- 16 Ağustos 2010
- 293.183
- 603.208
- 43
Hayrlı geceler canımHayırlı geceler
Bi bakim dedim, kaşık beni benden aldı. Yatakta sessiz sessiz güldüm Allahta sizi güldürsün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayrlı geceler canımHayırlı geceler
Bi bakim dedim, kaşık beni benden aldı. Yatakta sessiz sessiz güldüm Allahta sizi güldürsün
Hayırlı gecelerHayırlı geceler herkese, hakkınızı helal edin.
İyi güldüm
Bir dahakine, seksi fotoğraflarımı yapıştıracağım. Ya da Victoria secret ile sunum çekeceğimNe gaşşıkmış arkadaş
Bir dahakine, seksi fotoğraflarımı yapıştıracağım. Ya da Victoria secret ile sunum çekeceğim
Bir dahakine, seksi fotoğraflarımı yapıştıracağım. Ya da Victoria secret ile sunum çekeceğim
Herkese hayırlı gecelerHayırlı geceler
Heyecanla bekliyoruzBir dahakine, seksi fotoğraflarımı yapıştıracağım. Ya da Victoria secret ile sunum çekeceğim
Hayırlı geceler can içiHayırlı geceler
Görmemişler demekkiHeyecanla bekliyoruz
Hiçmi Yasmin görmediler bilmiyomki
Gözü gönlü açıldı milletin fenamı olduGörmemişler demekki
Hepsi gördü
Allah kabul etsin canimBen gideyimde bir oruç postu açayım milletin oruç tutası varsa muhabbet olur Kuran okuruz falan günlük okuma yaparız iyi olur :)
Yasminsayin tabaklari kirikmis diyollaNe tahmin ediyorsunuz leyl ile yabancı kaldım
kasiklar guzelmis guzelYedinmi cidden
Butun buyuyu bozdunSenin kaşıklara gölgen yansımış kız, ne güzel resim çekiyorsun öyle
Yasminsayin tabaklari kirikmis diyolla
şahanesin salı akşamı ön hazırlığı yapayım, haberleşelimSunuma yardım istersen özelden konuşalım:)
Geceyi bir videoyla kapatalım:)
Uçurumdan inen bebek
Hayırlı geceler
şahanesin salı akşamı ön hazırlığı yapayım, haberleşelim