- 9 Nisan 2018
- 19.088
- 51.057
- 45
hardalar men de görebilmedim :)Hediyelerim gelmisdikkat ederseniz hediyyelerim dedim
Ne heyecansiz kardesim var Yarabbim sormasam soylemiyokime cekti bu oglan
13 Şubat cabuk gel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hardalar men de görebilmedim :)Hediyelerim gelmisdikkat ederseniz hediyyelerim dedim
13 Şubat cabuk gel
Döndüğünde yapmış olarak gelirsen sorun yok yoksa vereyim:)Nevreste ben çenemi tutamadım, muhtemelen banlanacagım. kaç gün bilmiyorum :)
bence dönerim 22 şubata kadar en fazla 10 gün ise ama hakka girmeyeyim :)
valla hep memleket meseleleri beni bu hale getiren :))
Hayırlı olsun canım evet 2 hediye gönderildi:)Hediyelerim gelmisdikkat ederseniz hediyyelerim dedim
13 Şubat cabuk gel
Hani nerde hediyeler biz ne zaman görücezHediyelerim gelmisdikkat ederseniz hediyyelerim dedim
13 Şubat cabuk gel
Hani bize şəkil gostermirsen
Hani bakayım neredeler ???
3 gündür girmediğim için nete bana yeni
Gediklisin tabi az olacak seninki
Ahhh ahh bir zamanlar buranın gediklisi bendim
Hediyenin hepsini sana getirmezdim ben olsam Nakliye ücretine sayardım Yada hepsi kazayla kırıldı derdim
hardalar men de görebilmedim :)
Sekil yoxduHani nerde hediyeler biz ne zaman görücez
Sen nerdesin sennnnnnn sennnnnnnnnnAaaa lütfen @tuzsuz_ruh a söylemeyin çok kızar sonra
Vallahi benim gözüm kulagımsın burda cano bunları bana söyle sen ben her zaman giremiyorumAman dikkatli ol neme lazım seni @tuzsuz_ruh a ispiyonlayanlar olur ,kimseye güven olmaz,herkes senin benim gibi mi?
Yapıcammmmmm demiştim daha vakit vardıya@tuzsuz_ruh bize çorba yapacak mısın
Sen nerdesin sennnnnnn sennnnnnnnnn
Sagolasin nevobu cocuk catlatacak beni ne olduklarini soyledi ama foto atmii sen ozelden foto atsan yaHayırlı olsun canım evet 2 hediye gönderildi:)
Vallah bende merak ettim ,Sagolasin nevobu cocuk catlatacak beni ne olduklarini soyledi ama foto atmii sen ozelden foto atsan ya
Verme :) aldım malzemeleri, yarın yapacağım inşallah :) aksamdan nohutlari koyayım :)Döndüğünde yapmış olarak gelirsen sorun yok yoksa vereyim:)
Tamam canım inşaallahVerme :) aldım malzemeleri, yarın yapacağım inşallah :) aksamdan nohutlari koyayım :)
Sürprizi bozulur:)Sagolasin nevobu cocuk catlatacak beni ne olduklarini soyledi ama foto atmii sen ozelden foto atsan ya
Daha yeni oturdum bu hafta yoğunum okuyorum ama yazamadım ne yapıyorsun şekerimBugün pazar değil yalnız
Nerde biu insanciklar
Nohutluysa bana en yakın rakip sinVerme :) aldım malzemeleri, yarın yapacağım inşallah :) aksamdan nohutlari koyayım :)
İyi şekerim kendimi tuttum bir dilim tam buğday ekmeği bolca meze salata yedimDaha yeni oturdum bu hafta yoğunum okuyorum ama yazamadım ne yapıyorsun şekerim
Gönderilen hediyelerde senin de haberin oluyor mu yani :)Sürprizi bozulur:)