bende hiç güvenmiyorum bu kadar kişi her halde boşuna şikayetci değil insanların bi bildiği var ki şikayet ediyo , birileride o cinsel dürtülerini kontrol edemeyen sapkın insanları korur gibi 100 kişiden biri öledir diye savunma yapmıyomu nedim çok üzücü ,bayan bayanın hakkını korucana FARKINDA OLMADAN sapkın kişilerin kötü emellerini gerçekleştirmelerini sağlayabileceği zemini hazırlıyo, inanamıyorum! lütfen daha duyarlı olalım kimsenin aptal yerine konulması, küçük düşürülmesi ve daha kötüsü kullanılması kabul edilemez . kadınlar mecburmu elin adamına kadınlık organını göstermeye , batı ülkelerinde erkek hemsirenin bayan hastaya sonda takması onun bi takım özel işkerinde yardımcı olması sorun olmuyor olabilir unutmamak gerekir ki onların pek çoğu NUDİST, bizde kaç kişi kocasından başka bi kişinin kadınlık ve organını görüp dokunmasını ister, NUDİSTLER için insan vucunun hiç önemi yok, ama tabi batı ülkelerinde de bizim insanlarımız gibi bu tarz konularda hassa olanlar var lütfen daha dikkatli olalım ve insan haklarına saygı duyalım kişiler madem ki tercihlerinde hürler o zaman zorla erkek hemşireyi bayanlara kabullendirmeye çalışmayalım