- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Yoksa tabaklarını kırarınBelki söylemez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yoksa tabaklarını kırarınBelki söylemez
İnşallah canım benimPazarda güzel bulabilirsin:)İnşaallah iyi yaprak bulursun:)
Jumboyasminsay nereden aldın
Bir daha size tarif marif yokSor nerden almışsa oradan alırsın
Yenisini alırYoksa tabaklarını kırarın
Senin kaşıklara gölgen yansımış kız, ne güzel resim çekiyorsun öyleBir daha size tarif marif yok
Bombayı sen patlattın biz şifreli konuşuyordukSenin kaşıklara gölgen yansımış kız, ne güzel resim çekiyorsun öyle
Baktıkça aklıma şey geldi iyiki tabağa yakınlaşmamis dedimSenin kaşıklara gölgen yansımış kız, ne güzel resim çekiyorsun öyle
O zaman 2 madalya ile kalırsınBir daha size tarif marif yok
Ne kadar gizli kapaklı konuştun, daha açık konuş ki anlayalımSenin kaşıklara gölgen yansımış kız, ne güzel resim çekiyorsun öyle
Bombayı sen patlattın biz şifreli konuşuyorduk
Kaşık muhabbeti dönünce merak ettim, dedim bir bakayım. Sapı falan görünmüyor. Aaa bide baktım bizim Yasmin kaşıktaBaktıkça aklıma şey geldi iyiki tabağa yakınlaşmamis dedim
Zaten isteğiniz o değil miydiO zaman 2 madalya ile kalırsın
Kaşıklara resmini bastırtmışKaşık muhabbeti dönünce merak ettim, dedim bir bakayım. Sapı falan görünmüyor. Aaa bide baktım bizim Yasmin kaşıkta
Valla ben markası ne diye girdim, önceden fark etmemiştim. Hepsi arkadaşların suçu. Beni teşvik ettilerNe kadar gizli kapaklı konuştun, daha açık konuş ki anlayalım
Aynen 3.yü alırsan hiç gelmezsin o yüzden yokZaten isteğiniz o değil miydi
Telefon markam da belli oluyor mu?Kaşık muhabbeti dönünce merak ettim, dedim bir bakayım. Sapı falan görünmüyor. Aaa bide baktım bizim Yasmin kaşıkta
Ben o pirinç tanesini hiç görmedim bileakşam akşam hiç güleceğim yoktu benim pirinç tanesini sollar geçer bu iş
Bundan ala marka mı olur markaa markaaa, fabrikadan halkaKaşıklara resmini bastırtmış