Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
30-40 oy alsam yeter, beni rakip görmeyin, 8 tarifken 3 favorim vardı şimdi kaç tarif olmuş çok güzel tarifler var, içimden bir ses bu sefer görselden çok çorbaya gidecek oylar diyor
30-40 oy alsam yeter, beni rakip görmeyin, 8 tarifken 3 favorim vardı şimdi kaç tarif olmuş çok güzel tarifler var, içimden bir ses bu sefer görselden çok çorbaya gidecek oylar diyor
Evet canım zaten herşey oldukça pahalı bide bu sebepten yaza milletin ne sebzesi olacak ne meyvesi erkenden üşümeye başlarsa.Rabbim tabiki yağmurun da karında hayırlısından versin .
Evet canım zaten herşey oldukça pahalı bide bu sebepten yaza milletin ne sebzesi olacak ne meyvesi erkenden üşümeye başlarsa.Rabbim tabiki yağmurun da karında hayırlısından versin .
Doğu görevi hizmetimi Hakkari'de yaptım bu sebeple o yöreye özgü ayran aşı çorbası da yapılır belki diye heyecanla bekliyorum,henüz ben onu bulamadım çünkü katılanlara da başarılar dilerim