Yoğun bakımdaymış, ya doğruysa?

Kannst du sprache deutsch? Cousin toprak. in einen Unfall verwickelt im Krankenhaus Intensivstation guten Tag by.
Canım burda sana sanırım almanca bilmiyomusun? demiş ve kaza geçirip yoğun bakımda olduğunu söylemiş...ama bence sen ailesine ulaşmaya çalış...üzgünüm

Ailesinin numarasını istedim daha cevap gelmedi :KK50:

Hayır fake değil kaç kez gördüm

gordum derken yuzyuze mı camda mı ? yoksa sadece fotolarda mı ?

cnm bılmıyorum belkı aynı durum arkadasımın basınada geldıgı ıcın

ısrarla fake oldugunu dusunebılırım ama ,ınan hıc ama hıc ınandırcı gelmedı .

yaa sımdı soyle mantıklı dusunecek olursak eger,yogun bakımda olan cocugun

face adresının sıfresının arkadasında ne ısı var ?

ben yogun bakıma gırecem sıfreyı sana vereyım sen mıllete haber mı ver dedı sımdı

bu ccouk .:KK53: bılmıyorum cok sacma .senınde ınanmamanı tavsıye ederım .

Canim hic kusura bakma ama seni bildigin salak yerine koyuyor bi de. Hani ben olmasam bile sen bu sayfayi google'da aratinca ne oldugunu anlamayacak misin?

Polymer zaten Türkce de Polimer. GmbH da Limited sirketi gibi birsey. Cidden insan en azindan karsisindakine saygidan bi hastahane adi filan bulur yazar.
Yok canim bu bi polimer, plastik filan sirketi. Hastahane olsaydi numarasini vermesine gerek yoktu ben bulurdum.

bu nebiçim şakaymış böyle..bu erkeklerin beyinleri geç gelişiyo işte..5 yaşında çocuk şakası:KK20::KK20:

Canim hic kusura bakma ama seni bildigin salak yerine koyuyor bi de. Hani ben olmasam bile sen bu sayfayi google'da aratinca ne oldugunu anlamayacak misin?

Polymer zaten Türkce de Polimer. GmbH da Limited sirketi gibi birsey. Cidden insan en azindan karsisindakine saygidan bi hastahane adi filan bulur yazar.
Yok canim bu bi polimer, plastik filan sirketi. Hastahane olsaydi numarasini vermesine gerek yoktu ben bulurdum.

İnanmıyorum ya, bukadarda olmaz gerçekten salak yeri koyuyo bunlar beni !
Ama şuan anladım ölen falan yok içim rahatladı.
Sağol canım ya sen olmasaydın cidden salak yerine koyulmaya devam edicektim amaçları ne bunların !

HARMONIC DRIVE POLYMER GMBH
Bunu yazdı canım numarasını anca yarın verebilirim dedi

nıye yarın verıyormus ? hastanenın nosunu mu bılmıyormus ?

yada yarına kadar hastane fılan mı arayacakmıs ne yapacakmıs

tatlım valla bosuna uzuluyorsun bosuna hırpalıyorsun kendını

dupeduz hıkaye:KK14:

gordum derken yuzyuze mı camda mı ? yoksa sadece fotolarda mı ?

cnm bılmıyorum belkı aynı durum arkadasımın basınada geldıgı ıcın

ısrarla fake oldugunu dusunebılırım ama ,ınan hıc ama hıc ınandırcı gelmedı .

yaa sımdı soyle mantıklı dusunecek olursak eger,yogun bakımda olan cocugun

face adresının sıfresının arkadasında ne ısı var ?

ben yogun bakıma gırecem sıfreyı sana vereyım sen mıllete haber mı ver dedı sımdı

bu ccouk .:KK53: bılmıyorum cok sacma .senınde ınanmamanı tavsıye ederım .

Evet kesinlikle iğrenç bi yalan bu ! üzülmek bile gelmiyo içimden şuan çok sinirlendim insanla dalga geçiyolar resmen, belliki canları sıkılmış !

Evet kesinlikle iğrenç bi yalan bu ! üzülmek bile gelmiyo içimden şuan çok sinirlendim insanla dalga geçiyolar resmen, belliki canları sıkılmış !

tabıkıde cnm resmen dalga gecıyorlar .yetıskın ınsanın yapacagı seyde degıl bu .

sadece hikaye degıl kişilerde bana fake gıbı geldı acıkcası .

siz bu cocukla hıc cam da fılan gorustunuz mu ?

Son düzenleme:
ben hiç ınanmadım daha evlenmeden baya önce bıkaç aylık bı arkadaşlığım olmuştu dvm edemıycemi anlayıp ayrılmak istediğimde beynımde tümör var hastaneye yatıcam deyip kandırıyordu salak şeyy neyseki başlarım tümörüne deyip ayrılmştm tümör falanda hikayeymiş azman gibi yanı böyle şeylerle ilgi çekmeyi sevıyor bu erkeklerr ama çok çocukçaa bence o kişi bir daha açarsa faceyi şifreyii sayıklayarakmı verdı de bakalım

Son düzenleme:
ben akrabasayım neden numaramı istiyorsun dun yazan kimdi sergio diye bi arkadas :26: bu nasıl iş herkes bunun facebookuna girebiliyormu sifresi varmı yani ne alaka diikatmi cekmek istiyor nedir anlamadım yazdıgı almanca sozlerden bunlar anlasılıyor verilen hastane ismide uydurmasyon zaten bence hic kurcalama altından cıkar bunun bisiler

tabıkıde cnm resmen dalga gecıyorlar .yetıskın ınsanın yapacagı seyde degıl bu .

sadece hikaye degıl kişilerde bana fake gıbı geldı acıkcası .

siz bu cocukla hıc cam da fılan gorustunuz mu ?

Kişiler gerçek kuzenleriylede kendisiylede camda görüştük.
Gece gece sinirimi bozdular benim 26 yaşında adamın yapıcağı iş değil bu ya çocukmusun sen !

ben akrabasayım neden numaramı istiyorsun dun yazan kimdi sergio diye bi arkadas :26: bu nasıl iş herkes bunun facebookuna girebiliyormu sifresi varmı yani ne alaka diikatmi cekmek istiyor nedir anlamadım yazdıgı almanca sozlerden bunlar anlasılıyor verilen hastane ismide uydurmasyon zaten bence hic kurcalama altından cıkar bunun bisiler

Kaza geçiriceğini önceden anlamış sanırım şifreyi dağıtmış. Hey allahım ya akıllarınca beni korkutup geri döndürücekler çok sinirlendim.

aslında tam "yoğun bakımlık" bir adam karşıdaki ama....

canım sen inandın mı bu senaryoya?

hani Türk filimlerinde olur ya,esas kız esas oğlanı bekler ama kahramanımız kaza geçirip yanına gidemez ve kız bunu yıllar sonra öğrenir..galiba bunu yapmak istedi arkadaşın ama başaramadı maalsef..

Kaza geçiriceğini önceden anlamış sanırım şifreyi dağıtmış. Hey allahım ya akıllarınca beni korkutup geri döndürücekler çok sinirlendim.

senı nıye geri döndürmek istesınki zaten bitiren o değilmi ya reelde adammı kalmadıda bu sanaldaki ne idüğü belirsiz insanlara zaman ayırıyorsunuz tabı herkesın kendı bileceği iş ama yanı kaç kişi hayır gördü bu sanal aşklardanda siz göreceksiniz eskidenmiş o sanalda evlenenler falan şimdi çok zorr internet herkesın elinde

Kişiler gerçek kuzenleriylede kendisiylede camda görüştük.
Gece gece sinirimi bozdular benim 26 yaşında adamın yapıcağı iş değil bu ya çocukmusun sen !

Kişiler gerçek ama kişilikler yalan demekki. Karakter sıfır. Gerçek hayatta bile görüştüğün kişilere çok dikkat etmelisin. Hiçkimseye hemen inanma ve mümkünse araştır. Her gün neler neler duyuyoruz. Hele ki internet ilişkileri hakkında.
Neyse geçmiş olsun. Sen şimdi en iyisi Face'de onu ve onunla alakalı herkesi blokla. Ve bundan sonra gözünü biraz daha aç :KK34:

Son düzenleme:
X