yolun başındayim önce 25 kilo...

Kizlar bebek bezi almaya gidip almadan gelen tek akıllı ben im

Açlık başıma vurdu Dicem. Ama çok ta aç değildim saçma sapan şeyler aldım ama ihtiyacım olan şeyi almadan geldim

Ben şuna inanıyorum canım herkes kilo verirse sende tam anlamıyla motive olacaksın inan bana birkaç saatin kaldı tek motive için

Bencede :)
Ve işin ilginç tarafı ben bu akşam ki açlıgında toklugunda tamamen psikolojik oldugunu düşünüyorum şuan çok tok hissediyorum mesela

Masallah supersin sende insallah basaririz kesinlikle birdaha olmayacak tekrar silbastan baslar gibi baslicam yarin cok iyi geldi sizinle yazismak hedefim 70 insallah hepimiz olmak istdigimiz kilolara geliriz:)

Ne güzel hedeeffffff
İnşaAllah benimde son hedefim 70 ama bi 65 olsam var ya oooooooooooooo
Düşünemiyorum uffff hayal gibi

Kizlar bebek bezi almaya gidip almadan gelen tek akıllı ben im

ayy uze sabah beri bebek bezi diyosun unuttun yani :)
oluyo arada nöyle unutkanlıklar normaldir biz anneler aynı anda kaç şeyi düşünüyoruz hey gidi heeyyy :)

ee bu akşam idare edebilcen mi

Ne güzel ben en son 40 liyken falan erken uyumuştu :)))mazide kaldi bi ara ramazan da 4 te uyuduğu bile olmuştu .bizim ablamiz sabah 5 6 gibi yatar öğlen 2 3 e ka dar uyurdu bütün gün geçip gidiyor du
Ayy çok zor canm ya uykusuz bütün gece gündüz desen işte yapamazsn geç kalkınca ara ara bizde yaşadk hastalannca düzen diye bişey kalmıyor.yemeknyapabilsem şükrederdm bazen .canları sağolsun kuzucuklarn herşeymz onlar

Ayy çok şükür bi kaç tane var ama ne saskinim ya maması herseyin i aldım onu unuttum:))olsun yarın çıkmak için bir bahane olabilir gerçektende kafamizda bin türlü şey var demi

Evet ya bi yemeğe razi olur insan.olsun varsın olmasın işler bnm bi tanıdığım psikiyatri var hersey tam sa temizse bebekli evde bi sorun var der.aynen canlari sağ olsun tek.

Haklisin sanirim fazla kastim kendimi yarindan itibaren ilk kez baslar gibi baslicam insallah cok sagol:)
Canım merhaba öncelikle çok iyi Vermişsin tebrik ediyorum seni hı te ağlama arada ödüllendir kendini tamamen soyutlarsan sonra daha kötü patlama olur bence.bende 95 tim indim biraz ama duraklama donemindeyim sanırım.

Efsa yarencim çok geçmiş olsun ALLAH şifalar versin

Merhaba canim tesekkur ederim duraklama donemleri cok can sıkıcı ama sen sabirlisin masallah bu donemi atlattiktan sonra kilo vermen hizlanacak insallah bende bigunu unuttum gitti yarin devam:)

ayy bende 70 diyorum ama gonlumden gecen 65biliyormusun:)insallah o rakamlarida goriruz hedeflerimi kisa tutuyorum simdilik mesela bu ay sonuna kadar 86 olmak gibi

Hoşgeldiniz...Konu sahibi buralarda olcaktı bugün yogun sanırım :)
Sorularınıza gelince hayır yok çok yeni oluşmuş bi grubumuz yarın ilk bildirimlerimizi yapıcaz grub olarak

Hoşgeldin rapunzel grubumuz teni oluştu geçen haftadan bildirmeleri başladık.fakat bir iki arkadaş bir ay once başladık.ben 5 buçuk kilo verdim arkadaşlarım da gayet iyiydi hatta eminim bu hafta daha iyiler.

hoşbuldum bende bu hafta başlayayım barıi :)
benım hıc başarı hıkayem olmadı hıc oyle 10-15 kılo vermıstım gerı aldım değıl de 7-8 yıldır az az alarak bı bırıkım oldu dıyeyım..
hepınızın bebıslerı var galıba :)

merhaba tebrik ediyorm üç haftada 6 kilo çok iyi yedklerizde ödül olsun haketmişssnz yani ben haftada bir kiloya razıym yarınn belli olucak eksimi artımı var

Kızlar benim minnoş uyudu şimdi şöyle güzel bir türk kahvesi içiyşm diyorum şekersiz yanndada bi tanwcik tatlı bişey yesem ne güzel olurrda tartı günüüüüü

Evet canım ya çok geçmiş olsun grip mi oldular

Yok benim mnik yeni atlattı şükür ama çok var etrafta demek istedim..

Ayy çok şükür bi kaç tane var ama ne saskinim ya maması herseyin i aldım onu unuttum:))olsun yarın çıkmak için bir bahane olabilir gerçektende kafamizda bin türlü şey var demi

Aynen öyle gayet normal durumlar bunlar :)
dediğin gibi bahane olsun sanaa:)

ayy bende 70 diyorum ama gonlumden gecen 65biliyormusun:)insallah o rakamlarida goriruz hedeflerimi kisa tutuyorum simdilik mesela bu ay sonuna kadar 86 olmak gibi
İnşaAllaaahh :)
Ben ay sonuna kadar 8 li rakama inim yeter :) 89 ya da 88 hedeflerim bayaga küçükmüş benim

Evet bebişli zayıflamaya calışan anneler kulubü gibi oldu dimi :)
Benimde öyle 10 15 kg vermişligim olmadı nasip inşaAllah bu sefer olacak :)

Kızlar benim minnoş uyudu şimdi şöyle güzel bir türk kahvesi içiyşm diyorum şekersiz yanndada bi tanwcik tatlı bişey yesem ne güzel olurrda tartı günüüüüü

kahveyi iç tatlıyı unut cııısssss ne kadar kötü düşünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…