- 23 Temmuz 2019
- 14.638
- 46.649
- 548
- 40
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Siz keninize saygısızlık etmediğinizi düşünmediğiniz sürece yaptığınız şey saygısızlık olmaz bana göre. Kimsenin keyfi isteyor diye simsiyah gezemem kot pantolonlarım sevdiğim renkli tişörtlerim var sözleşme yapılacaksa giyerim takım elbisemi eğer teknik şeyler konuşacaksam baş mühendis olsa bile bildiğim gibi giyinirim kıyafetimden dolayı lakayt davrananı da teknik bilgimle döverim .. Açıkcası hayatında genel olarak buna evrildiğini düşünüyorum eskiden daha çok takılıyordu giyime artık insanlar iş bitirmeye bakıyor.
Ümitköy artık lüküs mekan olduKız ben aynı dediğin pazara yakınım. Nişantaşı sosyete pazarı ümitköyde. Valla fiyatlar mağazadan pahalı. Eğlencesine gidiyorduk ucuz diye değil
Bence medine ipeginde sorun yok gayet şık durabiliyor, tok durur.. yemeni takmadin disarda sonucta..herkes bursa ipegi takacak diye birsey yok, fiyatlar ucuk ipek fular bile alsan cok pahali.Alalı birkaç ay oldu fiyatı artmıştır muhtemelen. Herşeyin fiyatı iki üç katına çıktı.
Ay ne diyorsun ben 12 senedir pazar yüzü görmüyorum hoş 2 senedir mağaza yüzüde görmüyorum. Ama bak tee o zamanlardan bir Zara tayt almıştım her gören hala soruyor. Diyorum eski sezon zara muadillerini bulabilirim.Kız ben aynı dediğin pazara yakınım. Nişantaşı sosyete pazarı ümitköyde. Valla fiyatlar mağazadan pahalı. Eğlencesine gidiyorduk ucuz diye değil
Hele bide markalı esarplara takıntı varsa 300 350 den başlıyor o da sezon sonu indirimiBence medine ipeginde sorun yok gayet şık durabiliyor, tok durur.. yemeni takmadin disarda sonucta..herkes bursa ipegi takacak diye birsey yok, fiyatlar ucuk ipek fular bile alsan cok pahali.
ya iş yerine zaten taytla gelinmez gecelikle gelmiyorsak bildiğim kadarıyla fabrika ortamındaydınız stiletto ile dolaşılıyor mu oralarda hayır giyinmenin elbette görgü gereği bir adabı olmalı ama bu illaha gömlek ve kumaş pantolonla olmaz bundan bahsediyorum bende ilk iş görüşmemde tabi takım giyindim ama yine spor tarzdaydıbilgi çok ayrı bir şey ama insanlardaki ilk izlenimimiz her zaman nasıl göründüğümüz ile alakalıdır.
her kadın topuklu giysin yada döpiyesle dolaşsın kafasında asla değilim ama şu devirde evriliyor dediğiniz giyim konusu crop ve tayt ile işe gitmeye döndü.
kimse de kusura bakmasın ama karşımdaki kişinin canı öyle istiyor diye iş ortamında göbeğini yada taytının altından belli olan çamaşır izini görmek zorunda değilim çalışırken.
her yerin bir raconu vardır. ki şu an inanılmaz çeşitlilik var. klasik giyinmek istemeyenler pekala spor ayakkabı ile bile çok şık olabiliyor. ben de pozisyonum ve girip çıktığım firmalar belli bir level üzeri olduğu halde spor ayakkabı da giyerim, t shirtte. ama tutupta haftasonu yürüyüş yaptığım tayt ve t shirtü seçmem bunun için.
son olarak da maalesef giyimi lakayt olan insanların çok büyük kısmı işinde de lakayt oluyor. 11 yıldır sektördeyim, gözlemim bu yönde. istisnalar vardır elbette ama dediğim gibi benim ve benim gibi uzun zamandır sektörde çalışanların genel gözlemi bu.
Aaa doğru butikler var. C ceycey0406 çık artık avmlerden annem 60 yaşında hergün Tunalı Bahçeli geziyor. Öylede güzel şeyler alıyor ki kızkardeşimle talan ediyoruz dolabını.Ümitköy artık lüküs mekan oldu
Cidden Ankara da butiklerden avm ler ucuz
Görme engelliyim. Göz tansiyonu hastalığından dolayı. Az görmem var ama renkleri ayırt edemiyorum her zaman
evet fiyatlar son zamanlarda epey arttı ama yaz başı ipek bir fular almıştım. fiyat dediğiniz rakamın baya baya üstündeydi.Alalı birkaç ay oldu fiyatı artmıştır muhtemelen. Herşeyin fiyatı iki üç katına çıktı.
En az 2 ay zorunlu şeyler dışında noo kiyafet alışverişiAaa doğru butikler var. C ceycey0406 çık artık avmlerden annem 60 yaşında hergün Tunalı Bahçeli geziyor. Öylede güzel şeyler alıyor ki kızkardeşimle talan ediyoruz dolabını.
ya iş yerine zaten taytla gelinmez gecelikle gelmiyorsak bildiğim kadarıyla fabrika ortamındaydınız stiletto ile dolaşılıyor mu oralarda hayır giyinmenin elbette görgü gereği bir adabı olmalı ama bu illaha gömlek ve kumaş pantolonla olmaz bundan bahsediyorum bende ilk iş görüşmemde tabi takım giyindim ama yine spor tarzdaydı
Aslında h&m ve zara aynı seviyedeler.evet okudum
Yazisini zara ya cok iyi marka demisbana gore zara h&m in bi ust leveli. Sanki bana prada giyindi
Fiyat olarak biraz daha ustunde sanirim zara o yuzden oyle dedim. Yoksa kalite urunden urune degisiyor. H&m de zaten cogu sey 3. Dunya ulkelerinden ithal ediliyor. Turkiyede uretim yapiyor onlara. Son zamanlarda cogunlukla çin, hindistan bangladeş vsAslında h&m ve zara aynı seviyedeler.
Zara, bershka, stradivarius, pull&bear ve birkaçı daha aynı şirketin farklı markaları
Kötü değil hiç biri. Ama wowww bir markada değiller. Marka takıntım var diyen biri burdan giyinmez bana göre.
Biz üniversitedeyken off hadi ya zaten kaç kez giyecezki zaraya bakalım işte fazla harcamaya gerek yok derdik mesela.
Ben de altı farklı üstü hep beyaz tişört giyerim haftada 3 gün. Ama aynı tişörrtten 7 8 tane varen temizini acun yapıyor.
giy basic siyah t shirtü, çek altında bermudanı ve terliğini tamam.
Aslında h&m ve zara aynı seviyedeler.
Zara, bershka, stradivarius, pull&bear ve birkaçı daha aynı şirketin farklı markaları
Kötü değil hiç biri. Ama wowww bir markada değiller. Marka takıntım var diyen biri burdan giyinmez bana göre.
Biz üniversitedeyken off hadi ya zaten kaç kez giyecezki zaraya bakalım işte fazla harcamaya gerek yok derdik mesela.
en temizini acun yapıyor.
giy basic siyah t shirtü, çek altında bermudanı ve terliğini tamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?