Nevoşun izleri her yerdeBen ki hiç üşenmeyen kadınım, fırsatım olmuyor
Ölüyorum sarma diye
Haftaya yaprak alayım
Nevoşun tarifiymiş
Yok mu salamura yaprağın:)Al bari hafta sonu yaparsın:)Ben ki hiç üşenmeyen kadınım, fırsatım olmuyor
Ölüyorum sarma diye
Haftaya yaprak alayım
Nevoşun tarifiymiş
Bende geçen hafta karışık yaptım:)Kalabalık olunca hemen bitiyor:)Nevoşun izleri her yerde
Biz geçen hafta 2 tencere sardık, ertesi güne tencerenin dibi kaldı
Aynen bizde kalmıyor 2. güne:))Bende geçen hafta karışık yaptım:)Kalabalık olunca hemen bitiyor:)
Maşaallah canım hiç eksik olmasın inşaallahAynen bizde kalmıyor 2. güne:))
Bu sene taşınma telaşı falan yapamadım, annemde yapamamış. Yapraksız kaldımYok mu salamura yaprağın:)Al bari hafta sonu yaparsın:)
Pazarda güzel bulabilirsin:)İnşaallah iyi yaprak bulursun:)Bu sene taşınma telaşı falan yapamadım, annemde yapamamış. Yapraksız kaldım
Cumartesi pazarına bakacağım artık ya da instagramdan sipariş edeceğim. Ne çıkarsa bahtıma
Amin canım benimMaşaallah canım hiç eksik olmasın inşaallah
Ne tahmin ediyorsunuz leyl ile yabancı kaldımBenimde tahmin ettigim sey muhtemelen
Tamam canım kolay gelsinAmin canım benimBen çocukların formasını ütüleyim:) Uyumazsam gelirim Nevoşum
Sağol tatlımTamam canım kolay gelsin
Yasmin'in kaşıkların markası ne onu konuşuyordukNe tahmin ediyorsunuz leyl ile yabancı kaldım
Benide etiket et borçların var çok :/Ben gideyimde bir oruç postu açayım milletin oruç tutası varsa muhabbet olur Kuran okuruz falan günlük okuma yaparız iyi olur :)
Sonradan okudum tabağı çatlak misYasmin'in kaşıkların markası ne onu konuşuyorduk
Yedinmi ciddenSonradan okudum tabağı çatlak mis
Bende alacaktım bakayım dedim evet çok güzelmiş ondan mı alsamYasmin'in kaşıkların markası ne onu konuşuyorduk
Yemistim de bakınca anladımYedinmi cidden
Sor nerden almışsa oradan alırsınBende alacaktım bakayım dedim evet çok güzelmiş ondan mı alsam
Belki söylemez