• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz Yöresel Çorba hangis?

• Ankete Katılan
    611
  • Anket Kapalı .
Kizlarr:mad:
Kirik ve curuk olan ayrica sallanan azi disimin on kismi cikti arka kismi kaldi koklerde icerde. Ben napicam:cry: doktora gidicem ama korkuyorum ve agriyorda suan hafiften cikan kisimin ve dis eti sis apseli sanirim:cry:
Geçmiş olsun gitsen de antibiyotik verir çekmez :/

Kirik ve curuk olan ayrica sallanan azi disimin on kismi cikti arka kismi kaldi koklerde icerde. Ben napicam:cry: doktora gidicem ama korkuyorum ve agriyorda suan hafiften cikan kisimin ve dis eti sis apseli sanirim:cry:
Geçmiş olsun canım:KK19:Korkma canım iğne yapınca uyuşuyor zaten:)

Geçmiş olsun gitsen de antibiyotik verir çekmez :/
Disim cikti zaten, suanda gorunurde dis yok bosluk oldu:110: kanadi biraz tampon yaptim.
Korktum ben apseli disin cekilmesi cikmasi falam tehlikeliymis, bu saattede doktora gidemem:cry:

Benşm de aynı dişin kökü kaldı, damağı kesecekler diye korkuyorum: ( Randevu aldım iptal ettim sonra, ağrıyınca giderim dedim. Sen git canım doktora, apseliyse işlem yapmıyor zaten antibiyotik veriyor.

Abla disim cikti zaten bosluk oldu, kokler icte kaldi yani. Gorunurde dis kalmadi ve apseli sanirim ondan korkuyorum tehlikeliymis galiba :cry:
Yarın ilk işin gitmek olsun hastaneye :/ ben anlamamıştım olayı

Benşm de aynı dişin kökü kaldı, damağı kesecekler diye korkuyorum: ( Randevu aldım iptal ettim sonra, ağrıyınca giderim dedim. Sen git canım doktora, apseliyse işlem yapmıyor zaten antibiyotik veriyor.
Evet gitmem lazim suanda bir sey yapmazlar ama sonrasida korkutuyor:110:

Abla disim cikti zaten bosluk oldu, kokler icte kaldi yani. Gorunurde dis kalmadi ve apseli sanirim ondan korkuyorum tehlikeliymis galiba :cry:
Benim öyle iki dişim var 20 lik yıllardır bekliyor güya çektirecektim.Bir ara öksürükten gidemedim sonra hastalık şimdide canım istemiyor:)Mecburen gideceksin en azından ilaç alman lazım:)

Back