Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yine bir yolculuğumda muavin nedense benimle konuşma çabasında:44: bana mustafa topaloğlu benim akrabam dedi.benim cevap kısa ve öz sizde mi uzaylısınızdaha konuşmaya çalışmadı
![]()
mart ayında pamukkale gece 12 seferi ile İzmir'e gidiyoruz. annem babam ve ben. 13-15-16 numaralı koltukları almışım. 14 numara boş. oh dedim rahat rahat giderim. otobüs peronda bekliyoken içerde koşturan bi hatun. allah dedim bu serkeşlikle yanıma oturmasa bari. neyse hatun otobüse bindi ilk bombayı patlattı "bu şöförlerde canavar olmuş" aman allahım nası bi ses o öyle dedim. içimden de yine "yanıma oturmasa bari" düşüncesi.. :26:
neyse ablayı arka tarafa oturttular ama annemlerin arkasında yalnız oturan hatun bunu tanıyormuş hosta söyledi yanına çağırttı hatun geldi. telefonu çaldı kafamı çevirdiğim anda konuşmaya başladı oda ne travesti..dedim yarım saate kalmaz kavga çıkar, kuşadasında aynı yerde çalışmışlar bilmem ne derken bunlar ağız dalaşına başladı. host hemen yetişip travesti ablayı arka tarafa attı. abla denizlide inecekmiş, orta kapıdan tahliye ediyolarken ablayı kavga ettiği hatunun kafasına vurup "bu o... yuda yol kenarına atıverin" demişti.