Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri II

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Kizlarr:mad:
Kirik ve curuk olan ayrica sallanan azi disimin on kismi cikti arka kismi kaldi koklerde icerde. Ben napicam:cry: doktora gidicem ama korkuyorum ve agriyorda suan hafiften cikan kisimin ve dis eti sis apseli sanirim:cry:
Geçmiş olsun gitsen de antibiyotik verir çekmez :/

Kirik ve curuk olan ayrica sallanan azi disimin on kismi cikti arka kismi kaldi koklerde icerde. Ben napicam:cry: doktora gidicem ama korkuyorum ve agriyorda suan hafiften cikan kisimin ve dis eti sis apseli sanirim:cry:
Geçmiş olsun canım:KK19:Korkma canım iğne yapınca uyuşuyor zaten:)

Benşm de aynı dişin kökü kaldı, damağı kesecekler diye korkuyorum: ( Randevu aldım iptal ettim sonra, ağrıyınca giderim dedim. Sen git canım doktora, apseliyse işlem yapmıyor zaten antibiyotik veriyor.

Benşm de aynı dişin kökü kaldı, damağı kesecekler diye korkuyorum: ( Randevu aldım iptal ettim sonra, ağrıyınca giderim dedim. Sen git canım doktora, apseliyse işlem yapmıyor zaten antibiyotik veriyor.
Evet gitmem lazim suanda bir sey yapmazlar ama sonrasida korkutuyor:110:

Abla disim cikti zaten bosluk oldu, kokler icte kaldi yani. Gorunurde dis kalmadi ve apseli sanirim ondan korkuyorum tehlikeliymis galiba :cry:
Benim öyle iki dişim var 20 lik yıllardır bekliyor güya çektirecektim.Bir ara öksürükten gidemedim sonra hastalık şimdide canım istemiyor:)Mecburen gideceksin en azından ilaç alman lazım:)

X