Oo super cok sevindim
mecburi değilde kendimizi motive edelim diye düşündük ama yükleyemiyosan sorun olmaz canım :)
Pazar sabahına güzel başlar sonrasında yaparım kaçamagımı bende :):)
Şaka bi yana evet bi sebeble haftasonuda dikkat ederiz :)
Mesela bugün tartılcam diye dün akşam yemekten sonra bşey yemeyip nasıl ac yattım anlatamam
(Bi kaç kestane midemi bastırmak içn onlar sayılmaz yani)
Bu sabah tartıldım 90.8 olmuşum vuhhuuuu
Geçen cuma 91.8 dim ekmek hayatımdan gidince yesemde veriyorum galiba :):)
Ayy valla bende öyleyim bişeyle meşgul olsam kız izin vermiyor surekli mutfaktayım dolap ve çekmecelere bakıyorumteşekkür ederim
Teşekkür ederim sonra tekrar denerim ama olmadı yaniiii..
Bu arada sürekli bişey yeme isteginden hiç bahsetme bende öyleyim tokken bile ne yesem diye saga sola bakıyrum
Teşekkür ederim :)bir de oruç tutarken kilo verdiğin için ayrıca kutluyorum senicanın tatlı çekmiyo mu akşamları :)
Benim kız da aglamaya ogrenmekGünaydın canım evet tartı gunu pazar gunu işte ne güzel hiç olmazsa cumartesi dikkat ederiz yarın tartılcaz diye, benim kızımda bir suredir öyle ağlayarak uyanıyor gunduz en azından bir kere kucağında uyusun bu ona çok iyi gelecektir emin ol. Bide şu var hepimiz o 90 ları ve üstünü kesinlikle gördük, sende inersin sıkma canını
canım ya tren kaçmış desene neyse gidersin ufaklık da büyünce onu büyük kıza emanet edersin artık :)
Bir lokmacik başka yok; ))iyi oturmalar canım sana dikkat ediceğinden eminiz zaten hiç şüphemiz yok emin ol
ya neden oyle diyosun dikkat etmedin mi yoksaBir lokmacik başka yok; ))
Ama yinede bu hafta pek ışık yok tartinin yüz karası olcam
zaten nette yemekten baska hersey var mesela salata corba cesidine bakiyosun yan tarfta browni kek kuabiye yas pasta cikmiyo mu deli oluyorum ne aradigimi unutturuyolar bana :) salata yapicam diye giriyorum kek yapiyorum :)Kizlar daha bu saat oldu yemeğim yok.internete bakıyorum cok nefis gorunuyolar:))
Ayy valla bende öyleyim bişeyle meşgul olsam kız izin vermiyor surekli mutfaktayım dolap ve çekmecelere bakıyorum
beni de tatli ve aburo cuburo :)Teşekkür ederim :)
Normalde malum dönem haricinde aşırı tatlı düşkünlüğüm yok çok şükür :)
canım tatlı cektiginde de bi iki parça keser beni hemen :)
Beni ekmek pilav börek mahvettiiii
kizlar bu abur cuburu birakmak sigarayi birakmak kadar zor en az onun kadar zararli degilmiiteşekkür ederim
Teşekkür ederim sonra tekrar denerim ama olmadı yaniiii..
Bu arada sürekli bişey yeme isteginden hiç bahsetme bende öyleyim tokken bile ne yesem diye saga sola bakıyrum
Daha zor bence kanımıza işlemiş aburcubur kahve yanında ıpıslak kek ne güzel olur şu saattekizlar bu abur cuburu birakmak sigarayi birakmak kadar zor en az onun kadar zararli degilmii
kizlar bu abur cuburu birakmak sigarayi birakmak kadar zor en az onun kadar zararli degilmii
Yatmak için bayaga erken degil miiiiiHerkese iyi geceler canım halleyyy çekiyo en iyisi yatmak belki aklımdan çıkar
Yok yok gerçekten bi tadına baktım sadece yemedim canım.ama hiçte kilo gitmedi bu hafta ya neyse yilmiyorum yinedeya neden oyle diyosun dikkat etmedin mi yoksa
zaten nette yemekten baska hersey var mesela salata corba cesidine bakiyosun yan tarfta browni kek kuabiye yas pasta cikmiyo mu deli oluyorum ne aradigimi unutturuyolar bana :) salata yapicam diye giriyorum kek yapiyorum :)
Aynen öyle ben hala kaçamak yapıyorum tamamen kesemedimkizlar bu abur cuburu birakmak sigarayi birakmak kadar zor en az onun kadar zararli degilmii