- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.208
- 43
Canım nasılsınBozulacagı varmış, kısmet
İyiyim canım, sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım nasılsınBozulacagı varmış, kısmet
İyiyim canım, sen nasılsın
Allah tan merakı var okumaya yoksa yanmistikAynen canım boş bırakmamak lazımYaz tatilinide iyi değerlendirmeniz lazım yoksa 2. sınıfta unutmuş olarak dönüyorlar:)
Benimkine ablalik yapsin ozaman kitap okuyor şu an2 yaşına 14 gün kaldı
İyi maşaallahAllah tan merakı var okumaya yoksa yanmistik
Ahahahah benimkinin bir video şu var diliyle tuhaf sesler çıkartıyor okuyormuş gibi kitabı çok şekerler tam yemeliik büyüyünce sevemiyorsun bol bol sevBenimkine ablalik yapsin ozaman kitap okuyor şu an
Anasına çekmemişİyi maşaallah
ay hemen sıkılıp kaçıyor sevdirmiyo kendini sipaAhahahah benimkinin bir video şu var diliyle tuhaf sesler çıkartıyor okuyormuş gibi kitabı çok şekerler tam yemeliik büyüyünce sevemiyorsun bol bol sev
Yanında söyleme bariAnasına çekmemiş
Babası benden BeterYanında söyleme bari
Benim eşimde öyle nasıl bitirdiyse okuluBabası benden Beter
Geçmiş olsun Lunya'm
Benide uyutun lütfen
Ben takdirlik öğrenciydim hep ama ödev yapmazdım fazla aklımda kalırdı dersi iyi dinlerdimBenim eşimde öyle nasıl bitirdiyse okulu
Teşekkür ederim nevrosum
Benide uyutun lütfen
İyiyiz çok şükür ailece ufak bir nezle olduk onu atlatmaya çalışıyoruz iyiyiz ama ev işleri o bu derken gün yetmiyor bana bi işe başlıyorum akşam oluveriyor valla
Maşaallah ne güzel:)Ben takdirlik öğrenciydim hep ama ödev yapmazdım fazla aklımda kalırdı dersi iyi dinlerdim
Eşim lisede afla yirtmis ama kafa zehir maşallah
Aynı bizde de sabah son doz antibiyotik alacağım ins bu sefer geçerİyiyiz çok şükür ailece ufak bir nezle olduk onu atlatmaya çalışıyoruz iyiyiz ama ev işleri o bu derken gün yetmiyor bana bi işe başlıyorum akşam oluveriyor valla
Düştüm yazmış:)
Geçmiş olsun canımİyiyiz çok şükür ailece ufak bir nezle olduk onu atlatmaya çalışıyoruz iyiyiz ama ev işleri o bu derken gün yetmiyor bana bi işe başlıyorum akşam oluveriyor valla
Size de geçmiş olsun canım bizim ki o kadar ilerlemedi yaa ateş olmadığı için doktora gitmedik kendiliğinden geçecek inşallahAy
Aynı bizde de sabah son doz antibiyotik alacağım ins bu sefer geçer