- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.796
Nevo deyince bende baktım diyorum yazı gözükmüyorValla ben markası ne diye girdim, önceden fark etmemiştim. Hepsi arkadaşların suçu. Beni teşvik ettiler
Bize sponsor olur muBundan ala marka mı olurmarkaa markaaa, fabrikadan halka
Bende kızlar söyleyince gördümBen o pirinç tanesini hiç görmedim bile
Onu geçtim de çekim tüyoları aldımTelefon markam da belli oluyor mu?
Ne kadar zengin bir kadınım
Ben cekseydim çok yaklaşirdin ciddi olurdum ciddi olunca inek gibi açıyorum burun kanatları bı onu düşündükçe kendimi hayal ediyorum kaşık da basıyorum gülmeyiTelefon markam da belli oluyor mu?
Ne kadar zengin bir kadınım
Ben dün bana yollayınca gördüm çorbadan çok ona baktımBende kızlar söyleyince gördüm
Ohoooo, 1 senedir alamadıysan o tüyolarıOnu geçtim de çekim tüyoları aldımtelefonu yan tut, camı arkaya ver
EstağfurullahNevo deyince bende baktım diyorum yazı gözükmüyoren safi benim heralde buranın ..
Bayağı baktıktan sonra gördüm
yok olmaz, o kendisinin markasıBize sponsor olur muBende istiyorum o kaşıklardan
sen 2 kez şampiyon olmuş bir yarışmacısın. Kk seni böyle seviyor“Bu diyardan bir Yasmin geçti” dersiniz
Benden bir halt olmazOhoooo, 1 senedir alamadıysan o tüyoları
İnan hiç dikkat etmedim. 2 dakika sürmemiştir.Ben cekseydim çok yaklaşirdin ciddi olurdum ciddi olunca inek gibi açıyorum burun kanatları bı onu düşündükçe kendimi hayal ediyorum kaşık da basıyorum gülmeyi
Söyleseydin ya kasiksis çekerdi birdeBen dün bana yollayınca gördüm çorbadan çok ona baktım
Kaşıksız sunumları var zaten:)Oylamaya kaşıklıdan koyalım:)Söyleseydin ya kasiksis çekerdi birde
Kaşıksız sunumları var zaten:)Oylamaya kaşıklıdan koyalım:)Söyleseydin ya kasiksis çekerdi birde
Söyledi, fakat vaktim yoktu.Söyleseydin ya kasiksis çekerdi birde
Yok ya net belli olmuyor :) bulanık çıkmışSöyledi, fakat vaktim yoktu.
Ekle dedim, kimseden çekincem yok. Kollarımın göründüğüne yanıyorum. Sıfatım mühim değil
Nevreste görüyorsun değil mi? Büyüttüm bu yaşa getirdim anasına bir selam vermiyor, reddi evlat yapacağım da torunlarıma dua etsin