- 8 Nisan 2017
- 56.749
- 296.789
Ben de hep Kore reklamları var, dizi izlediğim için herhalde
Öyle ölmem füze at
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de hep Kore reklamları var, dizi izlediğim için herhalde
Öyle ölmem füze at
Şu Kore idizilerini hiç izlemedim kaynanam da hep hintlileri izliyorSen kore dizisimi izliyorsun dur bakalııım işin rengi değişiyor
Seni gidi seniiiYanlış mesajı alıntılamış olabilirim Ben bugün çok yoruldum kafa gitmiş olabilir
Hintlilerin ayakları pek pis görünüyorŞu Kore idizilerini hiç izlemedim kaynanam da hep hintlileri izliyor
Ne bakarsak o çıkıyor:)Dün netten sınıfta kullanacağımız bir etkinlik için tütü etek baktım şimdi ara ara elbise çıkıyor.Tabak bakıyorum onlar çıkıyorHakikaten bende neden çıkmıyor bende giyim çıkıyor genelde ya çocuklara yada kendime normalde ama bugün indiriyorum sayfayı tekrar bakıyorum bulamadım :)
Seni gidi seniii
Bende gidiyorum anacim çocuklar uyudu eşim horluyor içerden gideyim ya yastığı yüzüne kapatayimHepinize hayırlı geceler
Nevreste görüyorsun değil mi? Büyüttüm bu yaşa getirdim anasına bir selam vermiyor, reddi evlat yapacağım da torunlarıma dua etsinAllah razı olsun canım. Ay gerçekten öyle oğlum çok afacan ondan sonra bu kız bana oyuncak gibi geldi. Sevmeye korkuyorum oğlan yüzünden o uyurken odadan çıkında öpüp kokluyorum
Ümidim kalmadı 3nity benim corbam assolist dedi oyyyy vurun beni
Hayırlı sabahlar canımHayırlı Sabahlar Eki Görüntüle 2234265
Buranın halkına sorsan kar yağmıyor yağmur yağmıyor :)Hayırlı sabahlar canım
Hiç kar yüzü göremedik biz, maşallah Konya hep karlı
İnşallah canım benimBuranın halkına sorsan kar yağmıyor yağmur yağmıyor :)
Göl var ya burada onun suyu baya azalmış Rabbim bereketlendirsin inşaAllah :)
Canım konyalımısın sen ,benim bulunduğum bölgede yok karBuranın halkına sorsan kar yağmıyor yağmur yağmıyor :)
Göl var ya burada onun suyu baya azalmış Rabbim bereketlendirsin inşaAllah :)