- 16 Kasım 2015
- 4.405
- 7.058
olsun gelecek hafta daha fazla verirsin kilon fazla değil ya az gidiyodur biraz daha dikkat etmende fayda var yine de moral bozmaGünaydın kızlar bu kadar kaçamaktan sonraa sonuç -300 gramcıkEki Görüntüle 1723192
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olsun gelecek hafta daha fazla verirsin kilon fazla değil ya az gidiyodur biraz daha dikkat etmende fayda var yine de moral bozmaGünaydın kızlar bu kadar kaçamaktan sonraa sonuç -300 gramcıkEki Görüntüle 1723192
olur canım denerimCanım ödemi atmak için maydanoz suyu iç galiba ben ödemi o şekilde attım, adetim geçiktiği için içmiştim bir taşta iki vurdum
canım 400 gr vermiş görünüyorsun o da büyük ihtimal 3 cm e karşılık geliyo moral bozma sen de durmak yok pes etmek yok...Ooo burası nasılda hareketli olmuş kızlar maşallah hepiniz vermiştiniz ama ben maalesef vermemişim biraz aç kalsam sutum azalıyor yesem istediğim kadar veremiyorum ama ilginç olan 3 cm incelmisim olculerimide almıştım her hafta oluyorum neyse fotoyu yinede yukliyeyim Eki Görüntüle 1723232
ödem falan da olabilir uzecim lütfen moral bozma seni senden başka kimse daha iyi bilemez herkesin vücut yapısı farklı bu hafta böyle olabilir ama gelecek hafta daha iyi olacağından eminim dikkat edersen tabiAslında dikkat ettim sadece spor yapmadım kilo almamış olmam lazim ama eksi değil artı çıktım anlayamıyorum neden böyle olduğunu. Hepinizi tebrik ediyorum coj sevindim canlarim
çok güzel tebrik ederim seni de başarılarının devamını dilerim.kendini sıkma çözüm bulma konusunda ama pes de etmeVe banaaa gelince herkese hayırlı mutlu pazarlar
Bi kg bildirimi yapmayan ben kalmışım ama tamamen magdurum pc de sorun var tel.de sorun var tüm teknoloji bana karşı
Neyse bende 90.5 im dün gece yiyip yattıgım için + çıkarım diyodum ama buna da şükür:)
Bi de herkesin tartı fotosunu görünce kıskandım ya huuu
Bu foto ekleme işine çözüm bulmalıyımmmm
İnşallah mesevocum şöyle 60 a insem çok mutlu olucam bende birsene içinde tatlı yüxünden 55 ten 66 ya çıktm üzerinede hamile kaldm doğum sonrası çok aldım yani bişekilde yerleşti kilolar ki ikinci doğuumdan sonra 46ydm onun için bukilo eşimede batıyor zayıf görmek istiyor bunu her fırsatta söylüyor sağlığn için diyor ama gayet iyi anlaşlyor ki görüntü meselesi ayy ne çok yazdmm dolmuşumbu arada kimler ne kadar verdi anlayamadm tabloyu sabırszlkla bekliyorm iyi geceler canımolsun gelecek hafta daha fazla verirsin kilon fazla değil ya az gidiyodur biraz daha dikkat etmende fayda var yine de moral bozma
Canım teşekkür ederim darısı ve daha fazlası hepimize inşallahtebrikler zeynepcim başarılarının devamını dilerim...
6 saat calisiyorum canim iki saat sut iznim var erken cikiyorum ben isteyken mama ve meyve puresi veriyor arkadas ben evdeyken emziriyorum aslinda isyerindw sutumu sagiyordum ama yogun oldugu icin sıknti olmaya baslamisti bende biraktimLorin cim tam gün mesai demi bebeğin e mama mi veriyor arkadasin.
Allahtan kimse yoktu yanimda gercekten cahilligine verdim artik bisey demeden ciktmYa ne ayıp yapmış kız ama düşünsene eşinin yanında dediğini ne kadar kızar insan ya çok sinir bi durum olmuş. Sanki kilolu insanların duyguları yok
Bende sizi cok sevdim cok isterim aranizda olmayi tesekkur ederim cok mutlu oldum:)zaten sizden kopamiyorum hemen tarti resmimi cekip gonderiyorumlorin sen de aramıza katılmak istermisin biz seni sevdik aktifsin ve bizim gibisin kaderdeşsin seni aramıza almak isteriz sen de istersen .... sana erkek reyonundan bakalım diyen kızın da hakkından gelirsin evellallah tabi kilo vererek :)bugünkü kilonu yaz seni de kilo tablomuza ekleyelim...
Oyy kıyamam kızın her uyuduğunda sende yat canım benimgecenin bu saatinde bizim hanfendinin oyun oynayasi gelmis yaklasik 45 dkkadir ayaktayiz bense hem yorgunum hem uykuluyum
Tam gun neden kullanmıyorsun yolda vakit kaybediyorsundur6 saat calisiyorum canim iki saat sut iznim var erken cikiyorum ben isteyken mama ve meyve puresi veriyor arkadas ben evdeyken emziriyorum aslinda isyerindw sutumu sagiyordum ama yogun oldugu icin sıknti olmaya baslamisti bende biraktim
Hoşgeldin bu aradaBende sizi cok sevdim cok isterim aranizda olmayi tesekkur ederim cok mutlu oldum:)zaten sizden kopamiyorum hemen tarti resmimi cekip gonderiyorum
Lorin boyun kaç nerde toplanıyor kilon yoksa yayıldımı