- 25 Ağustos 2018
- 7.727
- 27.990
Konya Beyşehirdeyim :)Canım konyalımısın sen ,benim bulunduğum bölgede yok kar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konya Beyşehirdeyim :)Canım konyalımısın sen ,benim bulunduğum bölgede yok kar
Hımm tamam ben konyanın içindesin sanmıstım canım burada da hava kapalı yağmur yagcak gibi.Konya Beyşehirdeyim :)
30-40 oy alsam yeter, beni rakip görmeyin, 8 tarifken 3 favorim vardı şimdi kaç tarif olmuş çok güzel tarifler var, içimden bir ses bu sefer görselden çok çorbaya gidecek oylar diyor
Yağsın bereket :) güneşli devam ederse havalar ağaçlar güneşe aldanacak çiçek açıp üşüyecekHımm tamam ben konyanın içindesin sanmıstım canım burada da hava kapalı yağmur yagcak gibi.
İnşaAllah hayırlısı olsun 3 oya işaretledim ben değiştirdim bu kategori çok favorim var30-40 oy alsam yeter, beni rakip görmeyin, 8 tarifken 3 favorim vardı şimdi kaç tarif olmuş çok güzel tarifler var, içimden bir ses bu sefer görselden çok çorbaya gidecek oylar diyor
Evet canım zaten herşey oldukça pahalı bide bu sebepten yaza milletin ne sebzesi olacak ne meyvesi erkenden üşümeye başlarsa.Rabbim tabiki yağmurun da karında hayırlısından versin .Yağsın bereket :) güneşli devam ederse havalar ağaçlar güneşe aldanacak çiçek açıp üşüyecek
Aminnn ❤Evet canım zaten herşey oldukça pahalı bide bu sebepten yaza milletin ne sebzesi olacak ne meyvesi erkenden üşümeye başlarsa.Rabbim tabiki yağmurun da karında hayırlısından versin .
Bende 3 oya geçirmiştim böyle 50 kişi bulduk mu 3oy olurİnşaAllah hayırlısı olsun 3 oya işaretledim ben değiştirdim bu kategori çok favorim var
Vermemmmyasminsay hanımın tabaklarına el konması için anket başlatiyorum
- Evet, el konulmalı
- Tabi ki el konulmalı
Bende çok anlamıyorum da keşke bilsem de fikir versem bende Ege liyim yaptığım afyonlukendi karadenizli, kocası egeli, fahri antepli olarak bence kesin assolist :)
ama sunuma değişik bir şey hayal edemedim :)
bir yardımcı olsan
Çünkü görsellerin hepsi iyi30-40 oy alsam yeter, beni rakip görmeyin, 8 tarifken 3 favorim vardı şimdi kaç tarif olmuş çok güzel tarifler var, içimden bir ses bu sefer görselden çok çorbaya gidecek oylar diyor
•Her ikisideyasminsay hanımın tabaklarına el konması için anket başlatiyorum
- Evet, el konulmalı
- Tabi ki el konulmalı
Bizim birası da günlük güneşlik yaz gibi :))Hayırlı Sabahlar Eki Görüntüle 2234265
Kesinlikle el konulmalıyasminsay hanımın tabaklarına el konması için anket başlatiyorum
- Evet, el konulmalı
- Tabi ki el konulmalı
MaşaAllah :)Bizim birası da günlük güneşlik yaz gibi :))
Hatta kızı oynatmaya ciktim da şimdi girdik eve eğer susarsa öyle uykusuna geçecek ins :))MaşaAllah :)
Evet nedenSen kore dizisimi izliyorsun dur bakalııım işin rengi değişiyor
Eskiden bende izlerdim şimdi izlemiyorumEvet neden