- 16 Ağustos 2010
- 293.036
- 602.909
- 43
Sabah güneşi olmaz ikindi veya öğle iyidir:)Ya sabah güneşi yada ikindi şuan çok güzel güneş :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sabah güneşi olmaz ikindi veya öğle iyidir:)Ya sabah güneşi yada ikindi şuan çok güzel güneş :)
Benim tabi kiO kim ki ,buranın sahibi benim mi diyorsun yani
Sabah güneşi güzele ikindi güneşi sidikliye vururmuşYa sabah güneşi yada ikindi şuan çok güzel güneş :)
O zaman sana kızayım nerde benim madalyam ulen ,neden hala gelmediBenim tabi ki
Eyvah deynep bunu alintilayip etiket bilem yaparBenim tabi ki
Fırın poşetinde tavuk ve karışık sebze+sebzeli bulgur pilavı+makarna salatası+yeşil salata+kahvaltılık
Sen hariç herkese yeni madalya verilecek:)Neden dersen canım öyle istiyor:)O zaman sana kızayım nerde benim madalyam ulen ,neden hala gelmedi
Sıcacık önüne oturdum mis gibi sübhanAllah :)Sabah güneşi güzele ikindi güneşi sidikliye vururmuş
Yapsın yalan mı :)Eyvah deynep bunu alintilayip etiket bilem yapar
Bende hala toyga çorbası var dünden benden başka yyien olmadıYa sen bunu açık niye yazmıyorsun
Kalsın ben dolma yaptım ondan yerim
İki geri geldi yine :)Yapsın yalan mı :)
Uğraş diyeYa sen bunu açık niye yazmıyorsun
Kalsın ben dolma yaptım ondan yerim
O çorbayı çok sık yaparım ama adının toyga olduğunu bilmiyordum :)Bizde favoridir:)Bende hala toyga çorbası var dünden benden başka yyien olmadı
Demek tam bastırmam gerekiyorduİki geri geldi yine :)
Nevoşuma yapar mıyım hiçEyvah deynep bunu alintilayip etiket bilem yapar
Onları dün ben yaptım ondan dolmaya geçtim yoksa bende severim:)Ellerine sağlık:)Uğraş diye
Ani misafirdi,fazla düşünmeden en kolay menüyü yaptım hemen gelecek diye
Ben dolmandan yerim ama
Koysana ordan 8-10 tane
Yap cevap vermez kiNevoşuma yapar mıyım hiç
Gerçi bana belli olmaz
Yani sidikliyim mi demek istiyorsun?Sıcacık önüne oturdum mis gibi sübhanAllah :)