- 16 Ağustos 2010
- 293.168
- 603.174
- 43
Allah kabul etsin:)Benim bu sıra beynim donuyor .Birde oruç tutarsam ne olur bilmem:)Bir problem var ama ne bilmiyorum:)Ben oruca başlıyorum yarın itibariyle inşaAllah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah kabul etsin:)Benim bu sıra beynim donuyor .Birde oruç tutarsam ne olur bilmem:)Bir problem var ama ne bilmiyorum:)Ben oruca başlıyorum yarın itibariyle inşaAllah
Herkes ilk ona bakmıştır benceElinize tükürim sizi döverim
Nasıl beyin donması başınmı dönüyor canparem :)Allah kabul etsin:)Benim bu sıra beynim donuyor .Birde oruç tutarsam ne olur bilmem:)Bir problem var ama ne bilmiyorum:)
Sulemeee kimseyeYok ya söylermiyim hiç tabağın çatlak olduğunu
Ben gideyimde bir oruç postu açayım milletin oruç tutası varsa muhabbet olur Kuran okuruz falan günlük okuma yaparız iyi olur :)Sulemeee kimseye
Başım dönüyor ve yaptığım şeyleri unutuyorumTansiyon problemi yaşıyorum:)Nasıl beyin donması başınmı dönüyor canparem :)
B12ne baktır bir senBaşım dönüyor ve yaptığım şeyleri unutuyorumTansiyon problemi yaşıyorum:)
Demirim çok düşmüştü en son gittiğimde ondan olabilir:)B12ne baktır bir sen
Çayla süt ürünleri çok tüketmek kansızlık yapıyormuşDemirim çok düşmüştü en son gittiğimde ondan olabilir:)
Elinize tükürim sizi döverim
Allah kabul etsin:)Benim bu sıra beynim donuyor .Birde oruç tutarsam ne olur bilmem:)Bir problem var ama ne bilmiyorum:)
Sen de benim gibi evin yolunu unutuyor musun NevoşCanım kendini çok hırpalıyorsun sen ondan da olabilirBaşım dönüyor ve yaptığım şeyleri unutuyorumTansiyon problemi yaşıyorum:)
Biliyorum ama bırakamıyorum:)Çayla süt ürünleri çok tüketmek kansızlık yapıyormuş
Yani bazen ne yaptığımı ne diyeceğimi unutuyorum veya söylenen şeyi anlamıyorum:)Normalde Leb deyince Çorum diyen biriyim:)
Sen de benim gibi evin yolunu unutuyor musun NevoşCanım kendini çok hırpalıyorsun sen ondan da olabilir
Ben de öyleyim işte Nevoş, anlık şeyleri unutuyorum Alzheimer olmayım diye bol bol bulmaca çözüyorum, iyi geliyormuş beyneYani bazen ne yaptığımı ne diyeceğimi unutuyorum veya söylenen şeyi anlamıyorum:)Normalde Leb deyince Çorum diyen biriyim:)
Benim tarifimBu nedir arkadaş, KK sabrımı sınıyor Eki Görüntüle 2234436
Bende sürekli zeka testleri çözüyorum:)Ben de öyleyim işte Nevoş, anlık şeyleri unutuyorum Alzheimer olmayım diye bol bol bulmaca çözüyorum, iyi geliyormuş beyne
Aynısı bende de çıkıyorBu nedir arkadaş, KK sabrımı sınıyor Eki Görüntüle 2234436
Zeka testleri çok zevkli oluyorBende sürekli zeka testleri çözüyorum:)
Aynen çok zevkli oluyor:)Zeka testleri çok zevkli oluyor
Ben ki hiç üşenmeyen kadınım, fırsatım olmuyorBenim tarifim
Nevoşun tarifiymişAynısı bende de çıkıyor