- 27 Mayıs 2016
- 6.615
- 19.687
Dis ihmale gelmihor iste ya, bunu hep is isten gecince anliyorumBenim öyle iki dişim var 20 lik yıllardır bekliyor güya çektirecektim.Bir ara öksürükten gidemedim sonra hastalık şimdide canım istemiyor:)Mecburen gideceksin en azından ilaç alman lazım:)
Ben de korkuyorum cerrahi müdahele olacak diye ama mecbur gidicezEvet gitmem lazim suanda bir sey yapmazlar ama sonrasida korkutuyor
Olsun en azından belki iltihap yayilmasın diye ilaç falan verirkerRandevu yok yarina, acilden giris yapabilirim sanirim saat 5 ten sonra
Haklıısn canım ama işte hep bir şey çıkıyor:)Dis ihmale gelmihor iste ya, bunu hep is isten gecince anliyorum
Ihmal etme abla sende git ben suan cok korkuyorum
Haklıısn canım ama işte hep bir şey çıkıyor:)Dis ihmale gelmihor iste ya, bunu hep is isten gecince anliyorum
Ihmal etme abla sende git ben suan cok korkuyorum
Evet abla ya, sende ihmal etme. Ben yarina randevu bulamadim, gun sonunda acilden giris yapayim diyorum yoksa ozele gitmem gerekicekBen de korkuyorum cerrahi müdahele olacak diye ama mecbur gidicezSonradan daha kötü olabilir.
Zaten en son gittiğimde saat geçti:)Cerrah erken çıktı o sebeple alamam dedi:)Ben de korkuyorum cerrahi müdahele olacak diye ama mecbur gidicezSonradan daha kötü olabilir.
2 kere randevu aldım, ikisini de randevu saati yaklaşınca iptal ettim korkudanEvet abla ya, sende ihmal etme. Ben yarina randevu bulamadim, gun sonunda acilden giris yapayim diyorum yoksa ozele gitmem gerekicek
Hiç yabancı gelmedi2 kere randevu aldım, ikisini de randevu saati yaklaşınca iptal ettim korkudan
Git canım sen acile. Ağrı kesici al bari canım gece rahat edersin.
Bende kanal tedavisini iptal ettim o şekilde şuan sızlıyor çektirmek daha kolay sanki kanal tedavisinden :/2 kere randevu aldım, ikisini de randevu saati yaklaşınca iptal ettim korkudan
Git canım sen acile. Ağrı kesici al bari canım gece rahat edersin.
Demek ki diş hekimine gitmek hayırlı değilmiş, engel çıkıyorZaten en son gittiğimde saat geçti:)Cerrah erken çıktı o sebeple alamam dedi:)
Yoksa biz çok istekliyizDemek ki diş hekimine gitmek hayırlı değilmiş, engel çıkıyor
Kanal tedavisi uzun sürüyor bayağı:)Bende kanal tedavisini iptal ettim o şekilde şuan sızlıyor çektirmek daha kolay sanki kanal tedavisinden :/
Aynen 2 sefer başka bir diş için mecburen gittim kanal tedavisi yapıldı.Aaaa kolaymış dedim sonra o cerrahi müdahaleyi duyunca gitmedim.Randevu kendiliğinden iptal oluyorSende mi
Çocukların ikisinede yapıldı çocukları korkmayın ne varrrr aaaas diye goturdun kendim gitmedimKanal tedavisi uzun sürüyor bayağı:)
YaniYoksa biz çok istekliyiz
Yani 15-20 dk sürdü ama zor olmadı:)Kanal tedavisi uzun sürüyor bayağı:)
Bizim durumda öyleÇocukların ikisinede yapıldı çocukları korkmayın ne varrrr aaaas diye goturdun kendim gitmedim