yolun başındayim önce 25 kilo...

Kızlar bu akşam 100 ip atladım azda mekik çektim inşaallah faydasını görürüm

Herkese hayırlı geceler arkadaslar Allah rahatlık versin uyutmaya çalışayım kuzumu

Kizlar bundan sonra diyet günlükleri forumundan guzelanneler fit olma yolunda sayfasindan devam edilecektir hepimize hayırlı uğurlu olsun allah utandirmasin ....

Canım bence beyinde bitirmelisin yoksa biz ne soylesek boş bence bak bende aburcubur meraklisiydim hedefim olduğu için aklıma bile getirmiyorum ne zamandır ..
Haklisin.beyinde bitirmeliyim.buna alismak zor geliyor ama elimden geleni yapacagim.

Günaydın hsyırlı günler herkese bugün erkenciyim üç saat uyudum ancak ama bugn şartlandırdm kendimi işleri yapabilmem için uyku yokminik uyanana kadar ne yspabilicem bakalım belkide sadece yemek yaparım toz alırım süpürge açsam hemen uyanır çok hassas bu ara kuzum.sağlam bir kahvaltı yaptm gün içinde erir nasılsa

Kizlar bundan sonra diyet günlükleri forumundan guzelanneler fit olma yolunda sayfasindan devam edilecektir hepimize hayırlı uğurlu olsun allah utandirmasin ....

Haklisin.beyinde bitirmeliyim.buna alismak zor geliyor ama elimden geleni yapacagim.
Canım ben de senn gibi alışamam diyordum önce azaltmak önemli daha sonra canı istemiyor insann ara sıra kaçamak olabilir ama telafi etmek önemli kendime güvenm hiç yokken 8 kilo verdim demekki gerçekten istemek önemli.eşim hala bana gülüyor o göbek biraz zor erir bundan sonra zor verrsin gibi ...o yüzden güvenim hiç olmadı kendime ama başarıyorm söylenenlerin inadına

Arkadaşlar devam edecegimiz sayfa
diyet sağlıklı beslenme ----->>>> diyet günlükleri ------->>> güzel Anneler Fit Olma Yolunda birlikte ilerliyor .......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…