Bende hazırlığım son sürat sürüyor yakın zamanda buradayım tabak çanak ne varsa çıkardım seçimi zor olacakSelam hanımlar bugün çorba yapacak var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hazırlığım son sürat sürüyor yakın zamanda buradayım tabak çanak ne varsa çıkardım seçimi zor olacakSelam hanımlar bugün çorba yapacak var mı
Iyyyyy Diyetteyken 1 paket aldım ama zor içtim ,paketi bitiremedimYeşilçay var içersen
Yeni demledim gelCanım çay istedi benim ,bi çay demleyen olsa da içsek
Ben kiloyla alıyorum, bizde siyah çay icilmiyorduIyyyyy Diyetteyken 1 paket aldım ama zor içtim ,paketi bitiremedim
Çayımı yudumluyorum şimdi
Ben atlattım, konuyu açmak kaldıBende hazırlığım son sürat sürüyor yakın zamanda buradayım tabak çanak ne varsa çıkardım seçimi zor olacak
Yine akşam mı çekim yapacaksın .Gerçi evim güneş almıyor diyordunBende hazırlığım son sürat sürüyor yakın zamanda buradayım tabak çanak ne varsa çıkardım seçimi zor olacak
ohh afiyet olsunn.. nasıl da canım çekti 2lik yapıyım bari :)
Siyah çay içilmez mi yaBen kiloyla alıyorum, bizde siyah çay icilmiyordu
Sağol canım:) Hava da güzel balkonda oturup çay içmeyi özlemişimohh afiyet olsunn.. nasıl da canım çekti 2lik yapıyım bari :)
ben de demledim.. hava güzel baharın geldiğini kedilerden çocuklardan anlıyoruuuzz zatennSağol canım:) Hava da güzel balkonda oturup çay içmeyi özlemişim
Bardağımı bardağının yanına koyayım
Bende en kısa zamanda yapıp atlatmak istiyorumBen atlattım, konuyu açmak kaldı
Yok daha yapmadım, bu sefer sabah yapıp dışarıda çekim yapacağım, evimiz batı cephesi olduğu için çok aydınlık değil maalesefYine akşam mı çekim yapacaksın .Gerçi evim güneş almıyor diyordun
Ahhh malûm tontişlik, annemin rahatsızlığı derken içen olmadıSiyah çay içilmez mi ya
Yaşasın çayben de demledim.. hava güzel baharın geldiğini kedilerden çocuklardan anlıyoruuuzz zatenn
Balkonda mı çekim yaptın?Ben atlattım, konuyu açmak kaldı
Ağzının tadını bilmiyorSiyah çay içilmez mi ya
Hee ondan son gelsin d vit eksikligi demir eksikligi:)) senin degerler normal mi? Deynebim.Yaşasın çay
Çay içmek hakkımız yudum yudum içeriz
Şeyyyyy kemmmm kümmmmmeksik ,ilaçları da düzenli kullanamıyorum ,unutuyorumHee ondan son gelsin d vit eksikligi demir eksikligi:)) senin degerler normal mi? Deynebim.
Anammmm koni açacak misBen yaptım Yolda geliyor
Katılıyorum canım Birazdan açıcam konuyu