- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 45
160Hadi inşaallah bende 60 gorursem 15 kilo vermiş olucam senin boyun kaç mesevo
Ay maşallah inşallah nice hatimler yapar yavrum ....Kuran i Kerim e gecti onun icin okulunda merasim yapildi bugun
Haklisin.beyinde bitirmeliyim.buna alismak zor geliyor ama elimden geleni yapacagim.Canım bence beyinde bitirmelisin yoksa biz ne soylesek boş bence bak bende aburcubur meraklisiydim hedefim olduğu için aklıma bile getirmiyorum ne zamandır ..
Motiveye cok ihtiyac duyuyorum gercekten okudukca gaza geliyorum.Canim motivasyonun dusuk gruba daya sirtini cunku bende oyleydim
Mesevo senmisin kız ?
evet benim hadi yönlendirdiğim sayfaya gelin....Mesevo senmisin kız ?
Canım ben de senn gibi alışamam diyordum önce azaltmak önemli daha sonra canı istemiyor insann ara sıra kaçamak olabilir ama telafi etmek önemli kendime güvenm hiç yokken 8 kilo verdim demekki gerçekten istemek önemli.eşim hala bana gülüyor o göbek biraz zor erir bundan sonra zor verrsin gibi ...o yüzden güvenim hiç olmadı kendime ama başarıyorm söylenenlerin inadınaHaklisin.beyinde bitirmeliyim.buna alismak zor geliyor ama elimden geleni yapacagim.
Tamam canmevet benim hadi yönlendirdiğim sayfaya gelin....
Canım ben bulamıyorumevet benim hadi yönlendirdiğim sayfaya gelin....
kuzum yaa masallah allah nazarlardan saklasinBu benim 2. Prensesim teyzeleri bugun merasimi vardi paylasmak istedim sizinle
Masallah kizlar bu nee yaa 11, 15 supersiniz ikinizdeHadi inşaallah bende 60 gorursem 15 kilo vermiş olucam senin boyun kaç mesevo
Sağol canm inşaallah veririzMasallah kizlar bu nee yaa 11, 15 supersiniz ikinizde
Canım yönlendirme mesajimi okudun mu?kuzum yaa masallah allah nazarlardan saklasin