- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
yani birtakım güçler yetkiler işini senin aran iyiymiş öyle duydumm layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorumNe işi?Gediklilik mi?Bir ara çalıştım o işte,yerimi sana bıraktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yani birtakım güçler yetkiler işini senin aran iyiymiş öyle duydumm layıkıyla yerine getirdiğimi düşünüyorumNe işi?Gediklilik mi?Bir ara çalıştım o işte,yerimi sana bıraktım
Dizsene bir görelim Nevreste den önce sen nasıl diziyorsun incileri :))Canım sıkılıyor ,çorbaları alt alta mı dizsem acaba?
RastgeleNeye göre dizdim bilin bakalım ,hayatta bulamazsınız
Biz editör muyuz gozuksunKolayı vardı onu yapsaydın :)Bende görünüyor sizde görünmüyor mu?Mesaj sayısı,görüntüleme ve son mesaj butonu:)
Ben varım yaYarışmaya katılıp ta proluk mu alıyor sanki,nerden görsün ?
Bir gediklinin görmesi lazım aslında
Aa,tamam canım bakayım çok sağolBen de fakirim diye çıkmıyor sanıyordumben de fakirim ben görüyorum canıımm :)) forum sayfasına gir başlangıç tarihi mesaj görüntüleme son mesaj yazıyor çorbaların üst kısmında tıkladığında neyi istersen ona göre diziyor...
Bende göremiyoruz sanıyordum :)Aa,tamam canım bakayım çok sağolBen de fakirim diye çıkmıyor sanıyordum
Sen de görünmüyorsun okuyanlar arasındaKız benide görüyorsun diye yazayım dedim korktum
HoşgeldinSelam Sayfalar uçmuş okuyana kadar 1 saat geçer, güncele geldim
Ben bu sefer katılamayacağım ,Nevoşa dedim benim kızın aman çorbanın taliplisi çıkarsa ver diyeYeni çorbalar gelmiştir dedim ama yok
Hoşbuldum balım Böreklerdeki gibi mi Sen ne zaman yapıcan çorbayıHoşgeldin
Geçmiş sayfaya bütün çorbaları dizdim ben alt alta
Aaa niye amaBen bu sefer katılamayacağım ,Nevoşa dedim benim kızın aman çorbanın taliplisi çıkarsa ver diye
İşteeeeAaa niye ama
Tatmin edici değilİşteeee
Tembel bunlar anacim tembelYeni çorbalar gelmiştir dedim ama yok