- 16 Ağustos 2010
- 293.184
- 603.211
- 43
Kulak fena ya benimde bazen oluyor.İyi hadi geçmişSağol ablam şükür duyuyorum artık biz ailece sagiriz ben duymuyorken eşimden iyi duyuyorum kulaklar dik
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kulak fena ya benimde bazen oluyor.İyi hadi geçmişSağol ablam şükür duyuyorum artık biz ailece sagiriz ben duymuyorken eşimden iyi duyuyorum kulaklar dik
Iyi geceler hanımlar
Hayırlı gecelerİyi geceler gençler
Evet bi kızım var1 tane mi çocuk canım
Yaa çocuklar mahvoldu tabi bizdeBizim öğretmenimiz en iyinin bile çok geride olduğunu söyledi
Yok canım değil çünki eşimde aynı problemi yAşadı bi kaç kez bakalım ne olacak baştan savmadılarsa beni arayacaklarmışTelefonda n da olabilir mi
Teşekkür ederim canlarr
İnşallah canım,beklemedeyimİnsAllah canım işleri ayarlarsam olacak
Allah bağışlasın canımEvet bi kızım var
Anladım canım ins bı an önce düzelir oylamaya kadar yaptırYok canım değil çünki eşimde aynı problemi yAşadı bi kaç kez bakalım ne olacak baştan savmadılarsa beni arayacaklarmış
Ben onceki oğlum da çok stres yaptım bunda takmıyorum artık çünkü olacak çocuk oluyor olmayacak sa boşa kürek çekiliyorYaa çocuklar mahvoldu tabi bizde
Aklıma birşeyler geliyor ama oturtmam lazım :))İnşallah canım,beklemedeyim
Beni torunlardan vurdun, affettim:)))) iyiyim çok şükür, sizler nasılsınız, oğlum nasıl? Küçük prensesim iyi mi? Abisine benziyor mu? Allahım Allahım büyüdü de 2 çocuk annesi oldu benim kızyapma anacığım kızma anacığım oğlanı sallarken girmiştim benm kafa da sallanmis zaar nasılsınız sizi çok özledim aslında el öpen smiley olsaydı iyi olurdu
Amin çok sağolAllah bağışlasın canım
Benim ilk diye galiba stres yapıyorumBen onceki oğlum da çok stres yaptım bunda takmıyorum artık çünkü olacak çocuk oluyor olmayacak sa boşa kürek çekiliyor
Büyük oğlum bugün bıktım anne okumaktan diyor kendisi 4. Sınıf
iyiyim canım, sen nasılsınCanım nasılsın
Yorgun