Günaydın, aynen canım araştırdım bayağı başka sorunlar yoksa inşallah hayatında çok bir değişiklik olmayacak. Oğlumla farklı sebeplerle annemle babamda yıllardır tek böbrekliGunaydin kizlar
N Nana dogum gunun kutlu olsun canim.. nice senelere...
pinkstrap canim sende biliyorsun gerci kuzenim 40 yasinda tek bobrekli oldugu ogrendi ve hayatinda bir degisiklik olmadi:)
@-cantanem- canim guzel haberlerini bekliyorumm
@_CaNanSu_ canimm nabeer nasil gidiyor alistin mi?
@Makyajkolik13 kuzum sen nasil oldun?
Kizlar hepiniz iyisiniz insallah
Allah şifa versin inşaAllahGünaydın, aynen canım araştırdım bayağı başka sorunlar yoksa inşallah hayatında çok bir değişiklik olmayacak. Oğlumla farklı sebeplerle annemle babamda yıllardır tek böbrekli
Amin Allah razı olsunAllah şifa versin inşaAllah
Evet yaaaaSenin yoğunluğun hiç bitmiyor çok geziyorsun
Benim buzluk harici farklı fikrim varTamam simdilik bunu yapayim. Daha iyi fikri olan ya da tecrubesi olan yazana kadar sagol canim
Fırında ısıt , soğumaya yakınolan şerbeti dök diyecektim demişlerHerkes buzluk demis buzluga atiyorum. Sonra nasil serbetliycem onuda deyiverin tamamdir
Hayır poşete bağlayıp ağzını kapatıyorum hicbir şeyin kokusu bir birine geçmiyorPeki buzluk sogan kokmuyor mu ister istemez
Teşekkür ederim canım
Bknz: un şeker tuz deynepBenim buzluk harici farklı fikrim var
Benim adresimi alıyorsun ,kargoyla bana yolluyorsun fazlasını.
Alttaki mesajımın gerçekliğiAnam Lunya da buradaymış kaçayım benKahvaltıda 3 poğaça yediğimi anlar falan Nasıl oldu anlamadım
Afiyet olsun deseneAlttaki mesajımın gerçekliği
Hep ye zaten, hiç diyet yapma
Altıncı hırsım kuvvetliAfiyet olsun desene
İçine mi doğuyor ne?
Geçen sefer de karışık tost yiyince ,menü yorumundan bahsetmiştin sucuk,kaşar yiyen var diye
Ekmeği azalttım ama benAltıncı hırsım kuvvetliyada bir güç deynep yine yedi diyor herhalde gerçi deynep hep yiyor, ekmekçi kolacı deynep
Ben senin genelini özetledimLunya diyet yapma hep ye dedi,tavsiyesine uyacağım
Bence sende bugün yapHerkes nerde çorbamı yapıyosunuz yoksa
Benim gibi kes ekmeğiEkmeği azalttım ama benHatta akşam yemeğinde hiç ekmek yemiyorum çoğu zaman Kola mııı?Olsa da içsek
Hep aklimda ekmegin ve kolanla sen geliyorsunEkmeği azalttım ama benHatta akşam yemeğinde hiç ekmek yemiyorum çoğu zaman Kola mııı?Olsa da içsek
Ekmeği azalttım yazısını okuyunca aklıma şey geldi ekmeğimi azalttım birde baktım ki dostlarım da azalmış (dostlarımi azalttim düşmanların da azalmış lafı varya )Ekmeği azalttım ama benHatta akşam yemeğinde hiç ekmek yemiyorum çoğu zaman Kola mııı?Olsa da içsek