YOL GÖSTERMENİZE ÇOK İHTİYACIM VAR..

Umarım kaçıramaz ,ama telefonunda İzmir Menemen deki ilkokulu arastirdigini gördüm
Umarım tahmin ettiğim ünlü belalı mahalleden değildir Göstere göstere ayrılmayın evden çocuk kaçırma gibi bir potansiyeli varsa lütfen. Çok organize olmaya çalışın. Avukat evden ayrılış vs biraz eş zamanlı yürütün süreci.

Yazını sonuna kadar okudum seni de ruh halini de neyi neden yaptığını da çok iyi anlayabiliyorum ama kendine biraz değer veriyorsan kurtul o adamdan yazık çocuklarına o şekilde sürekli tartışmalı bir ortamda büyümelerine göz yumma derim. Haklarını da avukat eşliğinde sonuna kadar talep et tabiki. Nafaka olayını da en üst Mebla neyse onu talep et çünkü elinde bir mesleğin dahi yok. Ama lütfen tekrar affedip bir adım atma huylu huyundan vazgeçmez.

Beni sadece çocukları tamamen bırakırsam bırakır onu biliyorum ama annem güçlü bir kadın üstesinden gelir eminim.Ona güveniyorum bende.Adam falan değil zaten. Sözde çocuklarına çok düşkün ama çocuklarını bir parka bile götürmez.Elinden telefon hiç düşmez.

Siz de eşiniz de çok evlenilecek biri degilmissiniz. Hadi ev tutulmadi eşya ıvır zıvır yoldan geçerken hadi evlenelim mi dediniz ? Tencere kapak misali.

Evet avukat tutacağım zaten..Aslında korkuyorum çocukları alıp gidersen cehennemin dibinde olsan seni bulurum diyor. Bu kararı ben kalbim sıkışarak verdim cesaret arıyorum her yorumda
Emin ol hiçbir halt yapamaz kadina bağırıp çağıracak kadar aşağılık bir insan var karşında adam olsaydı zaten bunları yapmazdı. O yüzden boş tehditlerine göz yumma. Çocuklar o kadar umrunda olsaydı annelerine değer verirdi

Ne bileyim yıllardır yapmadığı kalmadı.Cocugumu elimden alıp polis ile beni evden çıkartmaya da çalıştı. Polis ona uzaklaştırma verdi ertesi gün alıp çocukları babama kaçtım ama babamlar beni zorla onunla geri gönderdi o almaya gelince.Simdi annem arkamda ,çünkü disariya karşı aileme karşı mağduru oynuyordu onun gerçek yüzünü görmediler annem şahit oldu olaylarına.Anladi onun ne olduğunu, babamlara anlatmak hala çok zor

Biliyorum 10 yıldır değişmedi bu adam,değişmeyeceğini çok iyi biliyorum

Ne desem hangisine yorum yapsam diye 10 dk falan düşündüm. 2.çocuğunuz bu yaratıktan olacağına olmasaydı keşke. Doğan çocuğun şahsına değilde sözüm, yani çokmu lazımdı sizi kovan , eşya kadar bile değer vermeyen bir adamdan bir çocuk daha. Çocuklarınız için o kadar üzgünüm ki, onlar babalarını seçemezdi ama siz onlara mükemmel bir baba seçmişsiniz tebrik ederim. Birazcık o sabilerin huzurlu yaşamasını istiyorsanız boşanın. Bir avukat tutun ve derhal bu saçma insanın hayatından çıkın.siz çekmeyi kabul etmişsiniz o çok aşikar, ama o çocuklar bu hayatı yaşattığınız için sizi ilerde affetmeyebilir. Evden ayrılır ayrılmaz uzaklaştırma kararı alın . Boşanmakta haklımıyım diye sormuşsunuz birde siz bu hikayede şu duruma gelene kadar her konuda haksızsınız malesef. Bile bile lades.

İkinci çocuğu istediğim için çocuk yaptım!!!!
Meali; bu saçma , çaresiz hayatıma bir ortak doğurdum ki o da ben gibi mutsuz olsun.
Bu sorularınızı avukata sorun, bir an önce çocuklarınızı alıp gidin...

Hayat çok kısa ve siz çok değerlisiniz, ömrünüzü çürütmeyin. Tavsiyeleri bende okuyacağım bu kadar ağır olmasa da çocukla tehdit bazen bana da yapılıyor... Benimde beklediğim şeyler var Rabbim yardım etsin

Sadece cocuklariniza acidim. Olan onlara olmus. Insallah bundan sonra sizde akillanirsiniz biraz

Şahit bul veya gizli kamera yada telefonla olanları kaydet. İnkar edemez kanıtın olur. Allah yardımcın olsun. Hem kendin hem o çocukların psikolojisi için boşanman lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…