yolun başındayim önce 25 kilo...

Canim motivasyonun dusuk gruba daya sirtini cunku bende oyleydim
Evet figencim zaman zaman hepimiz de oluyor düşüklük ama toparlanmamiz zaman almıyor çok şükür desteklerle kaldığımız yerden devam ediyoruz

Canlar ben kızı odaya goturuyorum inşallah uyur.
ALLAH herkese rahat uykular versin inşallah

ALLAHA sukurler olsun iyiyim cnm işte uyutmaya uğraşıyorum şimdi insallah rahat uyur. Sabah kaçta kalkiyosun cnm gece ge yatiyo ya bebisin
İnşaallah Allah rahatlk versin bebisine ki sende dinlen.sabah büyükler okula gidiyor 6.30da ayaktayız gece uyumaynca onlar gittiği gibi yatıyorum. Utaniyorm ama bugn 1e kadar yattı minnosla hiç duzen kalmadı bu gece erken uyudu sevincim kursagmda kaldı kalktı oynuyor simdi

Hayirli geceler kizlar cok uzgunum yazilanlari okudum anca bugunde cok yogun gecti hem mutlu hem kosturmacali bir gundu aklim hep sizde ama teli elime alamadim malesef insAllah yarin a rahatim diyetim iyi gidiyor cok sukur bakalim pazar gunu nolucak

Bu benim 2. Prensesim teyzeleri bugun merasimi vardi paylasmak istedim sizinle

Eklentiler

• 20160106_135006.jpg
    57,7 KB · Görüntüleme: 59
Hayirli geceler kizlar cok uzgunum yazilanlari okudum anca bugunde cok yogun gecti hem mutlu hem kosturmacali bir gundu aklim hep sizde ama teli elime alamadim malesef insAllah yarin a rahatim diyetim iyi gidiyor cok sukur bakalim pazar gunu nolucak
Iyi geceler behbay bende yeni girdim inşaallah pazar günü eksiler gorucez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…