Evet artık saç dökülmesi sadece erkeklerin sorunu değil. Gür saçlı kadın da azaldi baya. Yediklerimiz hormonlarımızı etkiliyor, stres, hava kirliligi, yikandigimiz sularin kreci hersey zarar. Ama bizimkiler de havadan nem kapayim diye bekliyorm. Gür olanin da gür yani. Bir de genetik var ailede sac ne kadarsa o kaderi oluyor insanin.
Ben de senelerce minoksil kullandim. Ya yeni duş aliyorsun minoksil sıkınca yine yağlı gibi saç. Bir temiz hissedemiyorum kendimi. Saçlarım kısa olsa günde 2 kez kullandıkça yikayacam ama uzun.
Ekim erkeklerdeki kadad başarılı olmuyor bizde. Her yerden dökülme olduğu icin. Enseden alip şakaga koydursam diye düşündüm eee benim ense de dökülüyor. Boşuna acı emek ve para.
Uzgunum ama gur sacli insan gormuyorum cogunun mikro kaynak saclari
Annemin 1 sene once tepesini kipkirmizi gordum gram aciklik yoktu sac cuzgisicyayildi suan tedavi goruyo kemoterapide bile %30 sac kaybi oldu kasi kirpigi hic dokulmedi o dokulenlerde hemen geri cikti sac kokleri inanilmaz dayanikli hormon tedavisi gorecegi icin saclari hic acilmiycak devami gelecek mi acilmanin bilmiyorum etrafimda engur sacli insan kendisiydi
Teyzem 58 yasinda saclari tokaya sigmayan biri onunda son 1 yildir tepede acilma var kizida onun gibiydi o da ayni yaygin sekilde acilma var
Benim saclar 2 peruk gucundeydi yataktan kalkmis halim masali gibi kapkalin saclarim vardi suan inceler 2-3 yildir gormeyen senin saclar perma miydi diyo cunku seklide bozuldu
Islak haliyle neredeyse sacim yok ama kuru haliyle hala ne gur saclarin var diyo insanlar hacim veren bi urun kullaniyorum gercekten saclar yogunmus gibi bi gorunum oluyo
Dun kuzenlerimle bulustum biri 20 yasinda 2 yildir girmuyodum hormonal vitaminsel hic problemi yok sac hertarafindan azalmis tepe 1 parmak acik 14 yasinda kuzeniminde ayni sekilde
36 yasinda olan kuzenim encok ona sok oldum firca soksan kaybolurdu sacinda kafada sac yok ki bunlar baba tarafindan kuzenlerim baba tarafinda kellik yok dedem 84 yasinda oldu saclari yerli yerindeydi
Kimi gorsem kime baksam gercekten ulkede saclarin hali kotu
Esimide gouurdum doktora onunda son 1 yildir dokulmesi basladi ne tiroidi var ne vitamin eksikligi ne testesteronda ne dhtde sorun yok streside yok ama banyo tikaniyo saclarindan yastik bile saclari yolmussun gibi dokuluyo
Burda arkadaslar tiroidi cok soylemis evet tiroidden sac dokulur ama tiroid kontrol altindaysa dokulmez ki tiroidden dokulme sadece sactan olmaz kirpik ve kasinda dokulmesi lazim