yolun başındayim önce 25 kilo...

bir de oruç tutarken kilo verdiğin için ayrıca kutluyorum seni canın tatlı çekmiyo mu akşamları :)

teşekkür ederim

Teşekkür ederim sonra tekrar denerim ama olmadı yaniiii..

Bu arada sürekli bişey yeme isteginden hiç bahsetme bende öyleyim tokken bile ne yesem diye saga sola bakıyrum
Ayy valla bende öyleyim bişeyle meşgul olsam kız izin vermiyor surekli mutfaktayım dolap ve çekmecelere bakıyorum

bir de oruç tutarken kilo verdiğin için ayrıca kutluyorum seni canın tatlı çekmiyo mu akşamları :)
Teşekkür ederim :)
Normalde malum dönem haricinde aşırı tatlı düşkünlüğüm yok çok şükür :)
canım tatlı cektiginde de bi iki parça keser beni hemen :)

Beni ekmek pilav börek mahvettiiii

Bu arada sabah kendime ödül komşunun getirdiği açmalardan yedim :)
pek keyifliyim bugün ya hava güneşli ondan sanırım :)

minigim şimdi uyandı ona çorba içirip oyun oynıcaz biraz
siz neler yapıyorsunuz

Benim kız da aglamaya ogrenmek
canım ya tren kaçmış desene neyse gidersin ufaklık da büyünce onu büyük kıza emanet edersin artık :)

Kıssadan hisse demekki karşıdaki bişey isteyince red etmemek lazım demekki adamcsgiz bu günleri görmüş alış veriş e zor gidiyoruz

Kizlar daha bu saat oldu yemeğim yok.internete bakıyorum cok nefis gorunuyolar:))

Kizlar daha bu saat oldu yemeğim yok.internete bakıyorum cok nefis gorunuyolar:))
zaten nette yemekten baska hersey var mesela salata corba cesidine bakiyosun yan tarfta browni kek kuabiye yas pasta cikmiyo mu deli oluyorum ne aradigimi unutturuyolar bana :) salata yapicam diye giriyorum kek yapiyorum :)

Ayy valla bende öyleyim bişeyle meşgul olsam kız izin vermiyor surekli mutfaktayım dolap ve çekmecelere bakıyorum

canim ya :)

Teşekkür ederim :)
Normalde malum dönem haricinde aşırı tatlı düşkünlüğüm yok çok şükür :)
canım tatlı cektiginde de bi iki parça keser beni hemen :)

Beni ekmek pilav börek mahvettiiii
beni de tatli ve aburo cuburo :)

teşekkür ederim

Teşekkür ederim sonra tekrar denerim ama olmadı yaniiii..

Bu arada sürekli bişey yeme isteginden hiç bahsetme bende öyleyim tokken bile ne yesem diye saga sola bakıyrum
kizlar bu abur cuburu birakmak sigarayi birakmak kadar zor en az onun kadar zararli degilmii

Herkese iyi geceler canım halleyyy çekiyo en iyisi yatmak belki aklımdan çıkar

kizlar bu abur cuburu birakmak sigarayi birakmak kadar zor en az onun kadar zararli degilmii

Ben bunun caresine eve almamakta buldum..resmen abur cubur cekmecesi vardı mutfakta ve onlar orda durdukca git gel bişeyler ye durumundaydım ama almayınca evde yok bende yiyemiyorum :)
Zaten diger kaçamaklar bana yetiyo bari onlar eklenmesin üstüne

Herkese iyi geceler canım halleyyy çekiyo en iyisi yatmak belki aklımdan çıkar
Yatmak için bayaga erken degil miiiii
Ahhh bu tatlı krizleriiiii neler yaptırıyo insanaaa :)
Bence tatlı istegni bastırıcak bişey mesela tarcınlı süt iç ya da kuru üzüm falan ye...
Ollmadı halleyden bi ısırık al ve bırak sonra da olmak istedigin halini düşünüp iraden için kendini tebrik ett

Ben şimdiden tebrik ediyorum seni yemegi düşünmek yerine uyumayı sectigin için

zaten nette yemekten baska hersey var mesela salata corba cesidine bakiyosun yan tarfta browni kek kuabiye yas pasta cikmiyo mu deli oluyorum ne aradigimi unutturuyolar bana :) salata yapicam diye giriyorum kek yapiyorum :)
Ay evet ya bende öyle canım kalıyo onlara bi ara zevk olsun diye yapıyordum bakalım becerecek miyim diye işte o zaman bir baktım ki 95 i bulmuşum

Ipek zeynep cim senin çocuklar erken mi yatiyo.ne güzel eğer öyleyse kendine vakit ayırabilirsin kafa dinlersin en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…