- 16 Ağustos 2010
- 293.103
- 603.051
- 43
Tabi canımYani Evren istemiyor işte ne yapalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabi canımYani Evren istemiyor işte ne yapalım
Kaçış o kaçış yaniAynen 2 sefer başka bir diş için mecburen gittim kanal tedavisi yapıldı.Aaaa kolaymış dedim sonra o cerrahi müdahaleyi duyunca gitmedim.Randevu kendiliğinden iptal oluyor
Ağrıyınca giderimKaçış o kaçış yani
Ama ben takma diş de takarım onlar hayatının baharındaBizim durumda öyle
Benim ki bayağı uzun sürmüştü 40 dakikayı buldu Ağzım ağrıdı açık kalmaktanYani 15-20 dk sürdü ama zor olmadı:)
Aynen benim doğumlarda gitti:)Ama ben takma diş de takarım onlar hayatının baharında
Biz onlar gibiyken hiç çürük yoktu bende benim ilk curugum lise de oldu bir tane
Dogumlarla niceleri gitti
Ben deAğrıyınca giderim
Ya aslında banada öyle geldi:)Eşim dışarda bekliyordu yok canım o kadar sürmedi 15-20 dk dedi:)Ben saate bakmamıştım belkide öyledir:)Benim ki bayağı uzun sürmüştü 40 dakikayı buldu Ağzım ağrıdı açık kalmaktan
Ahhh ahhhh icimde yara dış meselesiAynen benim doğumlarda gitti:)
Bizim çürük değilde üstten diş çıkıyor alttakinin düşmesi lazım ,oda düşmeyince mecburen çektiriyoruz:)Oğlumun geçen hafta öyle çektirdik:)
Belki benşm doktorun eli yavaştıYa aslında banada öyle geldi:)Eşim dışarda bekliyordu yok canım o kadar sürmedi 15-20 dk dedi:)Ben saate bakmamıştım belkide öyledir:)
Biz diş mağdurları burada toplandık ortak noktamızAhhh ahhhh icimde yara dış meselesi
Belkide bilmiyorum:)Belki benşm doktorun eli yavaştı
Biz diş mağdurları burada toplandık ortak noktamız
Hayırlı gecelerBen uyumaya gider kızlar Hayırlı geceler
Afiyet olsunÇaya şeker mi atıyorsun o kaşık nedirEki Görüntüle 2233638 çay isteyen :))
Şekersiz asla ://Afiyet olsunÇaya şeker mi atıyorsun o kaşık nedir
Ekmeği boşa kesmişsinŞekersiz asla ://