- 16 Ağustos 2010
- 293.151
- 603.144
- 43
Ne kıskançsınAbla diyebilirsin dedi cım eki yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kıskançsınAbla diyebilirsin dedi cım eki yok
Şimdimi öğrendinNe kıskançsın
Yok zaten biliyordumŞimdimi öğrendin
Diyosun bence kinadiklarimin vücut bulmuş hali kendisi ah canım evlâdım. Bugün diyo ki "anne yapilmiycak diyorum bi daha yapiyorum" çok üzüldüm öyle diyince. Aslinda yanlış oldugunun farkında ama engel olamiyo dürtülerineBence çok alakalı
Yaşlandım ya 30 bitti bir zamanlar çıtırdm şimdi kıtır oldum evet canım sürpriz yumurtam var bitane 1 hafta sonra 5 aylık olacak inşallahBen yaşlandım da sen de mi yaşlandın
Harbim bebek mi var 1 buçuk sene girmeyince haberim olmadı hiç birşeyden
Teşekkürler fark etmez bana.nerde beleş oraya yerleşSutunuzu sicak mi ilik mi seversiniz,
Buyrun hem sicak hem ilik sut afiyet olsun bol bol sut olsun
O zaman tamamYok zaten biliyordum
Aha yaşlı deyip kaçan kişi geldiAbla diyebilirsin dedi cım eki yok
Of off tam ısırmalık olmuş Rabb'im hayırlı uzun ömürler versin İnşaAllahDiyosun bence kinadiklarimin vücut bulmuş hali kendisi ah canım evlâdım. Bugün diyo ki "anne yapilmiycak diyorum bi daha yapiyorum" çok üzüldüm öyle diyince. Aslinda yanlış oldugunun farkında ama engel olamiyo dürtülerine
Yaşlandım ya 30 bitti bir zamanlar çıtırdm şimdi kıtır oldum evet canım sürpriz yumurtam var bitane 1 hafta sonra 5 aylık olacak inşallah
Teşekkürler fark etmez bana.nerde beleş oraya yerleş
Allah razı olsun canım. Ay gerçekten öyle oğlum çok afacan ondan sonra bu kız bana oyuncak gibi geldi. Sevmeye korkuyorum oğlan yüzünden o uyurken odadan çıkında öpüp kokluyorumOf off tam ısırmalık olmuş Rabb'im hayırlı uzun ömürler versin İnşaAllah
Küçükken yaramaz olan büyüyünce akıllı olabiliyor:)Diyosun bence kinadiklarimin vücut bulmuş hali kendisi ah canım evlâdım. Bugün diyo ki "anne yapilmiycak diyorum bi daha yapiyorum" çok üzüldüm öyle diyince. Aslinda yanlış oldugunun farkında ama engel olamiyo dürtülerine
Yaşlandım ya 30 bitti bir zamanlar çıtırdm şimdi kıtır oldum evet canım sürpriz yumurtam var bitane 1 hafta sonra 5 aylık olacak inşallah
Teşekkürler fark etmez bana.nerde beleş oraya yerleş
Sende bana ablacım diyebilirsin:)Ben öyle yapacağım :)O zaman tamam
Şimdi abla diye sohbetine devam edebilirsin cım yok
Beraber sevin canım o zaman alışır o da:)Allah razı olsun canım. Ay gerçekten öyle oğlum çok afacan ondan sonra bu kız bana oyuncak gibi geldi. Sevmeye korkuyorum oğlan yüzünden o uyurken odadan çıkında öpüp kokluyorum
İyi gecelerBen kaçar kızlar
Yaşlı olmak kötümü tecrübe iyidir :53Aha yaşlı deyip kaçan kişi geldi
Yok olmadı kıvıramadınYaşlı olmak kötümü tecrübe iyidir :53
desem kıvırabilirmiyim
Ablacım diyene kadar gülistan derim gül tohumu derim cankuşu derim :)Sende bana ablacım diyebilirsin:)Ben öyle yapacağım :)
Hayırlı gecelerBen kaçar kızlar
Yaşlısın ama zayıfsınYok olmadı kıvıramadın
Tamam o zaman sen ablacım deme:)Ablacım diyene kadar gülistan derim gül tohumu derim cankuşu derim :)
Tek siginagimiz bu düşünce kendimizi öyle teselli ediyoruzKüçükken yaramaz olan büyüyünce akıllı olabiliyor:)
Beraber sevin canım o zaman alışır o da:)
Böyle değildir en azından