- 15 Mayıs 2021
- 7.455
- 24.753
- 263
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
Evet. Şu an ekonomik durumum müsait değil ama parayı bulduğum an ben yine veririmAma eminim hala taş gibidir
Evet susalım cidden
Ama markaların fıyatlarını ben belirlemiyorumkikız bu sitede beni 250 300 e 400 e yurtdışından çanta getiriyor akraba arkadaşlarım bu sayede guess ck mk kullanabiliyorum dedim diye görgüsüzlükle suçladılar.3000 i duymasınlar linç ederler tey teyyyy
Eşime güvenmiyorum çocuğumu kendim düşünmek zorundayım
Bazı insana çok geliyor. Ben asla acımam. Ondan belki elime para geçmiyor şu sıraVarsa neden almayasin ki ...
O kanunu takan kaldı mı kiKıyafet kanununda açık ayakkabı giymek yasak
Hmmmmkız bu sitede beni 250 300 e 400 e yurtdışından çanta getiriyor akraba arkadaşlarım bu sayede guess ck mk kullanabiliyorum dedim diye görgüsüzlükle suçladılar.3000 i duymasınlar linç ederler tey teyyyy
Olsun olanlara güzel bakın, deri bakımı vs yapınca eskimiyorlar kolayınaBazı insana çok geliyor. Ben asla acımam. Ondan belki elime para geçmiyor şu sıra
CanımOlsun olanlara güzel bakın, deri bakımı vs yapınca eskimiyorlar kolayına
iyiki siteye üye oldunnn.artık beni unutur sana sarar o üye.zaten senin yanında fasfakirim ayolllEvet. Şu an ekonomik durumum müsait değil ama parayı bulduğum an ben yine veririmyıllar evvel yurt dışından bir çanta almıştım. Herkes 4 bin verdim diye keriz demişti. Şimdi 2. Eli 50.000
Niye konuna bunları yazmıyorsun ?Doğuştan renkleri ayırt edemiyorum. Bazı morları mavi gri sandığım oluyor. Laciverti siyah. Kahverengiyi bordo. Aldıpım kıyafetlerin renklerini ezbere biliyorum ama.
Bebeğim izleyici sayım arttıiyiki siteye üye oldunnn.artık beni unutur sana sarar o üye.zaten senin yanında fasfakirim ayolll
Doğru kılık kıyafet yönetmeliğinde herşey açık açık yazılı. Ben mühendisim teknik sınıfa girdiğim için birde Antalya’ da yaşadığımdan biraz esnek. Tabi taytla yırtık pantolonlarla dekolteli kıyafetlerle eşofmanla şortla gidemeyiz. Birde sendikal olaylar var galiba öğretmenlerde erkekler sakallı uzun saçlı kot pantolonlu filan gidiliyor. Özellikle liselerde öğrenci öğretmen ayrımı yapmak güçleşiyor. Öğretmenlerin ağırlığı kayboluyor. O yüzden kıyafet önemli. Dışarda giydiğinin önemi yok.Kıyafet kanununda açık ayakkabı giymek yasak
Mesela banaBazı insana çok geliyor. Ben asla acımam. Ondan belki elime para geçmiyor şu sıra
Ben alırım, lacivert giyindiysem ayakkabım da lacivert ya da uygun olmalı ya da bordo koyafete bordo ayakkabı. Dolaşırken indirimde bulursam, kullanışlı renkse alıyorum, çeşit çok olunca yıllarca giyiliyor.Bir botumu 3 sene önce diğerini de 2 sene önce almıştım hala giyiyorum. Ama birisi biraz eskidi yeni almayı düşünüyorum bir tane siz her sene eskimediği halde birkaç tane mi alıyorsunuz?
Bu biraz da okul müdürüne veya kurum müdürüne göre değişiyor. İsterse bununla ilgili uyarı verebilir.O kanunu takan kaldı mı ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?