- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Iyiyim canim tv keyfi yapiyorum bu aksam
Sen nasilsin, sessiz bugun buralar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iyiyim canim tv keyfi yapiyorum bu aksam
Sirtlarim acilmaya basladi ne demek gı :))İyi bende bugün az biraz temizlik yaptım hemen sirtlarim açılmaya başladı
Birde merdiven sırası bendeudi merdiven in verdiği yorgunluktan var tabi
Pardon baci biz neredeyizSen hep burdasın hatta kalbimdesin canısı
Bende iyiyim ödevi yarım bırakıp uyudu benim cadıÇok şükür iyiyim bende ödevlerin saatoer önce bitmesinin verdiği rahatlık var ve birazdan yatacak olmaları
Seni sormadım sen nasılsın :))
Evet benim konu canımNAVLEE seninmiydi bir konu vardı birinci sınıfa başlayan çocuklar la ilgili yoksa orda mi denk gelmiştik :))
Açımaya başladı yazacağdim :/Sirtlarim acilmaya basladi ne demek gı :))
Gecmis olsun canim. merdiven sirasi neeyy:)
Evet bende o yüzden etiket yaptım canlansij ayolIyiyim canim tv keyfi yapiyorum bu aksam
Sen nasilsin, sessiz bugun buralar
Bizim öğretmenimiz en iyinin bile çok geride olduğunu söylediBende iyiyim ödevi yarım bırakıp uyudu benim cadı
Binlerce kez şükürTenceresiz kaldim anne elhamdülillah canım bugün bütün gün dışarıdaydım sonra yemek yapma faslına geçince tüp bitti akşam olunca tüpcüde tlf açmadı yarına kaldı. Çok şükür ki küçük tüp vardı evde sırayla yemekleri pişirdim ve ne kadar az şeye şükrettiğimi farkettim.. Yeni olan mutlu olduğum şeylere şükrediyorum ama hep olan nimetlere şükretmiyormuşum
Hepinizden allah razı olsun yarın çıkıyoruz inşallahÇok şükür bin şükür canım benim eve çıktınızmı :)
1 tane mi çocuk canımEvet benim konu canım
Niye öyle canımBizim öğretmenimiz en iyinin bile çok geride olduğunu söyledi
Hepinir ordasiniz da nevreste nin gönlünü almaya uğraşıyorumKötü bugün hava çok güzeldi. Temiz havada yürüyüş yapalım derken düştüm sen nasılsın?
Pardon baci biz neredeyiz
Hee sincik oldu.:))Açımaya başladı yazacağdim :/
Cümlemizden inşaAllah canım benimmHepinizden allah razı olsun yarın çıkıyoruz inşallah
Sen onları boşver benimle ilgilenHepinir ordasiniz da nevreste nin gönlünü almaya uğraşıyorum
Önceki öğretmen tazecik öğretmendi devlette ilk goreviydi benim çocuğumla ilgili hep iyi yorum yaptı iyi başarılı falan dediNiye öyle canım
Sen onları boşver benimle ilgilen
benim gönlüm kimki zaten, ezik büyük sıradan, kır geçHepinir ordasiniz da nevreste nin gönlünü almaya uğraşıyorum