- 1 Kasım 2011
- 19.185
- 32.033
Ben bırakamam çok seviyorumEskiden bende izlerdim şimdi izlemiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bırakamam çok seviyorumEskiden bende izlerdim şimdi izlemiyorum
Benim yerimede izle hemi :)Ben bırakamam çok seviyorum
Tamam Ne tür izliyordun sen, ben gizem, gerilim, polisiye, fantastik izliyorum daha çok:)Benim yerimede izle hemi :)
Türüne göre izlemezdim ben yorumları okur ona göre izlerdim :)Tamam Ne tür izliyordun sen, ben gizem, gerilim, polisiye, fantastik izliyorum daha çok:)
Türüne göre izlemezdim ben yorumları okur ona göre izlerdim :)
Bide konum var hatta burada dur namaz kılıp geliyorum bulayım sana :)Tamam Ne tür izliyordun sen, ben gizem, gerilim, polisiye, fantastik izliyorum daha çok:)
Ben de bazen yorumlara göre izliyorum:) Sevdiğim oyuncuysa romantik bile izlerimTürüne göre izlemezdim ben yorumları okur ona göre izlerdim :)
Ben de kılıp da geleyim o zaman:)Bide konum var hatta burada dur namaz kılıp geliyorum bulayım sana :)
Rabbim kabul buyursun inşaAllah vuslatımBen de kılıp da geleyim o zaman:)
Harbi miiiSelenofil sen o 4 göze 2 göz daha ekle ben çorbamı yaptım ikizim
Amin canım, hepimizinkini İnşaAllahRabbim kabul buyursun inşaAllah vuslatım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kore-dizileri-ve-ost.774435/
Ben bakmışım daha önce bu konuya Beğenmişim hatta:)Rabbim kabul buyursun inşaAllah vuslatım
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/kore-dizileri-ve-ost.774435/
•Her ikiside
Kesinlikle el konulmalı
Ben sesli mi söylemişim hiç farkında değilimHainler
Ben sesli mi söylemişim hiç farkında değilim
Nazar değmesin çok güzel tabaklar hiç yemeksiz koy birinci olur yani o derece çekiciler ama benim dikkatimi çeken başka bir güzellik var da söylemeyeyim şimdi
Özelden söyleNazar değmesin çok güzel tabaklar hiç yemeksiz koy birinci olur yani o derece çekiciler ama benim dikkatimi çeken başka bir güzellik var da söylemeyeyim şimdi
Son zamanlarda 1 yıldır falan hiç izlemedim ben :)
Evet canım benimBu anket böyle sonuçlanırsa 2 oy mu kullanacağız?