Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Herkese merhaba:KK200: biliyorsunuz ben ikiz bebeklerimden birini kaybetmiştim tek yumurta ikizi olduğu için yaşayan bebeğimi etkileme durumu vardı bugün sonuçlar çıktı Allah’ıma şükürler olsun bebeğim sağlıklı :dua: yaşadığım sıkıntının tarifi Yok ama nedense bi yanım da herşey yolunda olacak diyordu çok şükür ki herşey yolunda altın sarısı saçlı oğlum sağlıklı :nazar:
oh maşallah ne güzel haber bu böyle :nazar: Allah onu size sizi de ona bağışlasın inşallah :KK36:

Herkese merhaba:KK200: biliyorsunuz ben ikiz bebeklerimden birini kaybetmiştim tek yumurta ikizi olduğu için yaşayan bebeğimi etkileme durumu vardı bugün sonuçlar çıktı Allah’ıma şükürler olsun bebeğim sağlıklı :dua: yaşadığım sıkıntının tarifi Yok ama nedense bi yanım da herşey yolunda olacak diyordu çok şükür ki herşey yolunda altın sarısı saçlı oğlum sağlıklı :nazar:
Rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin o mis kokulu sarı saclarini op kokla bir ömür :KK36:

Sagol canim fena degilim.. boynum sirtim tutulmus saga donemiyorum.. muhtemelen havalardan.. sen nasilsin iyisin insallah:)
İyi bende bugün az biraz temizlik yaptım hemen sirtlarim açılmaya başladı

Birde merdiven sırası bendeudi merdiven in verdiği yorgunluktan var tabi :KK70:

Çok şükür bin şükür canım benim eve çıktınızmı :)

X