Formülü yaz, bana yarına lazımÇok istersek olur bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Formülü yaz, bana yarına lazımÇok istersek olur bence
Seni tanıdığımdan o kısım boş olamaz diye düşündümBoşuna beyaz yazıyorum deseneLEYL çakmasaydı masum çayla kola kalmıştı sadece
Ben kalp gözümle bakıyorum senin gibimiyim
Yeni öğrendim bu bilgiyi,denemek için çift tıkladım ,gerçekten de görünüyormuşKız Allah seni ne etmeye , üzerine iki kere tıklasan okunuyor zaten
Boyun kaç
Ellerine sağlık canımBen yaptım Yolda geliyor
Katılıyorum canım Birazdan açıcam konuyu
Boy sırası möhüm Lunya maşaAllah selvi boylum al yazmalım sennnnn sennnn
Sunum çok önemli acele etme:)Bende hazırlığım son sürat sürüyor yakın zamanda buradayım tabak çanak ne varsa çıkardım seçimi zor olacak
Şuan okudum ya denemedim zaten ne geliyorsa meraktan geliyor başımaYeni öğrendim bu bilgiyi,denemek için çift tıkladım ,gerçekten de görünüyormuş
Eminim minik te bakmaya,denemeye gitti
Sorma bunu onaBoyun kaç
Senin boyun uzun kiii,kaldırıyorsundur kesin ,ince görünüyorsundur75 10 kg fazlam var
Yarın niye,görücüye mi çıkıyorsunFormülü yaz, bana yarına lazım
sırBoyun kaç
bu senden nasıl kaçarYeni öğrendim bu bilgiyi,denemek için çift tıkladım ,gerçekten de görünüyormuş
Eminim minik te bakmaya,denemeye gitti
Evet, doğru zamanı bekliyorum nevrosSunum çok önemli acele etme:)
NiyeSorma bunu ona
Evet ama bu +10 u yok etmiyorSenin boyun uzun kiii,kaldırıyorsundur kesin ,ince görünüyorsundur
Tövbe bismillah ,sözün gerisi aklıma geldi deŞuan okudum ya denemedim zaten ne geliyorsa meraktan geliyor başıma
Tövbeler olsun, Allah isteyene versinYarın niye,görücüye mi çıkıyorsun
Gündüz çekim yap o bile yeter balkon yoksa şart değil:)bu senden nasıl kaçar
Evet, doğru zamanı bekliyorum nevros
Niye
Evet ama bu +10 u yok etmiyor
Sırbu senden nasıl kaçar
Evet, doğru zamanı bekliyorum nevros
Niye
Evet ama bu +10 u yok etmiyor