Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Bence çok alakalı:KK70:
Diyosun :confused: bence kinadiklarimin vücut bulmuş hali kendisi ah canım evlâdım. Bugün diyo ki "anne yapilmiycak diyorum bi daha yapiyorum" çok üzüldüm öyle diyince. Aslinda yanlış oldugunun farkında ama engel olamiyo dürtülerine :deli:
:KK22:
Ben yaşlandım da sen de mi yaşlandın:KK70:
Harbim bebek mi var:rolleyes: 1 buçuk sene girmeyince haberim olmadı hiç birşeyden:bicak:
Yaşlandım ya 30 bitti bir zamanlar çıtırdm şimdi kıtır oldum :KK70: evet canım sürpriz yumurtam var bitane 1 hafta sonra 5 aylık olacak inşallah
Sutunuzu sicak mi ilik mi seversiniz,:halay:
Buyrun hem sicak hem ilik sut afiyet olsun bol bol sut olsun:confused:
Teşekkürler fark etmez bana.nerde beleş oraya yerleş :KK70:

Diyosun :confused: bence kinadiklarimin vücut bulmuş hali kendisi ah canım evlâdım. Bugün diyo ki "anne yapilmiycak diyorum bi daha yapiyorum" çok üzüldüm öyle diyince. Aslinda yanlış oldugunun farkında ama engel olamiyo dürtülerine :deli:

Yaşlandım ya 30 bitti bir zamanlar çıtırdm şimdi kıtır oldum :KK70: evet canım sürpriz yumurtam var bitane 1 hafta sonra 5 aylık olacak inşallah

Of off tam ısırmalık olmuş:rolleyes: Rabb'im hayırlı uzun ömürler versin İnşaAllah:emir_bebek::nazar::nazar:

Küçükken yaramaz olan büyüyünce akıllı olabiliyor:)

X