- 11 Temmuz 2014
- 10.909
- 17.544
- 498
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Nickinde doğru söylemişsin :S belirsizlik cidden zorO zaman giydiklerinin desenini rengini nasıl biliyor diye inanmamıştım bende ama yüzde yüz değilmiş engeli.
b ile başlayan saatim var sadece kıyafetlerine ayakkabılarına asla o paraları vermem veremem değmezler çünkü.lv de öyle her...s de.o çirkin çantanın 300 400 bin olduğuna inanabiliyor musun?pazarda daha güzel çantalar var vallaAgauhaaj ted baker ucuz degil
Ama bi lv olamaz tabii.. lv burberry bunlari begenirim
Ama
Hayatta orjinaline para yatirmayi dusunmedim
Ted baker alana kadar us polo alırımMesela banacunku gore gore bikiyorum..mesela su cok
Unlu marka(!) var ondan olsa
Guzel durur orjinali. Mesela gidip ted baker cantanin orjinalini alirim
Ama cok ucuk fiyatlari kazansamda vermem kazanmasamda
He yavNickinde doğru söylemişsin :S belirsizlik cidden zor
hacı kendine gelll.millet wc kağıdı stokluyor ben de dahill.bu uç markaları benim topiğe gel orada konuşalımmm.a4 kağıdı alamadım 62 tl olmuş tey teyyyyTonti düşünerek almıosun zatensorun o hshsh
Beymene gidiyorsun , Latte geliyorkoleksiyonu göstereyim diyolllllaaa, sonra bi bakmışsın almışsın
Ted baker gayet uygun yaw. Bende gerçi sadece şu plastik olan çantası var.
Seviyorum.. teddyninde ama farkliTed baker alana kadar us polo alırım
Ben bu sene hiç bir şey almadım ceycey. Hamileliğim zor geçtiği için alışverişe çıkacak taakatim yoktu.sorma işkembe çorbası pişirmiş üstüne de hamsi aldı bugün.kıyafet konusuna dönelim.onlar kokmuyor en azındannnn.ama çok pahalılarrrrr baktım baktım alamadımmm bu haftaa.bir tek lcw den alabildim pentiden de 4 çoraba 30 tl verdim içime oturdu
O topiğe geleyim de taşlanayım dimihacı kendine gelll.millet wc kağıdı stokluyor ben de dahill.bu uç markaları benim topiğe gel orada konuşalımmm.a4 kağıdı alamadım 62 tl olmuş tey teyyyy
Öyle deme yaw . Plastik çantası çok şekerTed baker alana kadar us polo alırım
Konu sahibi durumunuza üzüldüm Allah yardımcınız olsun.Doğuştan renkleri ayırt edemiyorum. Bazı morları mavi gri sandığım oluyor. Laciverti siyah. Kahverengiyi bordo. Aldıpım kıyafetlerin renklerini ezbere biliyorum ama.
Zevkler ve renklerSeviyorum.. teddyninde ama farkli
Modelleri var.. hepsi ayni guzellikte degil
Ozelden mesaj atabilir miyim calsiLulutas ve onun para derdi. Yani her zamanki konuların. Paraları mezara götürmeyin harcayın gitsin. Geliriniz iyi ama para yönetiminiz sıfır
Mesaj atma seysi yok sendeOzelden mesaj atabilir miyim calsi
Bimin plastik çantaları olmamıÖyle deme yaw . Plastik çantası çok şekerbebekli olunca hele harika. İçi aşırı geniş. Bir de bir şey dökülse , silince çıkıyor.
Onu kullanıyorum zatenBimin plastik çantaları olmamı
geliri gayet iyi çift maaş ve istanbul ankara gibi büyük şehirde değil.sorun kendine değer vermeyen eşi.eşi maaşının çoğunu kendine harcıyor .konu sahibi de dar gelirli ailede büyüdüğünden gelecek korkusuyla parasını nasıl harcayacağını bilemiyor.devamlı konu açıyor birikim ev geçim hakkında.psikolojisini bozmuş o adam.bizler de konu sahibi bunları doğru dürüst başlarda anlatmadığı için linçledik konularındaBen burda ne giydiğinize, ekonomik koşullarınıza değil de arkadaşınızı böyle konuşmaya itecek cesareti nereden aldığına takıldım. Bu üslupla konuşması sizden kaynaklı bence. Ayrıca onun borçları ve giydiklerinin marka değeri de sizi ilgilendirmiyor. Bir de siz yoksul değilsiniz ki cümlelerinizde yoksul edebiyatı yapmışsınız. Çok şükür 657 ye tabii bir öğretmensiniz. Tutumlu olabilirsiniz tutumlu insanlara imreniyorum. Ama sizinki tutumluluktan çıkmış önceki konularınızdan da bildiğim kadarıyla. Biraz internette giyim kuşam sayfaları karıştırın hepimiz dört dörtlük giyinmiyoruz sonuçta zamanla sizinki de düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?