Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Soğumuştur çay,kim ısıtacak yerinden kalkıpÇay varsa bende alayım
Var var dışarda çekim yapacağımGündüz çekim yap o bile yeter balkon yoksa şart değil:)
Soğuk çay içmem:)Yemek saati geliyor yemek yok mu?Aç karnına çay olmaz:)Soğumuştur çay,kim ısıtacak yerinden kalkıp
O zaman tamam güneşsiz bile balkonda ışık oluyor:)Nasıl olmadı
Var var dışarda çekim yapacağım
Evet biliyorum:)Nevoş bu kategoride Kazen bile fazla çeşit bulamadı ellam ,etiketler az
Ellam yöresel kelime ,biliyon mu
Bizim buralar maşallah pek güneşli, güneş gitmeden bir gün ayarladım mi tamamdırO zaman tamam güneşsiz bile balkonda ışık oluyor:)
Yemek te var,öğleye misafirim gelecekti,misafiri gelmiş gelemedi,soğumadan sen ye bariSoğuk çay içmem:)Yemek saati geliyor yemek yok mu?Aç karnına çay olmaz:)
Süper o zaman bayanlar korksunlarBizim buralar maşallah pek güneşli, güneş gitmeden bir gün ayarladım mi tamamdır
Ne yapmıştınYemek te var,öğleye misafirim gelecekti,misafiri gelmiş gelemedi,soğumadan sen ye bari
Yani sen Kazene bilgisi az ,ben Onun eksiğini gideriyorum mu demek istiyorsun?Evet biliyorum:)
Geçen kategoride bek ekleme yapmıştım:)
Ne anladıysan onu demek istiyorum:)Yani sen Kazene bilgisi az ,ben Onun eksiğini gideriyorum mu demek istiyorsun?
Tövbe bismillah ,sözün gerisi aklıma geldi de
Olmadı valla olmayışının scrennshot i da yokNasıl olmadı
Var var dışarda çekim yapacağım
Fırın poşetinde tavuk ve karışık sebze+sebzeli bulgur pilavı+makarna salatası+yeşil salata+kahvaltılıkNe yapmıştın
Ya sabah güneşi yada ikindi şuan çok güzel güneş :)O zaman tamam güneşsiz bile balkonda ışık oluyor:)
O kim ki ,buranın sahibi benim mi diyorsun yaniNe anladıysan onu demek istiyorum:)
Bölüm yetkilisi benim eksik varsa benim gidermem lazım onun değil:)
Süper o zaman bayanlar korksunlar
Bunun tarifini alabilir miyim?Fırın poşetinde tavuk ve karışık sebze+sebzeli bulgur pilavı+makarna salatası+yeşil salata+kahvaltılık