Lütfen desteğinizi taze tutun olur mu, çok zor zamanlar benim için.. Tüm toplum ve kadınları ilgilendiren bir konu bu.. Her zorluğa rağmen ben mutlaka sonuna kadar gideceğim bu olayın..
Evet, gerekirse Avrupa İnsan Hakları..
Pes etmeyeceğim çünkü kızım bunları hak etmedi, asla etmedi..
Hepinize sevgiler,
not: kızım okudu buradaki desteği ve gülümsedi, bir aydır ilk kez gülümsedi.. sağolun..
Sayın İlgili, 29.11.2008 tarihli başvurunuz incelenmiş olup, üniversite hastaneleri denetim ve işleyiş açısından YÖK'e bağlı kurumlar olduğundan, ayrıca hastane başhekimliği şikayetinizi işleme koymadığından, doğrudan YÖK'e yada savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bİlginize sunulur.
Sağlık Bakanlığı dilekçesinin cevabıdır...
Ki savcılığa müraacatım var demiştim..
Lütfen desteğinizi taze tutun olur mu, çok zor zamanlar benim için.. Tüm toplum ve kadınları ilgilendiren bir konu bu.. Her zorluğa rağmen ben mutlaka sonuna kadar gideceğim bu olayın..
Evet, gerekirse Avrupa İnsan Hakları..
Pes etmeyeceğim çünkü kızım bunları hak etmedi, asla etmedi..
Hepinize sevgiler,
not: kızım okudu buradaki desteği ve gülümsedi, bir aydır ilk kez gülümsedi.. sağolun..
Yalnız değilsin gördün mü ? Ardında koca bi ordu var. Dimdik yürü şimdi.
Davanı anlıyorum ve yürekten yanındayım. Yaşayıp susana susmamanın faydasını, bu dehşeti yaşatanlara da cezasını çekeceğini gösterecek bu duruşun.
Yürü...
Kayıtsız şartsız haklısın. O küçük kız tekrar ve hep gülümsemeli...
hastanelerdeki şikayet kutuları çok dikkate alınıyor,oraya güzel bi yazı yazılırsa bence dikkate alınır.burası türkiye adam saçını keserken bile taciz ediyor,söylesen sen suçlu oluyorsun en iyisi üç maymunu oynamak.
Küçük Hanım, her nerede yaşıyorsanız burası Türkiye deyip kestirip atarak zaten çanak tutuyorsunuz! Belli ki baştan sona okumamışsınız çünkü şikayet kutusu yerine Başhekime hitaben dilekçemiz var.. Ahkam kesmek sanırım bu olmalı.. O şikayet kutusunu dikkate alan hastanelerden örnekler verirseniz aslında tüm hastanelere de örnek olur!
Ve yine üç maymunu oynayacaksanız, elbette oynayın ama sizin başınıza geldiğinde de üç maymunu beklersiniz karşınızda..
Savunmasız bir halin tacizinin savunması yoktur bunu iyice ezberleyin!
hastanelerdeki şikayet kutuları çok dikkate alınıyor,oraya güzel bi yazı yazılırsa bence dikkate alınır.burası türkiye adam saçını keserken bile taciz ediyor,söylesen sen suçlu oluyorsun en iyisi üç maymunu oynamak.
Sayın İlgili, 29.11.2008 tarihli başvurunuz incelenmiş olup, üniversite hastaneleri denetim ve işleyiş açısından YÖK'e bağlı kurumlar olduğundan, ayrıca hastane başhekimliği şikayetinizi işleme koymadığından, doğrudan YÖK'e yada savcılığa suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bİlginize sunulur.
Sağlık Bakanlığı dilekçesinin cevabıdır...
Ki savcılığa müraacatım var demiştim..
Müjdeler,
Yarın yani 28/12/2008 de Hürriyet Gazetesinde röportajımız yer alacak.. Biliyorum ki bu bir yıpranma süreci.. Hele de kızım için..
Hani kimi zaman bizlerde yapmışızdır ya; Seviyor mu testleri.. İşte bu konumda tam da bir hayat testi ile karşı karşıya özellikle de kızım Elif.. Bakalım onu kimler gerçekten seviyormuş, toplumsal susturma baskısını yenebilecek kadar güçlü müyüz/güçlü mü?
Öyle böyle bir sınav değil bu ama umutlu ve huzurluyum, çünkü inanıyorum davama..
Ayşe Hanım'a bu sitenin linkini de verdim, desteklerinizi de belirttim.. Destek veren herkese, çok çok teşekkürler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?