- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun ben mercimek köftesi yaptım ondan yedim:)İyi şekerim kendimi tuttum bir dilim tam buğday ekmeği bolca meze salata yedim
Sen nasılsın şekerim :))
Evet oluyor:)Gönderilen hediyelerde senin de haberin oluyor mu yani :)
Ne kadar güzel biz sabrede ede sabır taşı olacağız yakındaEvet oluyor:)
Bölüm yetkilisi olduğum için olabilir miNe kadar güzel biz sabrede ede sabır taşı olacağız yakında
Bölüm yetkilisi olduğum için olabilir mi
Herkese merhaba biliyorsunuz ben ikiz bebeklerimden birini kaybetmiştim tek yumurta ikizi olduğu için yaşayan bebeğimi etkileme durumu vardı bugün sonuçlar çıktı Allah’ıma şükürler olsun bebeğim sağlıklı yaşadığım sıkıntının tarifi Yok ama nedense bi yanım da herşey yolunda olacak diyordu çok şükür ki herşey yolunda altın sarısı saçlı oğlum sağlıklı
Merhaba canım hoşgeldinGözümüzaydın canım çok şükürRabbim sağlıklı,hayırlı ömür nasip etsin inşaallahHerkese merhaba biliyorsunuz ben ikiz bebeklerimden birini kaybetmiştim tek yumurta ikizi olduğu için yaşayan bebeğimi etkileme durumu vardı bugün sonuçlar çıktı Allah’ıma şükürler olsun bebeğim sağlıklı yaşadığım sıkıntının tarifi Yok ama nedense bi yanım da herşey yolunda olacak diyordu çok şükür ki herşey yolunda altın sarısı saçlı oğlum sağlıklı
Bebiş doğdu canım:)Sağ Salim kucağına almayı nasip etsin rabbim
Bebiş doğdu canım:)
En az 1 hafta oldu canım:)Anam ne zaman doğdu?
Takvimi daha geçen gün gördüm
Gelişmelerden geri kalmışım
Hayırlı uğurlu olsun canım...
Allah analı babalı büyütsün
Güzel ömür nasip etsin
Çok saolun allah razı olsun bu süreçte çok destek aldım sizlerdenMerhaba canım hoşgeldinGözümüzaydın canım çok şükürRabbim sağlıklı,hayırlı ömür nasip etsin inşaallah
11 gün oldu canım çorbaların açıldığı gün geldi oğlum :) 31 ocakta doğdu erken doğdu birazcıkAnam ne zaman doğdu?
Takvimi daha geçen gün gördüm
Gelişmelerden geri kalmışım
Sen ondan kategori açılsın diye acele ediyordunMaşaallah zaman nasıl geçiyor.Koca adam oldu11 gün oldu canım çorbaların açıldığı gün geldi oğlum :) 31 ocakta doğdu erken doğdu birazcık
11 gün oldu canım çorbaların açıldığı gün geldi oğlum :) 31 ocakta doğdu erken doğdu birazcık
Durgunluk geldi :)Ne oldu
Allah bağışlasın saglikli huzurlu uzun ömrü olsun inşallah11 gün oldu canım çorbaların açıldığı gün geldi oğlum :) 31 ocakta doğdu erken doğdu birazcık