Kız olur mu hiç öyle şey asıl kışın daha çok kilo alınır bence cunku geceler uzun insanlar sürekli bisey yemk istiyo yatana kadar ve hareket yok dusunsene .... Ama biz napiyiz tam tersine hareket ediyoz ve gece bisey yemiyiz .... Umarım öyledir ....Aslında kışın daha iyi verilir bence çünkü günler kısa ya Aksam oluveriyo hemen tabi geceler uzun ama gece yemek ten sonra çok ta aranıyor sanki
Beğenmedi butonu olsa tiklardim bu mesajı gormedim okumadim cevap hiç yazmadım kız barı ekmeği azalticagina çikolatayı azaltmaalesef bugün yarn adet olucam için hergün biriki çikolata yiyorum ektralarda var. sordun die söyledim bakama ekmeği çok azalttım birazda hareket edersem eksi görücem inşaallah bu haftada yani görmek zorundayımmm inşaallah sen 80 bende 60 oluruz
Bunu denedinmi ?biyerden mi duydum?Saat 5 dan sonra hic bisey yemedigimiz zaman otomatikman haftada bir kilo gidiyomus
Dayanicaksin dayanmak zorundayız açıktığın zaman yoğurt ye süt iç tok tutuyor dayanamam yapamam diye bisey yok arkadaşlar hedefimiz için dayanicaz !!!!ben ne zamandır AC yatiyorum resmen biliyomusun ?Gece geç yatan için çok zor tubacim şahsen ben geç yatıyorum dayanamam gibi geliyor(
Akşam yemeğini en geç 7-8 gibi yemeliyiz bence .. 5 bence de çok erken..Evet hadi 7 8 neyse ama 5 çok erken bence bi gün iki gün dayansam sonra bırakırım gibi
Yoook k iiiz akşam 5 te akşam yersem dayanamam dedimDayanicaksin dayanmak zorundayız açıktığın zaman yoğurt ye süt iç tok tutuyor dayanamam yapamam diye bisey yok arkadaşlar hedefimiz için dayanicaz !!!!ben ne zamandır AC yatiyorum resmen biliyomusun ?
Hee taam o zaman :) ya uhibbuke bugün gelmicekmiydi ? İpek zeynep de yokYoook k iiiz akşam 5 te akşam yersem dayanamam dedim
Geceleri de acıkıyorum cnm ama ben gündüz daha çok yemek ihtiyacı hissediyorum gündüzler kısacık Olunca sanki daha az yiyorum gibi geliyo banaKız olur mu hiç öyle şey asıl kışın daha çok kilo alınır bence cunku geceler uzun insanlar sürekli bisey yemk istiyo yatana kadar ve hareket yok dusunsene .... Ama biz napiyiz tam tersine hareket ediyoz ve gece bisey yemiyiz .... Umarım öyledir ....
Evet yoğurt iyi oluyo.... Biliyomusun benim hedefime az kaldı bu hafta sonu 85 i gormk istiyorum artikinGeceleri de acıkıyorum cnm ama ben gündüz daha çok yemek ihtiyacı hissediyorum gündüzler kısacık Olunca sanki daha az yiyorum gibi geliyo banasanki gece yoğurt tok tutuyo beni
Evet carHee taam o zaman :) ya uhibbuke bugün gelmicekmiydi ? İpek zeynep de yok
Evet cnm yoklar bende merak ettim uhibbuke bu çarşamba gelck tiHee taam o zaman :) ya uhibbuke bugün gelmicekmiydi ? İpek zeynep de yok
Canım kilo aldrmyomu baya şekerli çocuklar dan tatmistmEki Görüntüle 1737238 Eki Görüntüle 1737238 Eki Görüntüle 1737238
Joleyacim cikolata krizlerimi sununla atlatmaya calisiyorum bi dene istersen. Eki Görüntüle 1737238
Evet cnmmmmm ne güzel bak yaEvet yoğurt iyi oluyo.... Biliyomusun benim hedefime az kaldı bu hafta sonu 85 i gormk istiyorum artikin
Ocak sonu demi hedefin mesevo cmEvet cnmmmmm ne güzel bak ya
inşallah göreceksin bu hafta
Bakalim ben napcam
JoleYa nbersinCanım kilo aldrmyomu baya şekerli çocuklar dan tatmistm
Cikolata gibi degil istrr sutlu istersen sade minik bi kaseye koy emin ol alcagin kaloriyi yariya dusurursunCanım kilo aldrmyomu baya şekerli çocuklar dan tatmistm
İyiyim uzecim sen nasılsınJoleYa nbersin
Canim motivasyonun dusuk gruba daya sirtini cunku bende oyleydimCanim sıkkın oldugunda kafam düşüncelerle dolu oldugu icin farketmeden cok yiyorum.Aksamlari daha beter oluyorum sanki hic doymuyormus gibi hissediyorum.Bu konuda ne yapabilir ? Fikri olan var mi ?
ALLAHA sukurler olsun iyiyim cnm işte uyutmaya uğraşıyorum şimdi insallah rahat uyur. Sabah kaçta kalkiyosun cnm gece ge yatiyo ya bebisinİyiyim uzecim sen nasılsın