- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Kim baymışSelam bağyanlar:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim baymışSelam bağyanlar:)
Evet kazen işte budur yazmış : )Yeni tarif mi geldi
Mesaj gönderime kapalı, resimleri Nevoş ekleyektir büyük ihtimal:)Evet kazen işte budur yazmış : )
GalibaMesaj gönderime kapalı, resimleri Nevoş ekleyektir büyük ihtimal:)
Niye engelleyeyimEngellemişsin heralde
Az sabret Ekledim git bakKonu var foto yok
:dAz sabret Ekledim git bak
Bilmem kayboldun birdenNiye engelleyeyim
Geçmiş olsun gitsen de antibiyotik verir çekmez :/Kizlarr
Kirik ve curuk olan ayrica sallanan azi disimin on kismi cikti arka kismi kaldi koklerde icerde. Ben napicam doktora gidicem ama korkuyorum ve agriyorda suan hafiften cikan kisimin ve dis eti sis apseli sanirim
Geçmiş olsun canımKorkma canım iğne yapınca uyuşuyor zaten:)Kizlarr
Kirik ve curuk olan ayrica sallanan azi disimin on kismi cikti arka kismi kaldi koklerde icerde. Ben napicam doktora gidicem ama korkuyorum ve agriyorda suan hafiften cikan kisimin ve dis eti sis apseli sanirim
Disim cikti zaten, suanda gorunurde dis yok bosluk oldu kanadi biraz tampon yaptim.Geçmiş olsun gitsen de antibiyotik verir çekmez :/
Ben oraya bu sıra bakamıyorum:)Bilmem kayboldun birden
Abla disim cikti zaten bosluk oldu, kokler icte kaldi yani. Gorunurde dis kalmadi ve apseli sanirim ondan korkuyorum tehlikeliymis galibaGeçmiş olsun canımKorkma canım iğne yapınca uyuşuyor zaten:)
Benşm de aynı dişin kökü kaldı, damağı kesecekler diye korkuyorum: ( Randevu aldım iptal ettim sonra, ağrıyınca giderim dedim. Sen git canım doktora, apseliyse işlem yapmıyor zaten antibiyotik veriyor.Kizlarr
Yarın ilk işin gitmek olsun hastaneye :/ ben anlamamıştım olayıAbla disim cikti zaten bosluk oldu, kokler icte kaldi yani. Gorunurde dis kalmadi ve apseli sanirim ondan korkuyorum tehlikeliymis galiba
Evet gitmem lazim suanda bir sey yapmazlar ama sonrasida korkutuyorBenşm de aynı dişin kökü kaldı, damağı kesecekler diye korkuyorum: ( Randevu aldım iptal ettim sonra, ağrıyınca giderim dedim. Sen git canım doktora, apseliyse işlem yapmıyor zaten antibiyotik veriyor.
Benim öyle iki dişim var 20 lik yıllardır bekliyor güya çektirecektim.Bir ara öksürükten gidemedim sonra hastalık şimdide canım istemiyor:)Mecburen gideceksin en azından ilaç alman lazım:)Abla disim cikti zaten bosluk oldu, kokler icte kaldi yani. Gorunurde dis kalmadi ve apseli sanirim ondan korkuyorum tehlikeliymis galiba
Randevu yok yarina, acilden giris yapabilirim sanirim saat 5 ten sonraYarın ilk işin gitmek olsun hastaneye :/ ben anlamamıştım olayı