yolun başındayim önce 25 kilo...

ben de öyleyim almıyorum eve inan yemiyosun olmayınca çocuğumuda alıştırmayı düşünmüyorum hiçbir yararı yok illa bişey getirmk isteyen ıslak veya kuru meyve yada kuruyemiş yada hiç olmadı süt getirsin

bence de bu da bi başarı

Ay evet ya bende öyle canım kalıyo onlara bi ara zevk olsun diye yapıyordum bakalım becerecek miyim diye işte o zaman bir baktım ki 95 i bulmuşum
B
Gerçekten evde olunca yeniyor çocukkarda alştı benim sayemde hergün kek bisküvü vs.nasıl kopucaz bilmiyorm meyve aklıma bile gelmiyor kahve yanndada çikolata oooff nasıl yenmezz ama alışıcaz yavaş yavaş.ben baya azalttm yani bir paket yerine iki tanecik yiyorm:)bakalm bu kaçamklarla verebileckmiyim kilo pek sanmıyormya

Evet önceden duyuralım herkese sipariş verelim

Herkese günaydın mutlu haftasonları dileriiimm
Gece minigim huzursuzlanıp uyumayınca resmen sabaha karşı yattık az önce kalktık çok şükür ki en azından sabahtan sonra uyudu..
Bende oruçluyum bi yandan iyi oldu uyumamız şimdide kızımla keyif tembellik yapıyoruz
Yarın tartı günü bakalım ne olur

bebişlerin gece uyumamasi çok yoruyor insanı değilmi gündende bir şey anlaşılmıyor öğlen kalkınca gerçi srnin için bi bakıma iyi olmş gwç kalkman oruçlusun Allah kabul etsin .tartı günü geldi ben hala tatlıya devam ama ekmeği çok azalttm bakalım nolacak

Kizlar daha bnm çocuklar uyumadi coook yoruldum
Csnım benimde üç gündür ikilere kadar uyumadı bu gece 10 da uyudu şükürler olsn.sabah erken kalktı dolaysyla öğlende erkn uyuynca akşamda uyku geldi demekki biz gündz geç kalkmaktan uyumuyomşz seninki kaç aylktı

Eveet kızlar yarn tartı günü benim gibi hala tam motive olamayan var mı?bu akşam 6 dan sonra bişey yemesem birazda ipnatlasamm ne güzel olur ama hiiç canm istemiyo

bende geldım konu sahıbı hala buralardaysa :)
yenı bır konu ama bı takıp cızelgenız? bır ayda sonuç alanınız oldumu .

Amin Allah razı olsun...
Öglen kalmış olsamda b, halsizlik vardı üstümde bugün..
Bende ekmek sorunumu neredeyse tamamen hallettim :)
İnsan bi zaman sonra alışıyor ya

Eveet kızlar yarn tartı günü benim gibi hala tam motive olamayan var mı?bu akşam 6 dan sonra bişey yemesem birazda ipnatlasamm ne güzel olur ama hiiç canm istemiyo

Ne güzel planlar bunlar bence kesin yapmalısııınn
Düşünsene bu akşam 6 dan sonra yemedin ip de atlatın ve tartıda düşündüğünden daha da fazla eksi ohhhh missssss

Hoşgeldiniz...Konu sahibi buralarda olcaktı bugün yogun sanırım :)
Sorularınıza gelince hayır yok çok yeni oluşmuş bi grubumuz yarın ilk bildirimlerimizi yapıcaz grub olarak

Kizlar napiyosunuz bakalım ben yoğunum biraz bide ufaklık hiç durmuyo elime tel I alınca istiyo o yüzden uyunasini bekliyorum.burazdan da dışarı çıkıp bez alicaz inşallah bitmek üzere gece erken uyursa gelirim.
yarına hiç hazır degilim

Hoşgeldin rapunzel grubumuz teni oluştu geçen haftadan bildirmeleri başladık.fakat bir iki arkadaş bir ay once başladık.ben 5 buçuk kilo verdim arkadaşlarım da gayet iyiydi hatta eminim bu hafta daha iyiler.

Ne güzel ben en son 40 liyken falan erken uyumuştu :)))mazide kaldi bi ara ramazan da 4 te uyuduğu bile olmuştu .bizim ablamiz sabah 5 6 gibi yatar öğlen 2 3 e ka dar uyurdu bütün gün geçip gidiyor du

Hoşgeldin rapunzel grubumuz teni oluştu geçen haftadan bildirmeleri başladık.fakat bir iki arkadaş bir ay once başladık.ben 5 buçuk kilo verdim arkadaşlarım da gayet iyiydi hatta eminim bu hafta daha iyiler.
Ay uze inşallah öyledir korkuyorum valla ben

Kizlar bu arada din ufaklıgi ma un çorbası yaptım içine inek sütü koydum dün akşam kustu hiç durmadi dokunmuş olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…