yolun başındayim önce 25 kilo...

Ama sobanın tadı başka ama demi
Sobali odadan.hiç cikmazsam evet ama öbür türlü hic gideri yok mutfağa gitmek zulüm sabah namaza kalkmak cok zor titriyorsun resmen diger eltilerim d.gazli evde oturuyor bana gelince donuyolar gidene kadar bi hal oluyolar:))

Reactions: uze
Ma
Sobali odadan.hiç cikmazsam evet ama öbür türlü hic gideri yok mutfağa gitmek zulüm sabah namaza kalkmak cok zor titriyorsun resmen diger eltilerim d.gazli evde oturuyor bana gelince donuyolar gidene kadar bi hal oluyolar:))
Mahalleye doğal gaz gelse hic düşünmeden alırım eve

Haklisin tabi o boyutu da var işin zor kısmı ama yanması sıcacık insanın içi ısınıyor sanki

yağ yakarlar iste cnm

Saka bi tarada tubi o olay soyle hani ramazanda dikkat edersen kilo verirsin ama eger iftardan sahura kadar salarsan alabilirsinde,nasil olsa 5 ten sonra yemiyorum diye bana bir serbestlik geldi, cikolatslar tatlilar .... o bicim yani. Sonra husran birak eksiyi artiyi gordum. Hani cok dikkat etmek degilde abartmicaksin. 6 gibi yemek meselesi hallolacak sonrada 9-10 gibi yogurt sut falan bol tarcinli baska bisey yok.oyle guzel veriliyo, gun icinde kacamak olmazsa

Ay
aynen katılıyorum

Kizlar ben yogurt kürü mü yedim üstüne de 1 şişe maden suyu içtim suyumu 3 litreye tamamlayip uyurum insallah

Canim sıkkın oldugunda kafam düşüncelerle dolu oldugu icin farketmeden cok yiyorum.Aksamlari daha beter oluyorum sanki hic doymuyormus gibi hissediyorum.Bu konuda ne yapabilir ? Fikri olan var mi ?

Canim sıkkın oldugunda kafam düşüncelerle dolu oldugu icin farketmeden cok yiyorum.Aksamlari daha beter oluyorum sanki hic doymuyormus gibi hissediyorum.Bu konuda ne yapabilir ? Fikri olan var mi ?
Canım bence beyinde bitirmelisin yoksa biz ne soylesek boş bence bak bende aburcubur meraklisiydim hedefim olduğu için aklıma bile getirmiyorum ne zamandır ..

ben diyet yapıyorum yapmaya ama öyle belli bi hareket yok yani egzersiz adına bu şekilde nasıl olur kilo verimi bilmiyorum sizce kızlar
Gün içinde hareketliysen ve akşam yemeğinden sonra çay ve aşırı meyve ymeden geceyi kapatirsan verirsin for example ben spor yok bende ama inan kilo gidiyo akşam bise yememeye dikkat ediyorum takip ediyorsan yazdiklarimi fırsat bulur bulmaz yürüyorum bide... kilo farkediyo ama sikilasma daha çok belli oluyo demekki baya fosmusum

:))gündüzde cok dikkat edince 5 den sonra sabah nasil olacak:))
Gün içinde canın bisey çekiyorsa eğer porsiyonunu bilerek az ye tadimlik ama kesin akşam yeme herzamn değil tabi ... Bu kilo için şart bak gor basaricaksin ben yaptiysam birakabildiysem aburcuburu herkes bırakır sen kendin inan ve baskladigin işi bitir !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…