- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
ervanazlim Rabbim analı babalı büyütsün ,hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah canım , çok severim kundak kokusunu kolla öp benim için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oh maşallah ne güzel haber bu böyle Allah onu size sizi de ona bağışlasın inşallahHerkese merhaba biliyorsunuz ben ikiz bebeklerimden birini kaybetmiştim tek yumurta ikizi olduğu için yaşayan bebeğimi etkileme durumu vardı bugün sonuçlar çıktı Allah’ıma şükürler olsun bebeğim sağlıklı yaşadığım sıkıntının tarifi Yok ama nedense bi yanım da herşey yolunda olacak diyordu çok şükür ki herşey yolunda altın sarısı saçlı oğlum sağlıklı
Rabbim kucağına sağ salim almayı nasip etsin o mis kokulu sarı saclarini op kokla bir ömürHerkese merhaba biliyorsunuz ben ikiz bebeklerimden birini kaybetmiştim tek yumurta ikizi olduğu için yaşayan bebeğimi etkileme durumu vardı bugün sonuçlar çıktı Allah’ıma şükürler olsun bebeğim sağlıklı yaşadığım sıkıntının tarifi Yok ama nedense bi yanım da herşey yolunda olacak diyordu çok şükür ki herşey yolunda altın sarısı saçlı oğlum sağlıklı
Bende iyiyim sen nasılsın
Çok şükür iyiyim bende ödevlerin saatoer önce bitmesinin verdiği rahatlık var ve birazdan yatacak olmalarıBende iyiyim sen nasılsın
Sagol canim fena degilim.. boynum sirtim tutulmus saga donemiyorum.. muhtemelen havalardan.. sen nasilsin iyisin insallah:)
İyi bende bugün az biraz temizlik yaptım hemen sirtlarim açılmaya başladıSagol canim fena degilim.. boynum sirtim tutulmus saga donemiyorum.. muhtemelen havalardan.. sen nasilsin iyisin insallah:)
Sen hep burdasın hatta kalbimdesin canısı
Çok şükür bin şükür canım benim eve çıktınızmı :)Herkese merhaba biliyorsunuz ben ikiz bebeklerimden birini kaybetmiştim tek yumurta ikizi olduğu için yaşayan bebeğimi etkileme durumu vardı bugün sonuçlar çıktı Allah’ıma şükürler olsun bebeğim sağlıklı yaşadığım sıkıntının tarifi Yok ama nedense bi yanım da herşey yolunda olacak diyordu çok şükür ki herşey yolunda altın sarısı saçlı oğlum sağlıklı
İyiyim sağol canım bendeÇok şükür sen nasılsın Tenceresiz kaldim anne