Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Kizlarr
Kirik ve curuk olan ayrica sallanan azi disimin on kismi cikti arka kismi kaldi koklerde icerde. Ben napicam doktora gidicem ama korkuyorum ve agriyorda suan hafiften cikan kisimin ve dis eti sis apseli sanirim
Geçmiş olsun gitsen de antibiyotik verir çekmez :/

Kizlarr
Kirik ve curuk olan ayrica sallanan azi disimin on kismi cikti arka kismi kaldi koklerde icerde. Ben napicam doktora gidicem ama korkuyorum ve agriyorda suan hafiften cikan kisimin ve dis eti sis apseli sanirim
Geçmiş olsun canımKorkma canım iğne yapınca uyuşuyor zaten:)

Kizlarr
Benşm de aynı dişin kökü kaldı, damağı kesecekler diye korkuyorum: ( Randevu aldım iptal ettim sonra, ağrıyınca giderim dedim. Sen git canım doktora, apseliyse işlem yapmıyor zaten antibiyotik veriyor.

Benşm de aynı dişin kökü kaldı, damağı kesecekler diye korkuyorum: ( Randevu aldım iptal ettim sonra, ağrıyınca giderim dedim. Sen git canım doktora, apseliyse işlem yapmıyor zaten antibiyotik veriyor.
Evet gitmem lazim suanda bir sey yapmazlar ama sonrasida korkutuyor

Abla disim cikti zaten bosluk oldu, kokler icte kaldi yani. Gorunurde dis kalmadi ve apseli sanirim ondan korkuyorum tehlikeliymis galiba
Benim öyle iki dişim var 20 lik yıllardır bekliyor güya çektirecektim.Bir ara öksürükten gidemedim sonra hastalık şimdide canım istemiyor:)Mecburen gideceksin en azından ilaç alman lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…