Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol ablacımGeçmiş olsun canım
Hadi bakalımYok ya bir tur oynarım daha
Benim kulağıma vurdu grip 3 haftadır duymuyordu teki ilk aldığım antibiyotik hafifti galiba bitince tekrar başladı bu sefer daha iyiyimSize de geçmiş olsun canım bizim ki o kadar ilerlemedi yaa ateş olmadığı için doktora gitmedik kendiliğinden geçecek inşallah
İki ay önce bende de olmuşu o kulak duymaması ne kötü inşallah atlatırsınız az kaldı kara kışın çıkmasına soğuğu çok oldu bu yılınBenim kulağıma vurdu grip 3 haftadır duymuyordu teki ilk aldığım antibiyotik hafifti galiba bitince tekrar başladı bu sefer daha iyiyim
Size de çok geçmiş olsun bir daha gelmesin hastalık :/
Sanada geçmiş olsunBenim kulağıma vurdu grip 3 haftadır duymuyordu teki ilk aldığım antibiyotik hafifti galiba bitince tekrar başladı bu sefer daha iyiyim
Size de çok geçmiş olsun bir daha gelmesin hastalık :/
Telefonda n da olabilir miBirde 2 haftadır saatlerce hattım açıkken kapalı gibi aranmıyor internete girilmiyor filan bende sinir olmamak için pek almıyorum elime telefonu Aradım operatörü müşteri hizmetlerini konum bilgisi aldılar inşallah düzelir
Bu aralar akrabalarla gidip geliyoruz Yarın da hastane işim var ,yükleyeceğim inşallahSen indirmedij mi hala
Bağımlılık oluyor
Sağol ablam şükür duyuyorum artık biz ailece sagiriz ben duymuyorken eşimden iyi duyuyorum kulaklar dikSanada geçmiş olsun
Düştüm, totisi morarttim
İyi gezmeler bende annem e gidiyorum hafta sonuBu aralar akrabalarla gidip geliyoruz Yarın da hastane işim var ,yükleyeceğim inşallah
Geçmiş olsun canımDüştüm, totisi morarttim
Geçmiş olsun :))Düştüm, totisi morarttim
Sagolasın Bize doğru gelİyi gezmeler bende annem e gidiyorum hafta sonu
Biz senle telefonda konuşalım, iki kulak sağır sağır bağıra bağıra konuşuruzSağol ablam şükür duyuyorum artık biz ailece sagiriz ben duymuyorken eşimden iyi duyuyorum kulaklar dik
Annem diyor normal konuşsana volume hep yüksek bende :))Biz senle telefonda konuşalım, iki kulak sağır sağır bağıra bağıra konuşuruz
İnsAllah canım işleri ayarlarsam olacakSagolasın Bize doğru gel
Geçmiş olsun canım
Geçmiş olsun :))