Gece geç yatan için çok zor tubacim şahsen ben geç yatıyorum dayanamam gibi geliyorSaat 5 dan sonra hic bisey yemedigimiz zaman otomatikman haftada bir kilo gidiyomus
Sobali odadan.hiç cikmazsam evet ama öbür türlü hic gideri yok mutfağa gitmek zulüm sabah namaza kalkmak cok zor titriyorsun resmen diger eltilerim d.gazli evde oturuyor bana gelince donuyolar gidene kadar bi hal oluyolar:))Ama sobanın tadı başka ama demi
Mahalleye doğal gaz gelse hic düşünmeden alırım eveSobali odadan.hiç cikmazsam evet ama öbür türlü hic gideri yok mutfağa gitmek zulüm sabah namaza kalkmak cok zor titriyorsun resmen diger eltilerim d.gazli evde oturuyor bana gelince donuyolar gidene kadar bi hal oluyolar:))
Bana da öyle geliyor açlıktan uyuyamaz insanGece geç yatan için çok zor tubacim şahsen ben geç yatıyorum dayanamam gibi geliyor(
Haklisin tabi o boyutu da var işin zor kısmı ama yanması sıcacık insanın içi ısınıyor sankiSobali odadan.hiç cikmazsam evet ama öbür türlü hic gideri yok mutfağa gitmek zulüm sabah namaza kalkmak cok zor titriyorsun resmen diger eltilerim d.gazli evde oturuyor bana gelince donuyolar gidene kadar bi hal oluyolar:))
Insallah ALLAH rast getirsin cnm bnmMa
Mahalleye doğal gaz gelse hic düşünmeden alırım eve
Evet hadi 7 8 neyse ama 5 çok erken bence bi gün iki gün dayansam sonra bırakırım gibiBana da öyle geliyor açlıktan uyuyamaz insan
yağ yakarlar iste cnmSobali odadan.hiç cikmazsam evet ama öbür türlü hic gideri yok mutfağa gitmek zulüm sabah namaza kalkmak cok zor titriyorsun resmen diger eltilerim d.gazli evde oturuyor bana gelince donuyolar gidene kadar bi hal oluyolar:))
aynen katılıyorumSaka bi tarada tubi o olay soyle hani ramazanda dikkat edersen kilo verirsin ama eger iftardan sahura kadar salarsan alabilirsinde,nasil olsa 5 ten sonra yemiyorum diye bana bir serbestlik geldi, cikolatslar tatlilar .... o bicim yani. Sonra husran birak eksiyi artiyi gordum. Hani cok dikkat etmek degilde abartmicaksin. 6 gibi yemek meselesi hallolacak sonrada 9-10 gibi yogurt sut falan bol tarcinli baska bisey yok.oyle guzel veriliyo, gun icinde kacamak olmazsa
Aamin cumlemizin işlerini rast getirsin rabbimInsallah ALLAH rast getirsin cnm bnm
:)))yağ yakarlar iste cnm
orası tartışılamaz tabi üstüne birde kestaneleri dizdinmiydi oohhhHaklisin tabi o boyutu da var işin zor kısmı ama yanması sıcacık insanın içi ısınıyor sanki
Tamm canım bilgi verirsin ..Ben yarın bi daha denicem cnm inşallah guzel olur ya söylerim begenirsem
Canım bence beyinde bitirmelisin yoksa biz ne soylesek boş bence bak bende aburcubur meraklisiydim hedefim olduğu için aklıma bile getirmiyorum ne zamandır ..Canim sıkkın oldugunda kafam düşüncelerle dolu oldugu icin farketmeden cok yiyorum.Aksamlari daha beter oluyorum sanki hic doymuyormus gibi hissediyorum.Bu konuda ne yapabilir ? Fikri olan var mi ?
Reklama girdiği için yasak olabilirHiç bilmiyorum bende; ((
Gün içinde hareketliysen ve akşam yemeğinden sonra çay ve aşırı meyve ymeden geceyi kapatirsan verirsin for example benben diyet yapıyorum yapmaya ama öyle belli bi hareket yok yani egzersiz adına bu şekilde nasıl olur kilo verimi bilmiyorum sizce kızlar
Gün içinde canın bisey çekiyorsa eğer porsiyonunu bilerek az ye tadimlik ama kesin akşam yeme herzamn değil tabi ... Bu kilo için şart bak gor basaricaksin ben yaptiysam birakabildiysem aburcuburu herkes bırakır sen kendin inan ve baskladigin işi bitir !!!!!:))gündüzde cok dikkat edince 5 den sonra sabah nasil olacak:))