Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yoğun Saç Dökülmesi

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
kolajen aynı zamanda kemik iliğinde de bulunuyormuş abla, annem düzenli olarak kullanıyor ama ben midem almadığı için yiyemiyorum. yoğun kriz ortamında ona o kadar para vermek istemeyenler için bir alternatif olabilir. :KK53:

Aynen ilik çorbası yapılacak

Bolca kaynatılacak kemik

Tabii onu herkes içemiyor hazırlamak da zahmetli

Kuzenimin saçları iplik iplik dökülüyordu doktoru bioblas şampuan önermiş inanmazsınız ilk yıkamada 1 tel döküldü dedi
Saçları bir uzadı iki ayda ben şok
Saç dökülmelerine karşı olanını alın deneyin

hangi markanın milana?
bende philly philly gibi hapçı değilim. hatta karşıyım ama artık destek şart sanırım.
et yiyemiyoruz
tavuğu hayatımızdan çıkaralı uzun yıllar var
balığa kurşunlu diyorlar
kış geliyor hormonlu sebze dolacak yine ortalık
bizi bu duruma düşürenler utansın..

Voonka tatlim , solgar ve gnc de var ama deger ve yorumlari inceledigimde voonkayi aldim ben

O kadar döker mi stres ya :S her yer cidden benim saçım.. şu an stresi hayatımdan pek çıkaramıyorum ama azaltmaya çalışıyorum.
Tiroidlerine bakıldı mı oda çok döker ciddi derecede ilk buna bakılması gerek bence,saçlarım çok gürdü uzundu ,yine uzun ama artık ince telli eskisi gibi dökülmüyor ama yinede dökülüyor tabi tiroidden kaynaklı.

Merhaba sevgili Truvalılar. Dert gibi gözükmese de aslında artık " sanırım bir şey yapmam lazım" dediğim bir sorunum var. Başlıktan da anlayacağınız üzere, saçım çok ama çok fena dökülüyor. Öyle dökülüyor ki bugün annem " gece tuvalete mi kalktın " diye sordu. Evet uyandırdım mı dedim " yok uyandırmadın , tuvaletteki saçlarından anladım" dedi. Bu sorunu neredeyse bir senedir yaşıyorum. Sabah uyanıyorum ellerimi saçlarıma atmamla onlarcasının dökülmesi bir oluyor. Yattığım yerden kalkıyorum her yer saç. Herkes " yerler hep senin saçın çok dökülüyor diyor". Daha sabah bir sürü saç topladım yataktan sacımı ttararken. Ardından duşa girdim yine bir sürü saç döküldü.

Var mıdır fikri olan, bu neden oluyor ve çözümü nedir. Kan testi yaptırdım orada bir şey çıkmadı ama hormon testi yaptırmadım. Bir de yeni ameliyat oldum ama bu sorun bir senedir var.

Saçıma bir el atın hanımlar.
Merhaba philly geçmiş olsun ameliyat olmuşsun umarim iyisindir ve hersey yolundadir ...
Sac konusunda ayni dert bendede var hemde uzun zamandir dökülüyor ve yerine yenileri çıkiyor tiftik gibi görünüyor bu yüzden uzunlu kisali:KK43: bazi bakim maskeleri, dogal ürünler falan aldim ama hicbirisini düzenli kullanamadım bu konuda tam olarak çözüme dayalı adımlar atma noktasında ihmalkarım, konunu takipteyim bende senin gibi hapçi degilim ama bahsedilen hap a bir bakacagim sanada acil şifalar dilerim

Az once sordum B vitamini eksikliginsende olurmus.. haricince cinko demir bunlarin hepsi onemli elementler. Kan tahlili yaptirnakta fayda var. Vitamin tabletleri kullaniyo musun mesela? Kulkanmiyosan basla derim ya da once tahlil yaptir oyle.

Troid bezinin az çalışması yoğun saç döker. Başıma geldi. Kafamda saç kalmayacaktı. Ince telli bir de saçlarim
D vitamini eksikliği çok saç döker. Kapalı alanda çalışıyor ve çok güneş görmüyorsanız eksiklik oluyor.
Bunlara bakmasini istemelisiniz doktordan.

Kuzenimin saçları iplik iplik dökülüyordu doktoru bioblas şampuan önermiş inanmazsınız ilk yıkamada 1 tel döküldü dedi
Bende işe yaramadı o, bünyeden bünyeye degisiyor olabilir tabi dökülmenin esas nedenine görede degisiyordur...

Benimde çok dökülüyor. Ama benimki kan testinde de çıktı yani Demir o kadar düşüktü olmadı tekrar baktır kendinde kontrol et analizini bazı doktorlar üzerinde durmuyor bişi yok deyip gönderiyor

Bakayım bu şampuana teşekkürler.
Tiroidlerine bakıldı mı oda çok döker ciddi derecede ilk buna bakılması gerek bence,saçlarım çok gürdü uzundu ,yine uzun ama artık ince telli eskisi gibi dökülmüyor ama yinede dökülüyor tabi tiroidden kaynaklı.

Hiç bakılmadı, burada en çok bundan bahsedildi , ilk işim baktırmak olacak.tesekkürler.

Merhaba philly geçmiş olsun ameliyat olmuşsun umarim iyisindir ve hersey yolundadir ...
Sac konusunda ayni dert bendede var hemde uzun zamandir dökülüyor ve yerine yenileri çıkiyor tiftik gibi görünüyor bu yüzden uzunlu kisali:KK43: bazi bakim maskeleri, dogal ürünler falan aldim ama hicbirisini düzenli kullanamadım bu konuda tam olarak çözüme dayalı adımlar atma noktasında ihmalkarım, konunu takipteyim bende senin gibi hapçi degilim ama bahsedilen hap a bir bakacagim sanada acil şifalar dilerim

Metanol teşekkürler. Oldum ve toparlamaya çalışıyorum yavaş yavaş, koltuğa paralel park etmiş durumdayım :) İnan beslenmem iyidir. Kola asitli iççekler dışarıda meyve suyu içmem, abuk cümbür yemem. Ekmek sadece kahvaltıda ve az yerim. Anlamadım bu işi.

Az once sordum B vitamini eksikliginsende olurmus.. haricince cinko demir bunlarin hepsi onemli elementler. Kan tahlili yaptirnakta fayda var. Vitamin tabletleri kullaniyo musun mesela? Kulkanmiyosan basla derim ya da once tahlil yaptir oyle.

Tontriko bakıldı b vitamini normal d vitaminin takviye alıyorum ama troid ve hormonlar bakılmadın belki de ondandır. Ona baktıracağım bir dahaki sefer. Multivitamin ve Demir alıyorum.

Troid bezinin az çalışması yoğun saç döker. Başıma geldi. Kafamda saç kalmayacaktı. Ince telli bir de saçlarim
D vitamini eksikliği çok saç döker. Kapalı alanda çalışıyor ve çok güneş görmüyorsanız eksiklik oluyor.
Bunlara bakmasini istemelisiniz doktordan.

İlk işim bu, çünkü genel kanı tiroid. Hiç aklıma gelmedi çünkü tiroidi az kilo ve ya çok kilo ile eşleştirmişim hep( biliyorum anlamsız) . Bende de ikisi de sorun olmayınca hiç aklıma gelmedi

ay gerçekten abartı filan değil taş çatlasın 30 derim, 2 çocuk doğurduğuna da inanmam bilmesem :KK200:

Milana22 Milana22 sırları paylaş :)

Benimde çok dökülüyor. Ama benimki kan testinde de çıktı yani Demir o kadar düşüktü olmadı tekrar baktır kendinde kontrol et analizini bazı doktorlar üzerinde durmuyor bişi yok deyip gönderiyor

Yok terslerim normal değerlerde hep. Dikkat ediyorum ona hep, ondan ilginç geldi zaten.

çinko dan fayladanmanızı tavsıye ederım
badem cevız kabak cekırdegı bunların faydasını gorursunuz gunde 1 avuc yemelısınız

bırde stres
cok cıddı anlamda etkı eder

suyu az ıcıyorsanız oda aynı sekılde doker

gecmıs olsun

söylemesi kolay ama stresinizi azaltmaya çalışın, evet tez dönemi çok stresli oluyor ama sizden değerli değil hiçbir şey. ameliyatınızdan dolayı geçmiş olsun, teziniz de çoook kolay gelsin

X