YÖNETİCİ HESABIMI KAPAT

Kızlar biri eşim gay diye konu açtı millet inanmayıncada küfürler savurdu ama ne küfürler olay bu, sonra da bu konuyu acti

Ya konu uçmuş sanırım merak ettim okumak istedim ama yok

Konu adli olduğu için yönetici paneline almışlardır. Şimdi bu süzme evliyim 2 çocuğum var eşim 3 gün önce gay olduğunu itiraf etti diye konu açtı. Bende eşin gay çocuklar nasıl oldu dedim, birkaç arkadaş fake olduğunu anladı. Sonra bana ve diğer arkadaşlara Allahınızı diye başlayan küfürler etti. Ve etmeye devam etti. Bizde savcılığa gideceğimizi söyleyince kendisi tutuştu.

matmazelim olay nedir?

marilynim tatlım konu var açmış eşim gay diye okypete kilitledi

orda ALLAH ve bizlere küfürler yağdırdı..

arkasından özürdilemek için konu açmış

daha sonra hesap kapatmayla ilgili konu açmış.

istersen eşim gay konusunu bir oku daha net anlarsın bir tanem..

bugün çalışmayanlar nasıl belli oluyor :)
anca uyuyun.

uyumak? aaaahhhh uyumak, nerdeeeeee :confused:
ben bir süredir evden çalışıyorum, o yüzden hemen hemen her gece 3-3,5 a kadar bilgisayar başındayım
sabah da sağolsun çocuklar en geç 08:00 kalk borusu öttürüyorlar
:KK73:

Konu uçmuş okuyamadım ama kesinlikle seni burdaki herkes affetse bile ailene söylenmeli çünkü gaylik konusu açıp üzerine allaha küfür etmen insanlara hakaret etmen sağlıklı bir psikolojin olmadığını gösteriyor .. Ailen seni tedavi ettirmeli.. Heleki erkeksen bayan taklidi yapıp hayali kocanın cinsrl tercihini masaya yatırdıysan daha da büyük bir sapkınlık içindesin mutlaka psikologa gitmelisin ..

marilynim tatlım konu var açmış eşim gay diye okypete kilitledi

orda ALLAH ve bizlere küfürler yağdırdı..

arkasından özürdilemek için konu açmış

daha sonra hesap kapatmayla ilgili konu açmış.

istersen eşim gay konusunu bir oku daha net anlarsın bir tanem..
ya nedir bu? iki gündür çoluk çocukla muhatap oluyoruz. dava açılacakmış sanırım hakkında, açılsın da öğrensin klavye başında küfretmenin ne olduğunu.
pes yani, işleri güçleri yok

Allah boylelerinini islah etsin kk yı çok hafife aliyorlar sen nasil Yüce Allah'a kufur edersin !?!?! sikayetci olacagim senden bakalim ailen bu tablou gorunce ne diyecek seni yetistiren ailye yazikk ...

Millet anlatıyorum dinleyin :)
Malatya kardeş bi konu açtı
Eşim gay dedi.güya 2 tane çocukları varmış ama eşi ben gay im diye itiraf etmiş.
Ama konu buram buran fake ti yani.
Arkadaşlar da fake diyince başladı küfür etmeye. Allaha kitaba küfür etti falan. Sonra bi üyeye sardı. Ona da sana şöyle yaparım böyle yaparım diye küfürler etti. Şikayet edicez egm ye diyince de tutuşup yan çizdi ben 14 yok 17 yaşındayım diye.
Olay bundan ibaret

Canim cok kötü kufurler etti desifre ettik tekrar okunmasin diye kaldirmislar aklina gelecek en ayibi onu gec Allah a kufretti simdide Allah rizasi icin affedin diyo
ALLAH havale edebiliyorum o_O nasıl bir terbiye nasıl bir eğitim almış yazık yazık ... bilgi için tskr ederim

ya nedir bu? iki gündür çoluk çocukla muhatap oluyoruz. dava açılacakmış sanırım hakkında, açılsın da öğrensin klavye başında küfretmenin ne olduğunu.
pes yani, işleri güçleri yok

küfürler öyle böyle degilbir erkeğin bile ağzından çıkmaycak küfürler nasıl ağzına alıp onları yazdı hayret tabiki şikayetler edildi..

Konu adli olduğu için yönetici paneline almışlardır. Şimdi bu süzme evliyim 2 çocuğum var eşim 3 gün önce gay olduğunu itiraf etti diye konu açtı. Bende eşin gay çocuklar nasıl oldu dedim, birkaç arkadaş fake olduğunu anladı. Sonra bana ve diğer arkadaşlara Allahınızı diye başlayan küfürler etti. Ve etmeye devam etti. Bizde savcılığa gideceğimizi söyleyince kendisi tutuştu.
Çok saol canım benim özet için .. Zaten burdaki herkes affetse bile ailesine söylenmeli , bu kişi kesinlikle tedavi olmalı

X