- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.806
- 798
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Evet silinebiyor ama dis yuzeyi hassas cok cabuk cizik vs oluyor..Öyle deme yaw . Plastik çantası çok şekerbebekli olunca hele harika. İçi aşırı geniş. Bir de bir şey dökülse , silince çıkıyor.
Ayakkabilarini biliyorum amaZevkler ve renkler
Çantalarını değilde bende elbise, kaban, mont tarzı giyimlerini beğeniyorum.
Üniversitede görme engelli sınıf arkadaşım vardı..o hiç görmüyordu ama yaşamının ilk yıllarında kısıtlı da olsa görebildiği için zihninde bir renk algısı vardı.Anladığım kadarıyla siz zaten renkleri bir yere kadar görüyorsunuz ..arkadaşımın en büyük avantajı çok atılgan olması ve yardım isteme konusunda bir sorun yaşamıyor olmasıydı.Yardım istemekten çekinmeyin..satış görevlisine "bunun rengi ne ?" diye sormaktan da .."bununla neyi kombinleyebilirim " diye yardım istemekten de çekinmeyin.Bu konuda biraz daha çalışmam gerekiyor anlaşılan
Kaç kişi yaşıyorlar bilmiyorum konu sahibini düzenli takip etmiyorum ama dört kişilik aile falansa ve eve giren tek para on bin tl ise iyi falan değil.
Benim sevgilim de renk körüdür ve bir pantolon almış cırt yeşilDoğuştan renkleri ayırt edemiyorum. Bazı morları mavi gri sandığım oluyor. Laciverti siyah. Kahverengiyi bordo. Aldıpım kıyafetlerin renklerini ezbere biliyorum ama.
Gözlük kırmızı çizgimdir. Birisi burberry gözlüğümü aşırdı. Ona hala canım sıkılır. Kaybetme ihtimalim -1928828282Valla hatrı sayılır kredimiz var, daha geçen indirimde diye hatrı sayılır bi paraya güneş gözlüğü kaptım. İş Arkadaşlarım osse de koruyor gözü diye alay ediyor benimlefkglglg yani napiyim borcum var diye herşeyden feragat mı edeyim
. Çalıştığım okulda da böyle biri var. Marka, pahalı vs giyinmeyen öğretmenlerin sağda solda dedikodusunu yapar falan. Paran var niye almıyorsun diye . Bazı insanların önceleri farklıdır. Böyle insanlara Ne desek boşBugün birisi bana bu tabiri kullandı. İnanılmaz kalbim kırildı bu tabiri kullanan kişi ile aşağı yukarı maaşlarımız aynı benden 500 TL falan fazla alıyor. Ama her zaman kredi kartı borcu vardır ve her zaman avans hesaptan para çeker su sonu. Şu an 7 8 bin arası kredi kartı borcu varmış. Ben ise daha mütevazi yaşayan gösteriş sevmeyen biriyim. Üstümde şu kıyafetler vardı. Siyah kaban siyah kumaş pantolon çağla yeşili çiçekli bir tunik lila şal gri spor ayakkabı ve krem rengi küçük askılı çantalardan. Renklerin uyumsuz olduğunu söyledi ve yoksul gibi giyiniyorsun. Paran var harcasana niye sünepe gibi giyiniyorsun dedi. Kabanı bir akrabam hediye etmişti. Bunu söylemiştim. Ona küçük gelmiş hamile kalınca giyememiş verdi tertemiz kaban neden giymeyeyim ki? İlla öğretmen olunca marka mı giymek gerekiyor? Bu bahsettiğim arkadaş da memur yani ama telefonu saati marka alıp birileri övdükçe mutlu oluyor. Ben paramı çocuğuma harciyorum daha çok. 200 liraya tiyatroya gittik mesela taksi parasıyla o kadar tuttu. Her ay kitap alırım ona. Botu çizmesi spor ayakkabıları hepsi tam kızımın ama kendime gelince daha sınırlı alışveriş yapıyorum. Ama söylenen söz çok canımı sıktı. Karşı tarafa zaten mesafe koydum ama yanlış yaptığım bir şey varsa kıyafet konusunda yardım almak istiyorum çok kırıldım çünkü.bu arada ben çocukken hatta çalışmaya başlayana kadar maddi sıkıntı yaşayan biriydim. Evimize bal bile girmezdi yurtta bal çıkınca kahvaltıda saklar annemlere götürürdüm. Her zaman pazardan giyinirdik. Annemin bir ceketi 20 yıl giydiğini bilirim ama bizi okuttu bu günlere getirdi. Yani fakirlikten utanmam ama burda bu söz hakaret amaçlı kullanıldığı için canımı sıktı.
Ben toz torbasız asla koymam bir yereEvet silinebiyor ama dis yuzeyi hassas cok cabuk cizik vs oluyor..
Marka giymeyin ama uyumlu giyin , renkler çok uyumsuz ve siz öğretmensiniz, ben de eğitimciyim ( öğretmen ortamlarını iyi bilirim) çok pahalı şeyler giymem ama giydigim şeyler uyumlu ve kalitelidir, karşınızdaki kişi aslında kaş yapayım derken göz çıkarmış, sizi uyarmak isterken kabaca kırmış, bence siz de biraz kendinize çeki düzen verin , bunu kimse için değil kendi öz saygınız için yapın derimBugün birisi bana bu tabiri kullandı. İnanılmaz kalbim kırildı bu tabiri kullanan kişi ile aşağı yukarı maaşlarımız aynı benden 500 TL falan fazla alıyor. Ama her zaman kredi kartı borcu vardır ve her zaman avans hesaptan para çeker su sonu. Şu an 7 8 bin arası kredi kartı borcu varmış. Ben ise daha mütevazi yaşayan gösteriş sevmeyen biriyim. Üstümde şu kıyafetler vardı. Siyah kaban siyah kumaş pantolon çağla yeşili çiçekli bir tunik lila şal gri spor ayakkabı ve krem rengi küçük askılı çantalardan. Renklerin uyumsuz olduğunu söyledi ve yoksul gibi giyiniyorsun. Paran var harcasana niye sünepe gibi giyiniyorsun dedi. Kabanı bir akrabam hediye etmişti. Bunu söylemiştim. Ona küçük gelmiş hamile kalınca giyememiş verdi tertemiz kaban neden giymeyeyim ki? İlla öğretmen olunca marka mı giymek gerekiyor? Bu bahsettiğim arkadaş da memur yani ama telefonu saati marka alıp birileri övdükçe mutlu oluyor. Ben paramı çocuğuma harciyorum daha çok. 200 liraya tiyatroya gittik mesela taksi parasıyla o kadar tuttu. Her ay kitap alırım ona. Botu çizmesi spor ayakkabıları hepsi tam kızımın ama kendime gelince daha sınırlı alışveriş yapıyorum. Ama söylenen söz çok canımı sıktı. Karşı tarafa zaten mesafe koydum ama yanlış yaptığım bir şey varsa kıyafet konusunda yardım almak istiyorum çok kırıldım çünkü.bu arada ben çocukken hatta çalışmaya başlayana kadar maddi sıkıntı yaşayan biriydim. Evimize bal bile girmezdi yurtta bal çıkınca kahvaltıda saklar annemlere götürürdüm. Her zaman pazardan giyinirdik. Annemin bir ceketi 20 yıl giydiğini bilirim ama bizi okuttu bu günlere getirdi. Yani fakirlikten utanmam ama burda bu söz hakaret amaçlı kullanıldığı için canımı sıktı.
Mevlana'nın dediği gibi ''nice elbise gördüm içinde insan yok'' bu tipler içleri boş ve hayatta asla konuşulmayacak okumuş ama cahillikte kendini yontamamış enbesil tiplerden birisi yazık siz asla ama asla canınızı sıkmayın gereksizler için tavrınızı, mesafenizi kesin koyun ve siz asaletinizden, kalitenizden asla ödün vermeyin.Bugün birisi bana bu tabiri kullandı. İnanılmaz kalbim kırildı bu tabiri kullanan kişi ile aşağı yukarı maaşlarımız aynı benden 500 TL falan fazla alıyor. Ama her zaman kredi kartı borcu vardır ve her zaman avans hesaptan para çeker su sonu. Şu an 7 8 bin arası kredi kartı borcu varmış. Ben ise daha mütevazi yaşayan gösteriş sevmeyen biriyim. Üstümde şu kıyafetler vardı. Siyah kaban siyah kumaş pantolon çağla yeşili çiçekli bir tunik lila şal gri spor ayakkabı ve krem rengi küçük askılı çantalardan. Renklerin uyumsuz olduğunu söyledi ve yoksul gibi giyiniyorsun. Paran var harcasana niye sünepe gibi giyiniyorsun dedi. Kabanı bir akrabam hediye etmişti. Bunu söylemiştim. Ona küçük gelmiş hamile kalınca giyememiş verdi tertemiz kaban neden giymeyeyim ki? İlla öğretmen olunca marka mı giymek gerekiyor? Bu bahsettiğim arkadaş da memur yani ama telefonu saati marka alıp birileri övdükçe mutlu oluyor. Ben paramı çocuğuma harciyorum daha çok. 200 liraya tiyatroya gittik mesela taksi parasıyla o kadar tuttu. Her ay kitap alırım ona. Botu çizmesi spor ayakkabıları hepsi tam kızımın ama kendime gelince daha sınırlı alışveriş yapıyorum. Ama söylenen söz çok canımı sıktı. Karşı tarafa zaten mesafe koydum ama yanlış yaptığım bir şey varsa kıyafet konusunda yardım almak istiyorum çok kırıldım çünkü.bu arada ben çocukken hatta çalışmaya başlayana kadar maddi sıkıntı yaşayan biriydim. Evimize bal bile girmezdi yurtta bal çıkınca kahvaltıda saklar annemlere götürürdüm. Her zaman pazardan giyinirdik. Annemin bir ceketi 20 yıl giydiğini bilirim ama bizi okuttu bu günlere getirdi. Yani fakirlikten utanmam ama burda bu söz hakaret amaçlı kullanıldığı için canımı sıktı.
Uzgunum benim tecrübelerim aynisini söylemiyorSize öyle gelmiştir, kafanız ye kürküm ye ye odaklıdır. Birçok birimde hemşirelik yaptım, abartılı özenli gelen kimseye öncelik tanımadım. Önünde daha önemli olduklarını düşündüklerim varsa onları öne çekmişimdir ama:) genelde doktor koca arayan tayfa abartır arkalarından da biraz gülünür
Belki de eşi dedi diye düşündüm calLulutas ve onun para derdi. Yani her zamanki konuların. Paraları mezara götürmeyin harcayın gitsin. Geliriniz iyi ama para yönetiminiz sıfır
Üç kisiler karı koca çocuk dertlenmileyin eşi gayet harcıyor bu hanıma birşey kalmiyorKaç kişi yaşıyorlar bilmiyorum konu sahibini düzenli takip etmiyorum ama dört kişilik aile falansa ve eve giren tek para on bin tl ise iyi falan değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?