GünaydınGünaydın
Ne yapacaktım tabi kolaya kaçacağımEn üstteki konudan en alta dizmişsin yani kolaya kaçmışsın
Kolayı vardı onu yapsaydın :)Bende görünüyor sizde görünmüyor mu?Mesaj sayısı,görüntüleme ve son mesaj butonu:)Ne yapacaktım tabi kolaya kaçacağım
İlk dizmede en önce yüklenenden başlamıştım dizmeye ne gereği varsa ,bayağı uğraştırmıştı
Tahminlerim iyidirGüzel cevapAynen öyle yapmış
Dııııtttt yanlış cevapKeyfine ?
Yok o biz fakir üyelerde görünmüyorKolayı vardı onu yapsaydın :)Bende görünüyor sizde görünmüyor mu?Mesaj sayısı,görüntüleme ve son mesaj butonu:)
Biz sana zengin olmanın yolunu sunuyoruz sen kullanmıyorsunYok o biz fakir üyelerde görünmüyor
Olsun,neredeyse bulacakmışımDııııtttt yanlış cevap
Aslında doğru uğraştırıcı olmasın diye böyle dizdim de,tabloya bakınca en yukarda yorum yapılan konudan en aşağıya doğru
Ablam eve yeni geldim yoksa önceden gelirdim:Kolay gelsinSizler geldiniz ben gidiyorum
Ev iş beni bekler
Bu sefer çok niyetliydim,çorba bulamadım resmenBiz sana zengin olmanın yolunu sunuyoruz sen kullanmıyorsun
Görünüyor da ,böyle daha kolay geldi bana ,atladım mı derdi yokKolayı vardı onu yapsaydın :)Bende görünüyor sizde görünmüyor mu?Mesaj sayısı,görüntüleme ve son mesaj butonu:)
Beni de bekliyor nomıssız işler de kalkasım yokSizler geldiniz ben gidiyorum
Ev iş beni bekler
Elimde 2 tarif var önereyim istersen:)Bu sefer çok niyetliydim,çorba bulamadım resmenMesaj yazarken saniye saymaktan ciğerim soldu,tüm.muhabbetler kaçıyor
Neyse teşekkür ederiz:)Görünüyor da ,böyle daha kolay geldi bana ,atladım mı derdi yok
Beni de bekliyor nomıssız işler de kalkasım yok
Rica ederimNeyse teşekkür ederiz:)
Birini az önce bıraktılar
Hangisini?Birini az önce bıraktılar
Veriyorum bakHangisini?