Haklısın aslında hiç buyuk bedenlerde indirim olmuyor aslında buyuk bedende olmuyor fazla küçülttükçe küçültüler herkes zayıf nasıl olsa birkaç ay dişimizi sıkcaz aslında, sabah ola hayrolaanam ben yokken ne kadar mesjlasmisiniz beya :) bazi mesajlara guldum bazilarina sasirdim bazilarina uzuldum ... guldugum uhibbukenin aburcubura karsi eve gelen misafirlere siparis verelim o zaman demesi :) sonra uzenin bez almaya gidip bezi unutup bez haric baska seyler almasi sasirdigim gizli takipcimizin olmasinin yaninda bize katilmayip ama gizlice yanimizda yueuyerek kendi kendine kilo vermesi onu kutluyorum lorin di herhalde... uzuldugum bazi arkadaslarimizin yarin tatliya devam edip tartilmaktan korkmasi ... arkadaslar bugun araniza katilamadim islerim vardi. bi magazaya gittim oylesine gireyim dedim bedenleri gorunce kendime muhakkak zayiflamalisin dedim ve soz verdim. cunku buyuk bedende hic indirim yoktu varsa yoksa 38-40 hersey indirimde e bide cok guzeller cok guzel kombinler var alicagm seyleri erteledim cunku begendigim seyin bana olan bedeni yoktu ve ben onu begendim !!!onun buyuk bedeni yok bunun buyuk bedeni yok !!!!! cok sinirlendim arkadaslar ben biryere gidince artik istedigim gibi rahat bir sekldediledigimi giyinmek istiyorum mesela gomlek giyince gobegim kat kat olsun istemiyorum butun gozler ustumde gibi hissetmek istemiyorum o yuzden o aburcuburlarin bu hedeflerime engel olmasina izin vermiycem onlar guclu olabilirler ama ben onlardn daha gucluyum en azindan hedefime ulasna kadar cikarttim hayatimdan sizde oyle yapin kararli olun yiyin ama 1 pkt degil 1/3 unu yiyin 1 dilim degil 1 catal alin buradaki birliktelik sebebimizi unutmayin nolur ... bundan sonra nolur gercektn kilo vermek isteyen arkadaslardan dayanamadim yedim sozunu duymayalim , duymayalim ki nisanda hepimiz istedigimz kiloya duselim azmimizi zaferimizi gosterelim insallah ama once saglik tabiki allahim once saglik sonrada irade versin hepimize (amin) ...
Merhaba tesekkur ederim insallah yarin gormek istediginiz rakamda olursunuz:)evet dun benim icin odul gunu olmus oldu biraz abartili ama toparlicam insallahmerhaba tebrik ediyorm üç haftada 6 kilo çok iyi yedklerizde ödül olsun haketmişssnz yani ben haftada bir kiloya razıym yarınn belli olucak eksimi artımı var
Tebrikler o kiloyu bende gorurmuyum acep kac kilo vermssn bu durumdaİlk ben yollayım bari herkes uyurken
Evet canim sasirdigin takipci benim:)tesekkur ederim umarim sizin gibi ayni azimle devam ederim gecen gun bende kot pantolon bakmaya gittim satici kiz sozde buyuk bedeni cikarip elime verdi mumkun degil bacagim bile girmez isterseniz erkek reyonundan bakalim dedi sinir oldum ama belli etmedim be hizla ciktimanam ben yokken ne kadar mesjlasmisiniz beya :) bazi mesajlara guldum bazilarina sasirdim bazilarina uzuldum ... guldugum uhibbukenin aburcubura karsi eve gelen misafirlere siparis verelim o zaman demesi :) sonra uzenin bez almaya gidip bezi unutup bez haric baska seyler almasi sasirdigim gizli takipcimizin olmasinin yaninda bize katilmayip ama gizlice yanimizda yueuyerek kendi kendine kilo vermesi onu kutluyorum lorin di herhalde... uzuldugum bazi arkadaslarimizin yarin tatliya devam edip tartilmaktan korkmasi ... arkadaslar bugun araniza katilamadim islerim vardi. bi magazaya gittim oylesine gireyim dedim bedenleri gorunce kendime muhakkak zayiflamalisin dedim ve soz verdim. cunku buyuk bedende hic indirim yoktu varsa yoksa 38-40 hersey indirimde e bide cok guzeller cok guzel kombinler var alicagm seyleri erteledim cunku begendigim seyin bana olan bedeni yoktu ve ben onu begendim !!!onun buyuk bedeni yok bunun buyuk bedeni yok !!!!! cok sinirlendim arkadaslar ben biryere gidince artik istedigim gibi rahat bir sekldediledigimi giyinmek istiyorum mesela gomlek giyince gobegim kat kat olsun istemiyorum butun gozler ustumde gibi hissetmek istemiyorum o yuzden o aburcuburlarin bu hedeflerime engel olmasina izin vermiycem onlar guclu olabilirler ama ben onlardn daha gucluyum en azindan hedefime ulasna kadar cikarttim hayatimdan sizde oyle yapin kararli olun yiyin ama 1 pkt degil 1/3 unu yiyin 1 dilim degil 1 catal alin buradaki birliktelik sebebimizi unutmayin nolur ... bundan sonra nolur gercektn kilo vermek isteyen arkadaslardan dayanamadim yedim sozunu duymayalim , duymayalim ki nisanda hepimiz istedigimz kiloya duselim azmimizi zaferimizi gosterelim insallah ama once saglik tabiki allahim once saglik sonrada irade versin hepimize (amin) ...
Ayy mreak ettm kaç kilo verdin eski fotolarada bakamadımİlk ben yollayım bari herkes uyurken
Ayy mreak ettm kaç kilo verdin eski fotolarada bakamadım
Canım 81,200 dum ben 1,600 gr vermişim tek mutluluğum uzun yıllardan sonra 7 rakamını gördüm şükürAyy mreak ettm kaç kilo verdin eski fotolarada bakamadım
Canım ödemi atmak için maydanoz suyu iç galiba ben ödemi o şekilde attım, adetim geçiktiği için içmiştim bir taşta iki vurdumherkese gunaydin.... arkadaslar dun 87.1 dim. herhalde bazi nedenlerden dolayi vucut su topladi neyse kayip daha fazlaydi ama bunada sukur :)umarim herkes istedigi rakami gormustur Eki Görüntüle 1723203
Ooo burası nasılda hareketli olmuş kızlar maşallah hepiniz vermiştiniz ama ben maalesef vermemişimbiraz aç kalsam sutum azalıyor yesem istediğim kadar veremiyorum ama ilginç olan 3 cm incelmisim olculerimide almıştım her hafta oluyorum neyse fotoyu yinede yukliyeyim Eki Görüntüle 1723232