Yoğun bakımdaymış, ya doğruysa?

okurken içim cız etti çok üzüldüm :26:
umarım iyi haberler alırsın :26:

seni kandırmalarına izin verme:KK20::KK20::KK20:
facebookunda suyu cıktı
yok kuzeni geçmiş olsun diyor
bırakma bizi dior

şükret bu cocuktan kurtulduğuna ve bir daha muhatap olma
Almanyadaki hastanelere kadar gitmesin boşuna acilen Bakırköyde ona uygun kocaman bir hastane var:KK28::KK28: tavsiye ederim

Kuzen Türk değil mi?
neden adı sergio?
hadi anne ya da babadan biri Alman olsa da, çocuğa Alman ismi verilmiş olsa,
bu defa da sergio Alman ismi değil !!!
latin Amerika kökenli bir isim veya İtalya bölgesina ait bir isim sergio, Alman değil..

kuzen, en başta neden Almanca konuştu, senin Türk olduğunu bilmiyormu?
hatta Almanca biliyor musun, diye de soruyor..
iki Türk'ün, daha doğrusu kuzen efendinin, başka bir yabancı dille konuşma teşebbüsü niye?
bir oyun hazırlanmış ama fazla zekice bir planla değil..
ön araştırma yapılmadan bodoslama bir senaryo..

Şizofrenik faaliyet diyeceğim ama şizofrenler salak değildir, aksine çok zekidirler..
böyle aptalca planlarla asla hareket etmezler..
mesela sergionun bir Alman ismi olup olmadığını bilirler..
2 Türkün Türkçe konuşması gerektiğini de bilirler..

o vakit geriye şu kalıyor, dilim varmıyor ama karşındaki insanın zeka seviyesi 7-8 yaş civarı..
yani özürlü..

Bu konu sahibi 26 yaşındaysa ben dükkanı kapatıp gidiyorum kardeşim .
Hayır büyük konuşmayayım diyorum ama böyle bir şeye insan nasıl inanır , nasıl düzenbazlar için endişelenir aklım mavsalam almıyor . :KK19::KK19::KK20:

ucuz bir oyuncuya benziyor,duygusallıgını kullanıyor,samimi ve dürüst deil,dengesizliğini hiç saymıyorum bile tipik internet ayakları yazıkkk:KK50:
inanma tatlım bu sacmalıklara gül gec

Bu konu sahibi 26 yaşındaysa ben dükkanı kapatıp gidiyorum kardeşim .
Hayır büyük konuşmayayım diyorum ama böyle bir şeye insan nasıl inanır , nasıl düzenbazlar için endişelenir aklım mavsalam almıyor . :KK19::KK19::KK20:

yok Güyya kaza yapan ex sevgilisi 26 yasindaymis,
konu sahibi sanirim 18mis

Son düzenleme:
Hürrem bence biri 15 biri de 17 falan :KK70: Zira konu sahibi bir önceki konularından birinde 21 aylık bir kardeşi olduğundan söz etmiş yanılmıyorsam .
Neyse en azından yaşları doğru söyleseydi de boşuna üzüldüğü kanaatine daha önce varabilseydik

Ben de konu sahibi 26 sanmıştım ve pes yani daha yazmayayım bari demiştim.
Aklıma mIRC geldi :KK53:

Ben de konu sahibi 26 sanmıştım ve pes yani daha yazmayayım bari demiştim.
Aklıma mIRC geldi :KK53:
Bazen 26 bazen 18 yaşında.16 yaşında nişanlanmış 2 sene nişanlı kalmış biter bitmez bu komadakini çocuğu bulmuş bıdı bıdı ............yalan dolan beceremiyorda.
Bir yerde fazla nete giremiyorum sorularınıza cevap veremiycem gelişmeleri bildire bilirim sadece demiş.Mesajlara baktım netden çıktığı yok.Yeni üye bir dünya mesajı var.Yazılacak çok sey varda Allah akıl versin diyorum.
Konu sahibi tutarsız konusuyla buradaki kişilerle aklınca eğleniyor.Veya daha önceki bazı konularda yazdığı mesajlarında olduğu gibi gerçekle rüyayı ayıramıyor.Canı çok sıkılıyor .Ben kendisine bir büyüğü olarak tedavisini aksatmamasını tavsiye ediyorum acil şifalar diliyorum.

Son düzenleme:
Bazen 26 bazen 18 yaşında.16 yaşında nişanlanmış 2 sene nişanlı kalmış biter bitmez bu komadakini çocuğu bulmuş bıdı bıdı ............yalan dolan beceremiyorda.
Bir yerde fazla nete giremiyorum sorularınıza cevap veremiycem gelişmeleri bildire bilirim sadece demiş.Mesajlara baktım netden çıktığı yok.Yeni üye bir dünya mesajı var.Yazılacak çok sey varda Allah akıl versin diyorum.
Konu sahibi tutarsız konusuyla buradaki kişilerle aklınca eğleniyor.Veya daha önceki bazı konularda yazdığı mesajlarında olduğu gibi gerçekle rüyayı ayıramıyor.Canı çok sıkılıyor .Ben kendisine bir büyüğü olarak tedavisini aksatmamasını tavsiye ediyorum acil şifalar diliyorum.

Fazla nete giremiyor ama sürekli sevgilisinin facesini takip edip kuzenleriyle iletişimde :KK53:
İlginç...çok ilginç

benimde 17 yaşımdayken falan başıma gelmişti bu tarz birşey. o zamanki erkek arkadaşımla ağır bir kavga etmiştik ve ben barışmamakta kararlıydım tabi ergenlik yılları :) sonrasında ablası bana mesaj atıyordu sözde. burak çok kötü sevil kavga etmişsiniz sanırım şuan uyuyor günlüğünü okudum her sayfasında sevili çok seviyorum yazıyor falan diyordu. sonrasında bunlar beni ikna etmeynce burak çok hasta boğazında bir kitle varmış geçen gün doktora gitmiştik o zaman öğrendik sana söylemedi mi nolur onu bu şekilde yalnız bırakmayacaksın değil mi diyordu. bunları yazan ablası gibi gösterdi bana ama asıl kendisiymişş :)) bende saf kızım tabi inanmıştım :) sonra burak uyanmıştı bana "uyandım canım nasılsın falan deyip bu arada günlüğümün yeri değişmiş" falan diyordu ben hala anlamamıştım of ne safmışım :) sonra bana anlatmıştı hastalığını her haftasonu MR çekildiğini falan söylemişti. :) bende yanında destek veriyordum msjlarımla talafonlarımla falan. birde her pazar gidiyorlardı sözde babasıyla doktora:) sonradan derste birgün hoca anlatırken öğrendim ki MR ayda bir kez çekilirmiş çünkü çok fazla radyasyon olurmuş haftalık çekilmezmiş özel bir kuruma gittigini söylemişti özel kurumlarda bile haftasonu MR yatan hastalar dışında kimseye çekilmezmişş :):):) sonrasında bana birde bi hap kullandığını hapın etkisiyle uyuduğunu depresan tarzı birşey olduğunu söylemişti hapını da bir kere cebinde görmüştüm araştırdım hapı ve uyku yapmadığını hatta enerjikleştirdiğini öğrendim :) zaten bana uyuyoru dediğinde de kuzeni ile msjlaşmış msjlarını da silmemiş bunları da görünce bende film koptu tabi bu araştırmaları sonrasında öğrendim çok geç oldu ama bitti ilişkimiz kendisi benim ayrılmamı beklemeden benden ayrılmıştı sağolsun çok iyilik yaptıı :)
-senin konuna gelince kesinlikle yalan. sen belki almanyaya gitmesine tepki gösterdiysen bu tepkini yumuşatmak amacı ile böyle birşeye başvurmuş olabilir. ayrılıp pişman olmuş böyle bir oyun yapma ihtiyacı hissetmiş olabilir. kesin bir hastane veya numara vermemeleri bu yüzden. elinde kesin kaynaklar olmadıktan sonra bunlara ihtimal verme. sonuçta kısa bir süredir tanıyorsun ve ne kadar güvenebilirsin ki ? ben şuan hemşireyim yoğun bakımda çalışıyorum yoğun bakıma yeni girmiş bir hastanın yakınları değil faceye girmek kapının başında beklerler.. kazayı tam olarak da açıklamamış bile. en basitinden senin yakının bu duruma girse sen facede yazışır mısın veya kesin kaynaklar verirsin değil mi ? çok saçma ve çocuksu geldi bana.. hakkında hayırlısı olsun ama acı gerçekler tatlım lütfen üzülme .

Cevabın için teşekkürler. Demekki sadece ben değilmişim bu durumda ne kadar çok insan varmış yahu. Evet gerçekten faceden haber vermeleri saçma böle bi kaza olsa 1-2 ay sonra iyileşmiş olarak gelirdi şakada olsa biraz inandırıcı olurdu fazlasıyla çocuksu bi oyun.

Fazla nete giremiyor ama sürekli sevgilisinin facesini takip edip kuzenleriyle iletişimde :KK53:
İlginç...çok ilginç

Evet buraya gelmiyorum facemi açıp bakıyorum takip ediyorum çünkü asıl merak ettiğim kişi o.
Neden bunca olay varken siz benim nete girmeme falan takıldınız?

Hürrem bence biri 15 biri de 17 falan :KK70: Zira konu sahibi bir önceki konularından birinde 21 aylık bir kardeşi olduğundan söz etmiş yanılmıyorsam .
Neyse en azından yaşları doğru söyleseydi de boşuna üzüldüğü kanaatine daha önce varabilseydik

pardon ama konunun 21 aylık kardeşimle ne alakası var?
Ayrıca yaşlarımızıda doğru söyledim. Ben 18 o 26 yaşında.
Amacınız ne allah aşkına.

Uydurup uydurup yazmak istesem emin olun daha ilginç bi konuyla gelirim. Sizin bu tepkinizde ilginç.... ÇOK İLGİNÇ !

Canım konuyu baştan sona kadar bir güzel okudum.. Onca şeyden benim aklıma takılan şu oldu; erkek arkadaşının başında bekleyen kuzeni faceden çıkmıyor mu? Eğer dedikleri doğruysa erkek arkadaşın can çekişirken kuzeninin facede gezmesi saçma değil mi? Benim bildiğim refakatçi başında bekler hastanın, ama hababam facede, internette gezmez.. Normal insanlar gibi arayıp telefonla haber vermesi daha mantıklı olurdu. Yani bana kalırsa erkek arkadaşın ' Bana bir şey olsa üzülür mü acaba' triplerine girmiş ve sana böyle çocukça bir oyun oynamaya kalkmış. Boşver canım gül geç..

Ayrıca konu sahibinin canı sıkılmış uydurup uydurup yazıyor diyen bayan, saçmalamayın lütfen. Bu kadar ciddi bir konuda kimse şakacıktan böyle şeyler yazmaz.

Son düzenleme:
Kuzen Türk değil mi?
neden adı sergio?
hadi anne ya da babadan biri Alman olsa da, çocuğa Alman ismi verilmiş olsa,
bu defa da sergio Alman ismi değil !!!
latin Amerika kökenli bir isim veya İtalya bölgesina ait bir isim sergio, Alman değil..

kuzen, en başta neden Almanca konuştu, senin Türk olduğunu bilmiyormu?
hatta Almanca biliyor musun, diye de soruyor..
iki Türk'ün, daha doğrusu kuzen efendinin, başka bir yabancı dille konuşma teşebbüsü niye?
bir oyun hazırlanmış ama fazla zekice bir planla değil..
ön araştırma yapılmadan bodoslama bir senaryo..

Şizofrenik faaliyet diyeceğim ama şizofrenler salak değildir, aksine çok zekidirler..
böyle aptalca planlarla asla hareket etmezler..
mesela sergionun bir Alman ismi olup olmadığını bilirler..
2 Türkün Türkçe konuşması gerektiğini de bilirler..

o vakit geriye şu kalıyor, dilim varmıyor ama karşındaki insanın zeka seviyesi 7-8 yaş civarı..
yani özürlü..

Öncelikle bana almanca yazan kişinin onun kuzeni olup olmadığını bilmiyorum, sadece yazdığı şeyin içinde 'kuzenim' yazmış o yüzden kuzenidir dedim.
Şimdi konuştuğum kişiye sorduğumdada sergio bizim bi arkadaş dedi. Evet bodoslama hazırlanmış bi seneryo bende buna inandım açıkcası size sorana kadar.

ucuz bir oyuncuya benziyor,duygusallıgını kullanıyor,samimi ve dürüst deil,dengesizliğini hiç saymıyorum bile tipik internet ayakları yazıkkk:KK50:
inanma tatlım bu sacmalıklara gül gec

O anda yalanmı doğrumu diye düşünmedim çünkü size biri geliyor ve sevdiğiniz kişinin kaza geçirdiğini söylüyor eminim sizde benim tepkimi verirdiniz.
Aklınıza ilk gelen 'kesin yalandır' olmazdı, ama şimdi düşündükçe ve sizin yorumlarınızla yalan olduğunu düşünüyorum.

X