- 16 Kasım 2015
- 1.277
- 1.945
- 44
Şükür düzeldi canım bu hafta inşallah yoğun şekilde spor yaparım Allah kısmet ederse, bugun herkes evdeydi azda yedim en azından aklımda surekli bişey yemek yoktu yarın 80 nın altını görürsem çok iyi motive olacak banaAyyy ipek zeynep cim inşallah eksilme olur ama bende korkuyorum çok. Kızın nasıl oldu cnm
Iyi hadi sukur cnm ya hastalık olunca insanın morali düzgün olmayınca bişey yapasi gelmiyo inşallah istediğin rakamı görürsünŞükür düzeldi canım bu hafta inşallah yoğun şekilde spor yaparım Allah kısmet ederse, bugun herkes evdeydi azda yedim en azından aklımda surekli bişey yemek yoktu yarın 80 nın altını görürsem çok iyi motive olacak bana
Bencede katılıyorum sanaKızlar artık bişey yemeyin içmek serbest olsun ama
İnşallah canım, inşallah hepimiz tez vakitte istediğimiz rakamları görürüzIyi hadi sukur cnm ya hastalık olunca insanın morali düzgün olmayınca bişey yapasi gelmiyo inşallah istediğin rakamı görürsün
Kizlar napiyosunuz bakalım ben yoğunum biraz bide ufaklık hiç durmuyo elime tel I alınca istiyo o yüzden uyunasini bekliyorum.burazdan da dışarı çıkıp bez alicaz inşallah bitmek üzere gece erken uyursa gelirim.
yarına hiç hazır degilim
Kizlar bu arada din ufaklıgi ma un çorbası yaptım içine inek sütü koydum dün akşam kustu hiç durmadi dokunmuş olabilir mi
Kızlar artık bişey yemeyin içmek serbest olsun ama
Bakma hiç canım yarın tartı gunu, eger fazla çıkarsan yediğin için üzüleceksin hiç gerek yok, yiyeceğin şeyi kenara koy sabah yersin olmazsa ama şimdi yemeAkşam yemeginde mercimek çorbası kabak yemeği ve yagsız 4 kaşık makarna yedim ama şimdiden acıktım sankı hala ne yesem diye saga sola bakıyorum
Merhaba bence kızacak bişey yok sonuçta üç haftada çok guzel kilo vermişsin ödül olarak duşun bence ama yarında aynı hatayı yapma hepimizin bişeylere saldırdığı oluyor önemli olan devamını getirmemek ve yarın daha az yersinKizlar sizi takipteyim uc haftadir diyetteydim 6 kilo verdim bugun ne olduysa bana bir paket antepfistigi bir paket kare cikolata yedim simdi agliyorum bunu neden yaptim diye sanki kitliktan ciktim biliyorum araniza kimseyi almayacaksnz ama en azindan ne yapabilirim bi akil verin zor durumdayim 95 ten 89 a dustum
İnsallah ayni hatayi tekrarlamam bu aralar motivasyonum dustu kendimi toparlamam lazim tesekkur ederim cevabin icinMerhaba bence kızacak bişey yok sonuçta üç haftada çok guzel kilo vermişsin ödül olarak duşun bence ama yarında aynı hatayı yapma hepimizin bişeylere saldırdığı oluyor önemli olan devamını getirmemek ve yarın daha az yersin
Bence takılma bu kadar diyetteyiz diye hiç cikolata bisküvi yemeyecek değiliz sadece yedin bitti arkası gelmesin dikkat etmen gereken nokta bu gibiİnsallah ayni hatayi tekrarlamam bu aralar motivasyonum dustu kendimi toparlamam lazim tesekkur ederim cevabin icin
Haklisin sanirim fazla kastim kendimi yarindan itibaren ilk kez baslar gibi baslicam insallah cok sagol:)Bence takılma bu kadar diyetteyiz diye hiç cikolata bisküvi yemeyecek değiliz sadece yedin bitti arkası gelmesin dikkat etmen gereken nokta bu gibi
Hiç önemli değil kendini kötü hissettiğinde yaz hem motive olur hemde daha iyi hissedersin kendiniHaklisin sanirim fazla kastim kendimi yarindan itibaren ilk kez baslar gibi baslicam insallah cok sagol:)
Bakma hiç canım yarın tartı gunu, eger fazla çıkarsan yediğin için üzüleceksin hiç gerek yok, yiyeceğin şeyi kenara koy sabah yersin olmazsa ama şimdi yeme
Kizlar sizi takipteyim uc haftadir diyetteydim 6 kilo verdim bugun ne olduysa bana bir paket antepfistigi bir paket kare cikolata yedim simdi agliyorum bunu neden yaptim diye sanki kitliktan ciktim biliyorum araniza kimseyi almayacaksnz ama en azindan ne yapabilirim bi akil verin zor durumdayim 95 ten 89 a dustum
Ben şuna inanıyorum canım herkes kilo verirse sende tam anlamıyla motive olacaksın inan bana birkaç saatin kaldı tek motive içinbiraz uzanıp dedim uyuya kalmışım yarım saat uyanınca kan şekerim daha da düşmüş
Uyanınca direk ne yesem dedim
Neyse bi bardak su içtim de az bastırdı :)
Kilo durumumuz benziyo gibi bende 96.9 ile başladım şimdi 90.8 im...
Sonucta 3 haftadır gayet güzel kilo vermişsn bu kaçamagıda ödül düşün ama bi kerelik olan....devamı olmayacak olan...
6 kg veren 16 kg da verir ve sen iradene sahibsin devamı gelmeyecek dimi
(Aslında bu yandan bu telkinleri şuan kendime yapıyorummmm)
Tesekkur ederim valla zaten sessiz takipcinizm sizinle motive oluyordum yine kaldgm yerden devam:)Hiç önemli değil kendini kötü hissettiğinde yaz hem motive olur hemde daha iyi hissedersin kendini
Masallah supersin sende insallah basaririz kesinlikle birdaha olmayacak tekrar silbastan baslar gibi baslicam yarin cok iyi geldi sizinle yazismak hedefim 70 insallah hepimiz olmak istdigimiz kilolara geliriz:)biraz uzanıp dedim uyuya kalmışım yarım saat uyanınca kan şekerim daha da düşmüş
Uyanınca direk ne yesem dedim
Neyse bi bardak su içtim de az bastırdı :)
Kilo durumumuz benziyo gibi bende 96.9 ile başladım şimdi 90.8 im...
Sonucta 3 haftadır gayet güzel kilo vermişsn bu kaçamagıda ödül düşün ama bi kerelik olan....devamı olmayacak olan...
6 kg veren 16 kg da verir ve sen iradene sahibsin devamı gelmeyecek dimi
(Aslında bu yandan bu telkinleri şuan kendime yapıyorummmm)
Slm daha düşmedik bizim tartı gunumuz pazar günü sabah inşallah çok bı çok düşeriz, düşemesekte sorun yok haftaya daha çok düşerizkızlar selam nasol gidiyo kaç kiloyo düştünüz merak ediyorum ama giremiyorum doğru düzgün kızlarım hasta